קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
ועכשיו ברצינות.
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 26 בדצמ׳ 2005
אם תקחי לך שפחה כדי לשחרר את האלימות והכעס שמצויים בך, לא תהיי שונה מכל דום מתעלל אחר. בדסמ עושים ממקום של לרצות לחלוק אהבה. אהבה אחרת, אבל קודם כל אהבה. הצורך שאת מתארת, הוא צורך שלא נותן לך שום לגיטימציה כשולטת, להפך, את מסוכנת כל זמן שאלה המניעים שלך לסקס בדסמי.
|
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
Re: כמה שאלות סקרניות
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
shuki boy(נשלט) • 26 בדצמ׳ 2005
isolde כתב/ה: אני למשל עברתי התעללות מידי מלכת הכיתה שהיתה רקדנית ואהבה חתולים ונהגה לצבוט אותי עם הציפורניים אני זוממת שנים מסע נקמה שכולל להפיל אותה מאיזה פיגום בבלט ולדאוג שתישאר נכה רתוקה למיטה שנים עד שיום אחד אדאג שיהרגו אותה בעזרת צביטות ציפורניים בלבד עד שתנפח את נשמתה וגם זאת עדיין לא תוכנית הנקמה האולטימטיבית רעיונות לגבי מסע נקמה זה ועוד כמה שמתרקמים לי בראש יתקבלו בברכה משעשע. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
shuki boy(נשלט) • 26 בדצמ׳ 2005
קלייר כתב/ה: האם תמיד הייתן לסביות?
אני לא לסבית, אני סטרייטית גאה ואני מאוהבת בגברתי עד כלות סליחה על החטטנות, את יכולה להסביר איך מתבטאת הסטרייטיות אצלך? |
|
רומי נכנעת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
רומי נכנעת(נשלטת) • 26 בדצמ׳ 2005
נכון.
אני מצטרפת לשאלה של TOOL. קלייר, רק לצורך הדיון כמובן. קרוב לודאי שאת אוהבת גברים כמו שאת מציינת, אבל את לא יכולה להיות סטרייטית ב-100%, אם אהבת חייך זו אישה. ואני מכירה עוד כמה שחולקות את חייהן עם גברים, נשים, ומה שביניהן, ועדיין מגדירות את עצמן כסטרייטיות גמורות. אין חיה כזו - אם יש אישה בחיי המין שלך. נא תגובתך הכנה. ומקווה שזה לא חיטוט עמוק מדי. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
tool כתב/ה: קלייר כתב/ה: האם תמיד הייתן לסביות?
אני לא לסבית, אני סטרייטית גאה ואני מאוהבת בגברתי עד כלות סליחה על החטטנות, את יכולה להסביר איך מתבטאת הסטרייטיות אצלך? זה מאוד פשוט, תמיד נמשכתי רק לגברים, רציתי רק אותם. לפני גברתי שכבתי רק עם אישה אחת, וזה היה די מחורבן. זה קרה סתם כי הייתי מחורמנת. לעולם לא הייתי מנחשת שאתאהב בגברתי. שכבנו כי חשקנו זו בזו, אבל לא היו לי שום כוונות התאהבות. אבל... כפי שאתן יודעות... התאהבתי מעולם לפניה לא התאהבתי, לא בגבר ולא באישה. סקס היה למטרות שעשוע, אורגזמות, לא מעבר לזה. גברתי היא אהבתי הראשונה. לפניה הייתי סתם אישה צינית, שלא האמינה באהבה. היום, אני אישה מאושרת ומאוהבת עד כלות |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
Re: מתוקה
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
הגבירה שלי(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2005
Belisana כתב/ה: את יותר מדי נצמדת לעניין המזלות הזה
אני לא מרבה לכעוס וקשה להכעיס אותי, אבל כשאני כבר כן כועסת, אני רותחת ולוקח כמה ימים להרגיע אותי (מה שכן, אני מאד אוהבת שוחד. רצוי מיני). חחח הרסת אותי בליסינה. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
רומי נכנעת כתב/ה: נכון.
אני מצטרפת לשאלה של TOOL. קלייר, רק לצורך הדיון כמובן. קרוב לודאי שאת אוהבת גברים כמו שאת מציינת, אבל את לא יכולה להיות סטרייטית ב-100%, אם אהבת חייך זו אישה. ואני מכירה עוד כמה שחולקות את חייהן עם גברים, נשים, ומה שביניהן, ועדיין מגדירות את עצמן כסטרייטיות גמורות. אין חיה כזו - אם יש אישה בחיי המין שלך. נא תגובתך הכנה. ומקווה שזה לא חיטוט עמוק מדי. אני אשתדל לענות בכנות. גברתי הכי אישה בעולם, הכי פמית בעולם, אבל לא התאהבתי בה כי היא אישה. התאהבתי בה והתמכרתי אליה ואל גופה, קודם כל, בגלל מה שיש לה בין האוזניים. בגלל התבונה, הרגישות, השליטה, בגלל היכולות הרגשיות והשכליות שלה. וכן, היום לא הייתי יכולה לדמיין שגברתי לא תהיה אישה. היום, ומההתחלה בעצם, אני מכורה לטעמים שלה, למראה שלה, לנשיות שלה לא פחות מלרגישותה ולשכלה. היום אני מאוהבת באישה שהיא. שיט, טוב אני חושבת שמה שאני כותבת בעצם מחייב אותי לשנות את ההגדרה הרשמית שלי מסטרייטית לדו מינית. אז אני משנה אני דו מינית |
|
רומי נכנעת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
או...!
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
רומי נכנעת(נשלטת) • 26 בדצמ׳ 2005
נו שויין,
שיהיה. דו-מינית. ברוכה הבאה למועדון. |
|
defluo{BDOC} |