שלווה פנימית(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
פנטזיות פנטזיות פנטזיות
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
שלווה פנימית(מתחלף) • 24 בדצמ׳ 2005
איני בטוח שנושא הפנטזיות הועלה בהקשר הזה, אבל רציתי לשמוע מכם תגובות...
קודם כל רק לידיעה - החלטתי לאמץ את הצבע הסגול כאן, כך שאם יש למישהו בעיה שיודיע לי מראש. ולעיניינינו : לכולם יש פנטזיות, נכון? כולנו אנשים, נכון? עכשיו השאלה : האם לאדונים - מאסטרים - לא סוויצים או אדונים בהתהוות כמוני, או ונילות האם לאדונים כמו ***** לדוגמא - או אקח מישהו אחר מהקהילה, אחד בשם *****, אדונים שכולם יודעים ומכירים, האם גם להם בפנטזיות, בפנטזיות הפנימיות, יש לעיתים או לרוב פנטזיות של להיות כנוע? של להיות נשלט ? לי, בתור אדון בהתהוות, ישנה פנטזיה חזקה שבה אני בסיטואציה מסויימת של נשלט ואני נמנע מלפרט כרגע יותר. זה מביא אותי לתהות - האם אני היחיד שיש לו את זה, האם זה אומר שאיני אדון אלא סוויץ? אפשר גם לקחת את הדיון הזה לכיוונים אחרים - מה עושה אדון לאדון? מה עושה שפחה לשפחה? האם זה אך ורק הפנטזיות שלנו? השליטה העצמית שלנו? הרצון שלנו להיות בצד הזה או בצד השני של השוט? האם כולנו למעשה סוויצים וזה הכל עיניין של בחירה זמנית בהחלט? (פשוט יש המון שמועות על מלכות שהיו שנים מלכות שהפכו לשפחות כי הן הסתקרנו, מה שמוזר הוא שהסקרנות התעוררה אחרי זמן רב) בקיצור השאלה היא, האם לאדון מותר לפנטז על היותו נשלט, והאם זה צריך להשפיע על איך שהוא רואה את עצמו - מגדיר את עצמו בפני עצמו או בפני הקהילה. וגם נשאלת השאלה האם זה משנה אם הוא רוצה לממש את הפנטזיה או רק לפנטז עליה, האם הנקודה הזו משנה דברים או לא משנה דברים בסחרחרה שעלינו עליה בדיון זה. עלה לי הרגע עוד רעיון לדיון, אבל אני מוגבל לדיון אחד ביום. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
זאלופון(שולט) • 24 בדצמ׳ 2005
ציטוט: עלה לי הרגע עוד רעיון לדיון, אבל אני מוגבל לדיון אחד ביום
מי מגביל אותך? זה חלק מהפנטזיות להיות נשלט? אשר לשאלה שהעלית - קודם כל, כל אחד מגדיר את עצמו. לדעתי זה מגוחך שדומיות או דומים שיודעים שהם שואפים להיות נשלטים לא מודים בזה בפה מלא ולא מגדירים עצמם כסוויצ'ים (או כסאבים) מהפחד מה ה"קהילה" תגיד. אם מושך אותך להיות גם נשלט וגם שולט, אתה סוויץ'. סו וואט? לדעתי העובדה שאדם אוהב גם להשלט לא צריכה לגרום לו לתפוס את עצמו כפחות "אדון". אני לא חושב שכולנו סוויצ'ים. יש כאלה שמפנטזים רק על שליטה וכאלה שמפנטזים רק על כניעה. כל אחד ומה שעושה לו את זה. אני כן חושב שזה משנה אם אתה רוצה לממש את הפנטזיות הללו או להשאיר אותן ברמת הפנטזיה. לדעתי מה שקובע הוא הרצון לממש. לשם הקבלה, יש בינינו כאלה שהפנטזיות שלהם לאו דווקא מוגבלות ל SSC (ואני אחד מאותם חוטאים). מה שמבדיל בינינו לבין טיפוסים אנטי סוציאליים הוא הרצון לממש את הפנטזיות. לדעתי זה מה שקובע. יתכן לדוגמה שמאסטר אור אותו הזכרת, שהיה סאב בעברו, עדיין מפנטז מדי פעם על כניעה, אך אם אין בו רצון לממש אותה, הוא לא סאב בעיניי (אם הוא דום בעיניי או לא, זה נושא לשרשור אחר). אני בספק גדול, אגב, אם תקבל כאן תשובות מאדונים שמודים שהם מעוניינים להיות נשלטים. את המידע הזה אתה צריך לשאוב מהודעות פרטיות שמקבלות דומיות מכל מיני דומים ש"רוצים להתנסות". שאל כל דומית ותגיד לך. |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
Re: פנטזיות פנטזיות פנטזיות
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
גלתיאה • 24 בדצמ׳ 2005
שלווה פנימית כתב/ה: איני בטוח שנושא הפנטזיות הועלה בהקשר הזה, אבל רציתי לשמוע מכם תגובות...
