shuki boy(נשלט) |
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
shuki boy(נשלט) • 27 בדצמ׳ 2005
קלייר כתב/ה: נכון.
גברתי הכי אישה בעולם, הכי פמית בעולם, אבל לא התאהבתי בה כי היא אישה. התאהבתי בה והתמכרתי אליה ואל גופה, קודם כל, בגלל מה שיש לה בין האוזניים. בגלל התבונה, הרגישות, השליטה, בגלל היכולות הרגשיות והשכליות שלה. וכן, היום לא הייתי יכולה לדמיין שגברתי לא תהיה אישה. היום, ומההתחלה בעצם, אני מכורה לטעמים שלה, למראה שלה, לנשיות שלה לא פחות מלרגישותה ולשכלה. היום אני מאוהבת באישה שהיא. שיט, טוב אני חושבת שמה שאני כותבת בעצם מחייב אותי לשנות את ההגדרה הרשמית שלי מסטרייטית לדו מינית. אז אני משנה אני דו מינית מזל טוב זה משמח. (זה היה קצת מעליב שאת כה מתביישת בהגדרה שהיא לא סטרייטית). ורק לרקורד נראה לי שהרבה סטרייטיות מתאהבות בגברים בעיקר בגלל מה שיש להם בין האוזניים ולא רק מה שיש להם בין הרגליים. זה לא הופך אותן לפחות סטרייטיות. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
נקרעת מצחוק
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
Belisana(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2005
קליירי מותק שלי, תראי איך זה מצליח לך יפה כשאת מתאמצת
ומצידי תגדירי את עצמך כקקטוס מצוי, העיקר שאת יודעת בדיוק מה את בכלל ומה את שלי בפרט |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 27 בדצמ׳ 2005
שלך גברתי?
אני השפחה שלך, הילדה שלך, האהובה שלך, החור שלך, הזנזונת שלך, הכלבה שלך, אני כל מה שתבחרי שאהיה לך גברתי, אבל הכי... אני שייכת לך |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
יהלום • 27 בדצמ׳ 2005
הלו הלו מה זה זה
אני קוראת את את שתיכן לסדר תכף ומיד מה זה ההודעות המחרמנות האלו על הבוקר סוטות! |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
מודה באשמה
לפני 18 שנים •
27 בדצמ׳ 2005
Belisana(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2005
אני סוטה גאה
ואת מותק |
|
isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
29 בדצמ׳ 2005
אני לא מסוכנת לנשים ( לגברים כן) כי
לפני 18 שנים •
29 בדצמ׳ 2005
isolde(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2005
אני לעולם לא אוכל לפגוע באישה.
גם אם הייתי עושה את הניסוי של לראות האם אני יכולה לפרוק מטען שלילי מהעבר על שפחה אומללה זה לא היה מצליח. לא משנה כמה אני אנסה לדמיין. מסעות הנקמה שלי שהם לא מוגזמים אגב לא רלונטיים לפה. אז אני נשארת עם השאלה מה אני עושה עם התסכול שלי. אני נגד לסלוח המושג הזה צריך לצאת מהמילון. אני משערת שאני כנראה לא לסבית בקונוטציה שלכן, אולי כן בוניליות ביי |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 בדצמ׳ 2005
Re: אני לא מסוכנת לנשים ( לגברים כן) כי
לפני 18 שנים •
29 בדצמ׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 29 בדצמ׳ 2005
שימי לב להבדלים בין מה שכתבת בשרשור הזה.
