|
|
לפני 20 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
שלושה דורות משוחחים על בדס"מ
לפני 20 שנים •
24 בדצמ׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2005
(מתוך הבלוג שלי)
"אבא, כמעט סיימתי את עבודת הסמסטר" "על מה?" "סאדו מאזו" "אלא מה?", הוא צוחק. "את לוקחת את הבית לעבודה..." XXX יושבים אצל סבתא לארוחת צהרים: אני, אבא וסבתא. "סבתא, אני רואה שיש לך מעריב. אפשר בבקשה לקחת כתבה מסויימת?" "על מה?", שואלת סבתא. "על סאדו מאזו", אני אומרת ואבא ישר מרים את הראש מהכותרת. "אוי ואבוי, למה את צריכה?", סבתא מקשה. "לעבודת סמסטר בלימודים" "זה מה שאתם לומדים בבית ספר? פויה!", סבתא אומרת ומעיינת בכתבה, קוראת את את הפסקאות המודגשות ומביטה בזעזוע על התמונה של מאסטר יקיר מצליף בבחור בתחתונים. "צריך לשים את כל הסוטים האלה בבית חולים לחולי נפש", היא ממשיכה. "אבל זאת לא סטיה מינית", אני מנסה להסביר ברוגע. "זאת בסך הכל נטיה, כמו הומוסקסואליות" "גם הם דפוקים בראש. צריך לסגור את הבית ספר שלכם!" אבא שלי שומע את השיחה ומתערב: "אמא, את צריכה להיות שרת חינוך במקום ליבנת ואז תסגרי את כל המכללות והאוינברסיטאות. אנחנו נחיה כמו בטהרן וכולם יסתובבו ברעלות וכל אדם שני יתנו לו עונש מוות..." סבתא צוחקת וממשיכה לקרוא: "נו, תגידי לי זה נראה לך נורמלי? זכוכית בפה? שילד יגיד לאבא שלו לקשור אשכים עם פנימית של אופניים?" "סבתא, הילד אמר את זה בצחוק. אי אפשר לקשור איבר מין עם פנימית של אופניים" "מאיפה את יודעת? ניסית?" (פה אני מסמיקה) אבא לוקח את העיתון ומסתכל על התמונה של יקיר. "מה זה ? תסתכלי, בגדי עור, שרשראות, חבלים..." "אז מה, זה יפה. גם לי יש בגדי עור". אבא מביט בי המום. "מה זה", הוא ממשיך לקרוא. "מסמרים, מכות.. נראי לך נורמלי שבחורה מקבלת מכות עד שהיא מתמוטטת?" "אבא, הוא נחשב אקסטרימי. לא כולם בקהילה הם ככה" לכי תסבירי לאנשים מבחוץ, בייחוד אחרי כתבה כזאת שסאדו זה לא ככה. ההערכה שלי לא הייתה נכונה לגבי הכתבה, כשאני מזמן כבר לא ונילית. אני כבר לא יודעת איך מסתכלים על זה מבחוץ. אני קופאת, השיניים נוקשות. אני מתקרבת לתנור. סבתא אומרת לי: "תשבי על התנור, יהיה לך חם..." אבא אומר: "למה על התנור? שתשב על המחבת. מה אכפת, לה, היא עושה סאדו, אז זה קטן עליה..." למזלי סבתא בדיוק הלכה להביא לנו צו'לנט. "אבא, זה לא ככה. למה אתה מעוות הכל? זה לא שאנחנו אלימים ואם מישהו מעצבן אותי ברחוב אני מחטיפה לו מכות". אבל סבתא מגישה צ'ולנט ופתאום עוברים נושא לפולטיקה. לכו תבנו מדינה... |
|
|