קודם כל רק לידיעה - החלטתי לאמץ את הצבע הסגול כאן, כך שאם יש למישהו בעיה שיודיע לי מראש. ולעיניינינו : לכולם יש פנטזיות, נכון? כולנו אנשים, נכון? עכשיו השאלה : האם לאדונים - מאסטרים - לא סוויצים או אדונים בהתהוות כמוני, או ונילות האם לאדונים כמו מאסטר אור לדוגמא - או אקח מישהו אחר מהקהילה, אחד בשם טיפוס, אדונים שכולם יודעים ומכירים, האם גם להם בפנטזיות, בפנטזיות הפנימיות, יש לעיתים או לרוב פנטזיות של להיות כנוע? של להיות נשלט ? לי, בתור אדון בהתהוות, ישנה פנטזיה חזקה שבה אני בסיטואציה מסויימת של נשלט ואני נמנע מלפרט כרגע יותר. זה מביא אותי לתהות - האם אני היחיד שיש לו את זה, האם זה אומר שאיני אדון אלא סוויץ? אפשר גם לקחת את הדיון הזה לכיוונים אחרים - מה עושה אדון לאדון? מה עושה שפחה לשפחה? האם זה אך ורק הפנטזיות שלנו? השליטה העצמית שלנו? הרצון שלנו להיות בצד הזה או בצד השני של השוט? האם כולנו למעשה סוויצים וזה הכל עיניין של בחירה זמנית בהחלט? (פשוט יש המון שמועות על מלכות שהיו שנים מלכות שהפכו לשפחות כי הן הסתקרנו, מה שמוזר הוא שהסקרנות התעוררה אחרי זמן רב) בקיצור השאלה היא, האם לאדון מותר לפנטז על היותו נשלט, והאם זה צריך להשפיע על איך שהוא רואה את עצמו - מגדיר את עצמו בפני עצמו או בפני הקהילה. וגם נשאלת השאלה האם זה משנה אם הוא רוצה לממש את הפנטזיה או רק לפנטז עליה, האם הנקודה הזו משנה דברים או לא משנה דברים בסחרחרה שעלינו עליה בדיון זה. עלה לי הרגע עוד רעיון לדיון, אבל אני מוגבל לדיון אחד ביום. קודם כל נתחיל מזה שאין דבר כזה בסדר או לא. ממתי פנטזיות הן בסדר או לא בסדר? בדרך כלל כשיש נטיות לכאן ולכאן , בדרך כלל צד אחד יהיה בעל צורך חזק יותר מהשני. אני חושבת שזה עניין של תהליך והבשלה. וכן, יש אדונים שגם להם יש פנטזיות להשלט. זה לא עושה אותם פחות אדונים ( ואני לא מתייחסת לדוגמה הראשונה שהבאת ) . להיפך. זה עניין של מה אתה בוחר, ומה אתה צריך. אל תכפיף את עצמך להגדרות, תבדוק את עצמך לכאן ולכאן, לאט ובלי למהר, ואז תחליט מה עושה לך את זה יותר, ואיך אתה מעדיף להציג את עצמך בהתאם למה שמרגיש לך, בלי להסתבך יותר מדי אם זה בסדר או לא. כי כאן זה לא עניין של בסדר או לא, זה עניין מה שאתה, וזה הכי בסדר. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 24 בדצמ׳ 2005
שלווה פנימית כתב/ה: בקיצור השאלה היא, האם לאדון מותר לפנטז על היותו נשלט,
והאם זה צריך להשפיע על איך שהוא רואה את עצמו - מגדיר את עצמו בפני עצמו או בפני הקהילה. מותר ?! מה זה אומר מותר ? מי אוסר עלייך ? הוועדה העליונה לבדיקת שולטים ? מותר לך לפנטז על מה שבא לך. לגבי האם זה משפיע על איך שאתה רואה את עצמך או מגדיר את עצמך. לדעתי שזה עניין של ביצוע או רצון לביצוע. להרבה אנשים יש פנטזיות. את חלקן הם רוצים להגשים, את השאר לא. יש פנטזיות שטוב שיישארו בגדר פנטזיה. ולגבי הקהילה... טוב, עם כל הכבוד לקהילה, אני חושבת שהדבר האחרון שאדם צריך לדאוג כאשר הוא חושב על הגשמת פנטזיה, זה מה שהקהילה או אחרים יחשבו עליו. בשביל מה אתה בבדסמ ? לצבור נקודות בקהילה או בשביל עצמך ? |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