פתחת בהודעה עם: isolde כתב/ה: אני למשל עברתי התעללות מידי מלכת הכיתה שהיתה רקדנית ואהבה חתולים ונהגה לצבוט אותי עם הציפורניים
אני זוממת שנים מסע נקמה שכולל להפיל אותה מאיזה פיגום בבלט ולדאוג שתישאר נכה רתוקה למיטה שנים עד שיום אחד אדאג שיהרגו אותה בעזרת צביטות ציפורניים בלבד עד שתנפח את נשמתה וגם זאת עדיין לא תוכנית הנקמה האולטימטיבית רעיונות לגבי מסע נקמה זה ועוד כמה שמתרקמים לי בראש יתקבלו בברכה אני תוהה האם אני יכולה לחוות קתרזיס או משהו דומה על ידי להתעלל בשפחה האם אשה שעברה התעללות מסוג כלשהו עדיף לה לשכוח או לנקום ולהישאר ונילית או להפוך להיות סדיסטית? האם אני עדיין חווה את העולם כקורבן ויעזור לי להפוך להיות המקריב? והמשכת עם הודעה: isolde כתב/ה: אני לעולם לא אוכל לפגוע באישה.
גם אם הייתי עושה את הניסוי של לראות האם אני יכולה לפרוק מטען שלילי מהעבר על שפחה אומללה זה לא היה מצליח. לא משנה כמה אני אנסה לדמיין. מסעות הנקמה שלי שהם לא מוגזמים אגב לא רלונטיים לפה. אז אני נשארת עם השאלה מה אני עושה עם התסכול שלי. אני נגד לסלוח המושג הזה צריך לצאת מהמילון. אני משערת שאני כנראה לא לסבית בקונוטציה שלכן, אולי כן בוניליות ביי כמו שכבר כתבו לך - בדס"מ עושים ממניעים טובים של אהבה ורגש, ולא ממניעים של ניסיון לפרוק מטען שלילי או לקבל קתרזיס. סביר להניח שכל ניסיון כזה רק יסבך אותך, כי בנוסף למה שאת מרגישה עכשיו, תרגישי גם אשמה לגבי הנשלטת שאיתה עשית את הניסוי הזה. תראי, גם אני עברתי דברים מאוד לא נעימים בילדות. לא ממש התעללות, אבל דברים שנשארו איתי להרבה זמן. לדעתי הדרך היחידה לעבור את זה זה למצוא את הדרך להרפות, וכן, לסלוח. והסליחה היא בשבילך, ולא בשביל מי שפגע בך. ואחרי שתוכלי לסלוח ולהרפות, תוכלי להפסיק להיות קורבן. כי מה שתיארת בהודעה הראשונה שלך, זה קורבן שמחפש נקמה. וגם אם תמצאי נקמה, קשה לי להאמין שהיא תספק אותך, ותגרום לך להפסיק להיות קורבן. וכל עוד את מחפשת נקמה, את גם קורבן. אצלי זה הגיע באמצעות קשרי חברות חדשים שגרמו לי להבין שיש אנשים אחרים בעולם, שלא מתנהגים אליי בצורה כזו. זה יכול להגיע גם באמצעות דיבור על מה שקרה, פשוט לשפוך ולהוציא החוצה. ואם לא עוזר. תמיד אפשר ללכת לטיפול. כל זה נראה לי עדיף על ניסיון קתרזיס עם שפחה. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 30 בדצמ׳ 2005
דברים נכונים וחכמים כתבת פרח. הזדהתי איתם.
|
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
30 בדצמ׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 30 בדצמ׳ 2005
קלייר כתב/ה: דברים נכונים וחכמים כתבת פרח. הזדהתי איתם.
תודה קלייר. |
|
toy-dyke |
לפני 18 שנים •
7 בינו׳ 2006
ההודעה שלי מיותרת- ובכל זאת
לפני 18 שנים •
7 בינו׳ 2006
toy-dyke • 7 בינו׳ 2006
רק רציתי לציין,
שלא כולנו דו מיניות. אנוכי דייקית גאה. *דרך אגב, בתוך ראשי המעוות הגדרות לא תמיד קשורות למעשים. את יכולה להיות לסבית ולהזדיין עם בחורים, כמו שיש הרבה סטרייטים שמדי פעם קופצים לסאונה/לגן* |
|