שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך זה מתחיל? - איך שולטת ונשלט מזהים זה את זו?

מלך הארץ​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 21 בדצמ׳ 2005

איך זה מתחיל? - איך שולטת ונשלט מזהים זה את זו?

מלך הארץ​(לא בעסק) • 21 בדצמ׳ 2005
זהו רבותיי, אני כבר לא יכול להתאפק מלפתוח שירשור,
לא רציתי לעשות זאת סתם, אלא להעלות לדיון עניין שעדיין אני לא סגור עליו.

אני נמצא כאן כבר קצת יותר מחודשיים וידעתי למצוא כאן תשובות לדברים שלא היו לי מספיק ברורים.
שאלה אחת נותרה ללא מענה והייתי רוצה את הערותכם/הארותיכם לכך.
וזה העניין:
שולטת ונשלט יעדיפו וימשכו זה לזו יותר מאשר לבני זוג שאינם בעסק. כך למשל, לו הייתי פנוי, והייתי במסיבה, פאב או כל מקום אחר הומה אדם הייתי מעדיף להתחיל עם מישהי שלדעתי היא שתלטנית מאשר עם ונילית גם אם הונילית ניראת יותר טוב למשל (סליחה על השיטחיות אבל אני הרי לא יודע עוד כמה היא חכמה וכי"ב).
אז איך אפשר לזהות? איך אפשר לנסות ולבדוק את העניין בלי לעשות לעצמי יותר מדי אאוטינג?
אשמח אם תספרו איך לדעתכם זה יכול לעבוד ואפילו תחשפו קצת מנסיונכם.
וכדוגמא אישית להלן המקרה שלי:

הייתי אצל ידידה עוד מתקופת הלימודים במסיבונת קטנה בבית.
הייתה שם מישהי גבוהה וסקסית ששבתה אותי מהרגע הראשון.
אני טיפוס מפנק, ואף היו מקרים די תובעניים, אבל עוד לא הייתי מודע לקטע של השליטה, כך שעוד לא ידעתי שאני למעשה מחפש מלכה.
שאלתי את בעלת השמחה מי הגברת שהוחבאה עד עכשיו והיא אמרה לי:
"עזוב היא קלפטה, היא לא בשבילך"
"מה לא בשבילי? היא מספר אחת כאן. אחרייך כמובן."
"עזוב, תפסיק לחשוב עם הזין, החבר האחרון שלה עד היום עוד לא חזר לעצמו"
זה רק משך אותי עוד יותר ולא רציתי לוותר.
אחרי שהבנתי שהיא פנויה, קיבלתי אישור מידידתי וניגשתי אליה.
זו הייתה תחילתה של התרפסות מופלאה.

אז מה, צריך לסמוך על המזל? או לבנות רק על האינטרנט כמקום חיבור בלעדי?

זהו, לא שאני יודע הכל, אבל זה הדבר היחידי שלא מצאתי עדיין תשובה לגביו ולדעתי מדובר באחד הנושאים החשובים היותר אם לא החשוב ביותר.
אז איך לא מפספסים?
תודה.
isolde​(שולטת)
לפני 18 שנים • 24 בדצמ׳ 2005

זה לא עובד ככה בדרך כלל מפני ש

isolde​(שולטת) • 24 בדצמ׳ 2005
חלק גדול מהעבדים ביוםיום נראים ההיפך, הם דומיננטים גבריים מאצ'ואים וכו'
ולא כל המלכות שתלטניות, חלקנו אפילו חנוניות או פריקיות למראה, אם להשתמש לרגע בסטריאוטיפים מהתיכון,
שליטה כחלק ממשחק תפקידים, או בהקשר מיני, לא בהכרח אומרת שתלטנות כוחניות ומניפולטיביות במציאות. יש מיקרים שכן.
גם לי קשה למצוא את הניצוץ בעיני גברים שלא יראו חולשה ליד אנשים אחרים או הערצה מוחלטת כלפי מישהי שלא נראית כמו דוגמנית על.
עבדים נחותים- האם לאחרונה מצאתם את עצמכם מנסים לרמוז בצורה שלא תגרור תביעה משפטית לספרנית, רופאת הילדים או המוכרת בחנות הפרחים הקרובה למרתפכם רמיזות בנוגע להנחת ישבנה העייף בסוף היום על שפתותיכם המעוצבות כשירותים/מאפרה ?
אולי מפתחת התמונות במעבדת הצילום ראתה את תמונות הדרכון האלטנטיביות שלכם עם שק על הראש? נכון פוטו רצח יפה?
מלך הארץ​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 27 בדצמ׳ 2005

Re: זה לא עובד ככה בדרך כלל מפני ש

מלך הארץ​(לא בעסק) • 27 בדצמ׳ 2005
isolde כתב/ה:
חלק גדול מהעבדים ביוםיום נראים ההיפך, הם דומיננטים גבריים מאצ'ואים וכו'
ולא כל המלכות שתלטניות, חלקנו אפילו חנוניות או פריקיות למראה, אם להשתמש לרגע בסטריאוטיפים מהתיכון,
שליטה כחלק ממשחק תפקידים, או בהקשר מיני, לא בהכרח אומרת שתלטנות כוחניות ומניפולטיביות במציאות. יש מיקרים שכן.
גם לי קשה למצוא את הניצוץ בעיני גברים שלא יראו חולשה ליד אנשים אחרים או הערצה מוחלטת כלפי מישהי שלא נראית כמו דוגמנית על.
?