עינבר • 24 בדצמ׳ 2005
יש הרבה אדונים שהתנסו בנשלטות, זה בא מהרבה מקומות
אני מכירה מאסטרים שפנו לסאביות ולא לדומיות וביקשו לנסות איתן את הצד השני כנראה שהם העדיפו לנסות עם אישה שהם נמשכים אליה, אוהבים אותה ו/או סומכים עליה יש כאלה שמתחלפים לעתים עם בנות זוגם ויש כאלה שעושים זאת עם נשים אחרות להתייחס לדיון באדון ספציפי, מוכר ככל שיהיה, זה אאוטינג, לא מכובד ונוגד את כללי הפורום לדעתי מה שמגדיר אותך כשולט או נשלט הוא מה שמעורר אותך מינית ו/או מענג אותך סוויץ יכול להנות משני העולמות, כל אחד במינון שלו פנטזיה היא משהו שאנחנו רוצים אותו, לכן אני כן חושבת שזה בונה הגדרות, אבל לעתים הן חולפות לפעמים ההתנסות מגלה לך שזה בכלל לא מתחבר אליך במציאות כמו בפנטזיה, אין סיבה להחליט היום לפעמים אנחנו מפנטזים על הצג השני, כי אנחנו לא שלמים עם מי שאנחנו ואולי לכן אנשים מחליפים צד כולנו, לפחות כל השפויים שבנינו, שולטים בחלקים בחיינו ונכנעים מול חלקים אחרים |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
גלתיאה • 24 בדצמ׳ 2005
אני לא חושבת שאנשים מחליפים צד כי הם לא שלמים עם עצמם.
אני חושבת שזה עניין של שני צרכים מנוגדים שקיימים באותו האדם, שאחד יותר בולט מהשני. וכל צורך כזה דורש ביטוי בזמן כזה או אחר. לכן סוויצים הם אנשים מורכבים מאוד. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
אין פסול או סטיגמה בשום תפקיד בדסמי
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 24 בדצמ׳ 2005
ציטוט:
בקיצור השאלה היא, האם לאדון מותר לפנטז על היותו נשלט, והאם זה צריך להשפיע על איך שהוא רואה את עצמו - מגדיר את עצמו בפני עצמו או בפני הקהילה. בוא ננסה לבודד את מה שאולי גורם לך בילבול. בוא נבחר בשמות קוד לתפקידים הבדסמיים - ירוק וסגול. הירוק רוצה וזקוק למשהו שנמצא בידי הסגול כדי ליהנות, והסגול זקוק למשהו שנמצא בידי הירוק כדי ליהנות. עכשיו די ברור שמפגש של הסגול והירוק יכול לאפשר לנשיהם לממש את הפנטזיות והרצונות שלהם ביחד. עכשיו גם נחלצנו מהמלכודת שמטרידה כל כך הרבה אנשים בתחילת דרכם בעולם הבדסמ, בעולם שבו אדם אחד מעביר את השליטה לאדם אחר כדי ששניהם ייהנו - "אם את/ה שולט/ת והכל בהסכמה הדדית, אז איך זה שאתה עושה בעצם את מה שהסאב/ית שלך רוצים?". ועכשיו, מה רע, פסול או אסור במצב שבו אדם ירוק מפנטז, חולם או מנסה לבחון איך זה להיות בתפקיד הסגול, או מחליף את ההעדפה שלו לתפקיד אחר באופן זמני או קבוע? הזכות הבסיסית בבדסמ היא של אנשים לחפש ולמצוא את מה שעושה להם טוב, גורם להם הנאה ומזין ובונה אותם ואת השותפים שלהם למשחק. כעת בוא נחזור למונחים של שולט/ת ונשלט/ת - לאחר שמנסים ומתנסים בהעברה של שליטה, אנחנו מתעשרים