מUחדת |
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
הדרך הנכונה ?
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 22 בדצמ׳ 2005
ויליהם שייקספיר כתב/ה: עכשיו שכל הליצנים החביבים נעלמו מהשרשור {אהה+פחח} נחזור להתחלה {למה? כי הנושא היה כזה מרתק?} , למכתב הפותח של הפרסום המפרט תחילת מערכת יחסים בין גבר לאישה {חומד, 16 דפים לא הפנמת שכל קשר בין מערכת-יחסים-אתה-היא- לא הייתה- ולא נבראה?} המצהירה שהיא מעוניינת לחוות סצינת אונס {לא איתך}, מהי הדרך הנכונה לבנות מערכת יחסים כזו ? {....טחינת מים היא עסק סיזיפי} שזו כל מטרתה ? {.} האם יש צורך בדיסקרטיות או בפתיחות {תשובה: יש צורך בנכונות של שני הצדדים. או:שייק, שחרר} |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
Re: הדרך הנכונה ?
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
עינבר • 22 בדצמ׳ 2005
מיוחדת. כתב/ה: ויליהם שייקספיר כתב/ה: עכשיו שכל הליצנים החביבים נעלמו מהשרשור {אהה+פחח} נחזור להתחלה {למה? כי הנושא היה כזה מרתק?} , למכתב הפותח של הפרסום המפרט תחילת מערכת יחסים בין גבר לאישה {חומד, 16 דפים לא הפנמת שכל קשר בין מערכת-יחסים-אתה-היא- לא הייתה- ולא נבראה?} המצהירה שהיא מעוניינת לחוות סצינת אונס {לא איתך}, מהי הדרך הנכונה לבנות מערכת יחסים כזו ? {....טחינת מים היא עסק סיזיפי} שזו כל מטרתה ? {.} האם יש צורך בדיסקרטיות או בפתיחות {תשובה: יש צורך בנכונות של שני הצדדים. או:שייק, שחרר} אני חותמת אמן יש זמנים לדיסרקטיות יש זמנים לפתיחות רק שקודם רצון צריך בין אנשים, במציאות עמוד ה17 , מיצינו ? |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
הודעה חשובה
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
life of a poet(אחר) • 22 בדצמ׳ 2005
תרשו לי רגע להתפרץ עם הודעה חשובה
שבצורה כזו או אחרת גם קשורה לשרשור הזה . מחר בשעה 17.00 בגלי צה"ל תוכנית מיוחדת לזכרה של יונה וולך. מהגדולות במשוררות ישראל, שירים מלאי תשוקה, כפירה, להט, כאב עצמי, וכמובן בסד"מ משוררת שהשפיעה על רבים מאיתנו כאן בכלוב, חובה לשמוע. ולכבוד התוכנית, הנה לכם אולי אחד השירים היותר מפורסמים שלה : כשתבואי לשכב איתי תלבשי שמלה שחורה מאוירת בתותים ומגבעת שחורה מקושטת בתותים והחזיקי סלסלת תותים ותמכרי לי תותים תגידי בקול דק ומתוק תותים תותים מי רוצה תותים אל תלבשי כלום מתחת לשמלה אחר כך חוטים יעלו אותך למעלה בלתי נראים או נראים ויורידו אותך ישר על הזין שלי. |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 18 שנים •
23 בדצמ׳ 2005
כמה תמים אני
לפני 18 שנים •
23 בדצמ׳ 2005
life of a poet(אחר) • 23 בדצמ׳ 2005
זהו !
חשבתי שהשרשור הזה ימשיך עד אין סוף, אבל הוא דעך, מעין היה בדיחה שאחרי שמיצו אותה, זרקו אותה אותה לאנחות, ואני אני כל שקיוותי שתצמח מכאן תובנה שתאפשר לי להשכיל. כמה תמים אני |
|
life of a poet(אחר) |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
עצוב בלב
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
life of a poet(אחר) • 25 בדצמ׳ 2005
לא יודע
כשאני רואה את השרשור שהתחלתי גווע, נהייה לי עצוב בלב, כאילו לא רוצה שהוא ייגמר לעולם |
|
ZOE |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
ZOE • 25 בדצמ׳ 2005
כתבתי תגובה והיא נעלמה ...
מה קורה כאן ??? כתבתי איך אולי לעודד אותך ?? אולי לשלוח לך שקט בקופסה ?? |
|
נמש |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Re: עצוב בלב
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
נמש • 25 בדצמ׳ 2005
ויליהם שייקספיר כתב/ה: לא יודע
כשאני רואה את השרשור שהתחלתי גווע, נהייה לי עצוב בלב, כאילו לא רוצה שהוא ייגמר לעולם טישו? |
|