האם אין הבדל בין שתלטנית מטבעה לבין מישהי שסתם בא לה פתאום איזה משחק תפקידים?
הרי משחק זה משהו שבא והולך, ואופי זה אופי.

בכל אופן, אם הבנתי נכון, עפ"י דברייך אין אפשרות לגלות את הנטיות הנ"ל כמו שלמשל אפשר לראות אצל גאים וגאות שמעוניינים להחצין את נטיותיהם.
teacher​(שולט)

נראה לי שהפתרון יכול להיות

teacher​(שולט) • 27 בדצמ׳ 2005
דווקא כן להוציא לאור או להחצין חלק מהתכונות שמייצגות את הפנטזיה שלנו.
ונראה לי שזה אפשרי בגבולות הקונטקסט החברתי, לפחות בימנו אלה.

כלומר שאם היא יכולה להתנהג קצת כמו ''כלפתה'' ליד אנשים שהיא לא מכירה,
אז גם אתה יכול להחצין משהו מהפנטזיה שלך, ולהדליק לה את הסיגריה.

אתה עצמך אמרת את זה - אתה מסתכל על המראה החיצוני ועל
ההתנהגות הבסיסית - כל מה שבחוץ בעצם.
והדרך להציג את עצמך במובן הזה היא ע''י הדברים הקטנים האלה.
יכול להיות שלצד הנשי יש יותר ערוצי תקשורת שאצל גברים פחות
נראים לעין, אבל תמיד יש דרך. מה ש-isolde אומרת זה נכון, ולפעמים
התדמית היומיומית של כל אחד היא שונה בקוטביות מהאני בפנטזיה,
אבל יש דרכים לשלב גם את זה. ואם אתה נשלט אבל טיפוס דומיננטי ביומיום,
עדיין תוכל למצוא את הדרך המיוחדת שלך לרמוז או להציג את הצד הזה שלך.
לא כל הנשלטים הולכים לעבודה עם HOOD ולא כל השולטות מסתובבות עם שוט.
העולם הוא מלא בגוונים - זה מה שהופך אותו לכל כך מעניין ולא מובן מאליו, אני חושב.

בהצלחה
teacher
kamor​(נשלט)

kamor​(נשלט) • 27 בדצמ׳ 2005
אל תשלה את עצמך שנשים שמפגינות שתלטנות הן בעניין . הייתי אפילו אומר שרובן בכלל לא בעניין
ואני אישית לוקח את הפגנת השתלטנות כגורם לפסילה . לפחות הנסיון שלי הוכיח לי שבסופו של דבר הנשים שמפגינות שתלטנות כלפי חוץ זקוקות לגבר חזק בבית שידריך אותם .
כמובן שיש נשים שתלטניות שמחפשות נשלטים , אבל אותן אתה תכל לזהות בוודאות . אין דרך לפספס . יתרה מזאת הן תאמרנה לך ישר בפרצוף שזה מה שהן רוצות .

דווקא הנשים היותר מופנמות הן אלה שהפתיעו , הן אלה שהתגלו כקינקיות באמת ויקחו אותך למקומות שאתה בעצמך לא חשבת שקיימים.
אז שים לב לזה כי אתה עלול לפספס .

באופן כללי יותר לא ניתן לזהות לפי התנהגות או אפילו מראה ,
מה שכן ניתן לזהות על ידי שיחה עם הבחורה . השיטה שלי לפחות זה שימוש מניפולטיבי בהומור .

עוד יותר באופן כללי , אחוז הנשים שמחפשות נשלטים הוא נמוך מאוד . קח גם את זה בחשבון
דנדיליון​(שולטת)

דנדיליון​(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2005
kamor כתב/ה:
אל תשלה את עצמך שנשים שמפגינות שתלטנות הן בעניין . הייתי אפילו אומר שרובן בכלל לא בעניין
ואני אישית לוקח את הפגנת השתלטנות כגורם לפסילה . לפחות הנסיון שלי הוכיח לי שבסופו של דבר הנשים שמפגינות שתלטנות כלפי חוץ זקוקות לגבר חזק בבית שידריך אותם .
כמובן שיש נשים שתלטניות שמחפשות נשלטים , אבל אותן אתה תכל לזהות בוודאות . אין דרך לפספס . יתרה מזאת הן תאמרנה לך ישר בפרצוף שזה מה שהן רוצות .

דווקא הנשים היותר מופנמות הן אלה שהפתיעו , הן אלה שהתגלו כקינקיות באמת ויקחו אותך למקומות שאתה בעצמך לא חשבת שקיימים.אז שים לב לזה כי אתה עלול לפספס .

באופן כללי יותר לא ניתן לזהות לפי התנהגות או אפילו מראה ,
מה שכן ניתן לזהות על ידי שיחה עם הבחורה . השיטה שלי לפחות זה שימוש מניפולטיבי בהומור .

עוד יותר באופן כללי , אחוז הנשים שמחפשות נשלטים הוא נמוך מאוד . קח גם את זה בחשבון

לפעמים המופנמות מפתיעות אפילו את עצמן

icon_smile.gif