Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
כמה בדיחות BDSM
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 10 בינו׳ 2006
אני יודעת, הכל אצלי לא רציני ......
מצד שני זה ממש לא רציני להיות יותר מידי רציני ...... שלט לפני הכניסה למועדון סאדו-מאזו "את הרגליים תנקו בנו בבקשה" בחור צעיר באה הביתה, בהתלהבות מספר לאבא שלו: - אבא היום הייתה לי החוויה המינית הראשונה שלי! אבא כולו שמח אומר לו - אז בוא שב תספר אך היה, מה היה - אני מעדיף בעמידה אבא ...... פולניה מזוכיסטית קשורה למיטה בעלה בוחר שוט - אתה ממש סדיסט – אומרת לו – עוד פעם אכלת במיטה .... תראה את כל הפירורים הלאה ..... אמא מנקה את החדר של הילד מוצאת חוברת פורנו עם אלמנטים של סאדו- מאזו, קוראת לבעלה מתייעצת איתו מה לעשות, הוא עונה לה - את האמת אני לא יודעה, מה שהו כן מכות בטוסיק הוא יותר לא מקבל ...... אבא באה הביתה עם כובסת שוקולדים, אומר לילדים - השוקולדים אקבל זה שמתנהג יפה, תמיד מקשיב לאמא ועושה כל משהו היא אומרת ..... מי חושב שמגיע לו ? הילדים יחד : - לך אבא - אני כבר 3 שבועות לא מדבר עם אשתי... - למה רבתם? - לא ממש לא פשוט היא אסרה עליי להפריע לה כשהיא מדברת..... אני לא מתייחסת?! אני.... ומי אמר לך השבוע פעמיים לשטוף לי את המכונית, שלוש פעמים לנקות את הדירה ואפילו פעם אחד לעשות לי את הכביסה? אני לא מתייחסת אה..... מה הבדל בן בעל חדש וכלב חדש? א. הכלב תמיד שמח לראות אותך ב. לאלף כלב לוקח רק איזה חודשיים - למה הלכת להיות דווקא דיילת אויר? - מה קרה לך את יודעת כמה גברים אפשר לראות שם.... - למה במקום אחר לא? - באף מקום אחר הם לא קשורים לכיסא...... פסיכולוג לפציינט חדש - אתה סובל מסטיות? - למה דוקטור אני נהנה מהם....... כמה חברה יושבים שותים .... - מתי שאני שתוי אני לא מפחד מאף אחד,- אומר אחד מהם - כן ומה עם אשתך? - כל כך הרבה לא יצא לי לשתות..... |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 10 בינו׳ 2006
אהבתי
|
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Morticia • 10 בינו׳ 2006
אני בעד חוסר הרצינות שלך יקירתי... הבדיחה על הפולניה מצויינת! |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 10 בינו׳ 2006
Morticia כתב/ה: אני בעד חוסר הרצינות שלך יקירתי... הבדיחה על הפולניה מצויינת! כמובן מתוקה כמה שאני פחות רצינית יותר משתלם לך....... |
|
Bene{Babygirl} |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Bene{Babygirl} • 10 בינו׳ 2006
ענק |
|