לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ריץ' ביטצ'

קלייר​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 27 בדצמ׳ 2005

את תפסיקי עם זה!!!

קלייר​(נשלטת) • 27 בדצמ׳ 2005
גם כן חברה. את מוכנה להפסיק להכניס רעיונות זדוניים לראשה של גברתי, שגם ככה לא חסרה בו זדוניות בריאה כלפי שפחתה? wall.gif wall.gif wall.gif icon_lol.gif
scarlettempress{L}
לפני 18 שנים • 27 בדצמ׳ 2005
scarlettempress{L} • 27 בדצמ׳ 2005
אני מצטערת!!! זה בכלל לא אני, זה הראש הזדוני של הגבירה שלי שהתעוררה לחיים אחרי שבועות של מצב רוח נשלט משהו... "רצית שליטה? קיבלת שליטה." - היא אמרה. אני דווקא מרוצה icon_smile.gif
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 29 בדצמ׳ 2005
infinite​(נשלטת) • 29 בדצמ׳ 2005
((:
יללה עבדנו קשה
אני מציעה ערב בנות כולנו יחד דופקות ספא עצבני
אני וקלייר בג'קוזי למטה לומדות לצלול icon_wink.gif
גבירתי ובליסנה עם כוס שמפנייה...מלמדות אותנו לצלול... icon_eek.gif

יללה הלכתי לעבודה...
icon_rolleyes.gif
Belisana​(שולטת)
לפני 18 שנים • 29 בדצמ׳ 2005

מסתבר

Belisana​(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2005
שהקישור הוא לבלוג שלי בכלל ולא לפוסט הספציפי הזה ולכן, הנה זה גם כאן:

הייתי רוצה להיות ריצ' ביטצ', לשבת על שפת הבריכה.
בבוקר יגיע מאמן הכושר שלי (חטוב ומסוקס) ונעשה תרגילי נשימות וקצת פילאטיס, משהו בשביל לשמור על הכושר שלי והארד און שלו.

אחר כך אשחה כמה בריכות, לא משהו מעייף במיוחד, רק בשביל הנשמה. ואז את תגיעי, רכה ונעימה, כוס תה צמחים וחיוך של זונה.

ארוחת בוקר ליד מפל הפנג שוואי, עיתון בוקר ו"ביג טיים". את מסתובבת שם סביבי ומציעה את שירותייך, אני לא ממש רואה אותך, כשאת מעסה את רגליי.

וכשאסיים ניגש לבית, ישר לחדר הרחצה. משהו בגודל הסלון שלך, עם ג'קוזי ומיטת טיפולים. הכנת שם כבר מלחי אמבט ושמנים ריחניים והנה אני מגיעה.

תסבני לי היטב את הגב ותביאי מגבת חמה. תנגבי ממני כל טיפה, למטה עם הלשון. משם נעבור למיטה. אני מקווה שלמדת איורוודה היטב בקורס ששלחתי אותך אליו. המגבת מועפת בנון שלנטיות והנה אני חשופה.

מסאז' בשמן שומשום חם ואחר כך ירידה.

הייתי רוצה להיות ריצ' ביטצ', אבל ראבק, יש לי עבודהicon_smile.gif