בהבנה של מושג הכוח. לדעתי, בחברה המערבית הנושא של כוח/עוצמה סובל מיחס דו-פרצופי - מצד אחד הוא קיים ומשתמשים בו אנשים בכל רגע ורגע, אבל הוא באותו מעמד של ספרות פורנוגרפית או אוננות - "אנשים תרבותיים אולי עושים את זה, אבל לא מדברים על זה". וכשלא מדברים על זה, זה נתפס כמשהו קסום, משהו שאו שיש לך, או שאין לך, משהו שאם תוותר עליו או תעביר אותו לאחר אולי לא יחזור אליך. ואנחנו לומדים שכוח/עצמה הם משהו שקיים אצל כל אחד וואחת מאיתנו, משהו שאפשר להעביר לאדם אחר לא רק שבלמות אלא גם במגבלות מסוימות - בהקשר מסוים, לזמן מוגבל, לצרכים מוגדרים, עם התניות או בלעדיהן. ולכן - אין שום דבר אסור במחשבות של שולט על האפשרות שהעלית. אין גם שום פסול בהתנסות בפנטזיות, או בהחלפה של הצד. יש בינינו גם אנשים שבאופן קבוע מגדירים את עצמם כמתחלפים (Switches) - כאלו שיכולים ליהנות משני הצדדים של השליטה ומחליפים בתדירות גבוהה את הצד שבו הם משחקים. וכמו כל דבר אחר בבדסמ - אם משהו מרגיש לך כפנטזיה חמה - בחן אותו. ברר על מה שמרגש אותך, מצא עם מי להתנסות בצורה בטוחה וכך תוכל למצוא את מה שמתאים לך. בהצלחה ובהנאה! |
|
שלווה פנימית(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
שלווה פנימית(מתחלף) • 24 בדצמ׳ 2005
פרח גדולה כתב/ה: מותר ?! מה זה אומר מותר ? מי אוסר עלייך ? הוועדה העליונה לבדיקת שולטים ? כולכם שואלים כמעט את אותה שאלה... כולם כולם כולם. אז יש לי גם תשובה. ניתקלתי בלא מעט סאביות בקהילה (מעל 50 אחוז) שאמרו לי שהן לא מעוניינות בסוויץ. אז אתן שואלות מי "אוסר" עליי לפנטז או לממש פנטזיה כזו או אחרת? אז התשובה היא? הסאביות של הקהילה. אלה שפוסלות אדון רק בגלל שיש לו נטיות סאביות פה ושם. |
|
מאסטר מיינד(שולט) |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
מאסטר מיינד(שולט) • 24 בדצמ׳ 2005
שלווה פנימית כתב/ה: ניתקלתי בלא מעט סאביות בקהילה (מעל 50 אחוז)
שאמרו לי שהן לא מעוניינות בסוויץ. אז אתן שואלות מי "אוסר" עליי לפנטז או לממש פנטזיה כזו או אחרת? אז התשובה היא? הסאביות של הקהילה. אלה שפוסלות אדון רק בגלל שיש לו נטיות סאביות פה ושם. ברור שאם זה לגיטימי להיות סוויץ', זה לגיטימי גם להיות יציב בהעדפה, ומי שהוא יציב בהעדפתו לא מתאים לו ללכת לישון עם X ולהתעורר עם Y . כל אחד בוחר מה שמתאים לו. למה אתה בוחר לראות בזה "פסילה"? ועוד משהו - אם חמישים אחוז פוסלות אותך, אתה המאושר באדם: חמישים אחוז (!) מהסאביות בקהילה רוצות בך... מה עוד אתה צריך? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
להיות אתה
לפני 18 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 24 בדצמ׳ 2005
למה לך להיות משהו שאתה לא?
אני חושב שכנות כלפי עצמך וכנות כלפי שותפות פוטנציאליות חשובים מאד בבדסמ. אל תנסה להיות משהו שאתה מרגיש שאיננו מתאים לך - עם מעט סבלנות ואסרטיביות, תוכל למצוא שותפה עם מכנה משותף למה שאתה אוהב... |
|