Tame |
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
Tame • 9 בינו׳ 2006
הולך,
למרות שגם לי יש כמה תנאים משלי לטקס, אני בטוח שאם הראש שלנו הולך לאותו כיוון אז תסכימי לכולם. הבנתי שמבצר אנטיפטרוס עשוי להיות מיקום טוב. עם זאת אפשר ממש להשקיע ולשכור איזו טירה באירופה לכמה לילות זה אגב קצת מזכיר לי את הסרט שהתמונה בפרופיל שלך לקוחה ממנו (הוא שודר שוב בערוץ הסרטים ביום שישי). הסצינה שבה הוא מביט בה בזמן שהם שוכבים למרגלות הטירה הבוערת, הגופים המיוזעים שלהם וההבעה פשוט השאירו בי חותם עוד מהפעם הראשונה שראיתי את הסרט. (לדעתי זה היה צריך להיגמר שם, כל שאר הסרט עד הסוף קצת מיותר). |
|
יואב 31(אחר) |
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
יואב 31(אחר) • 9 בינו׳ 2006
Morticia כתב/ה: תודה
(שמחה שהבנת אותי... ) אז מה עכשיו? עברו לי הבלבלות על נטיותיי המיניות. נותרו רק התסכולים... תסכולים זה כבר לא בעייה זה קל אפשר לפרוק ואני מכיר כמה דרכים מעניינות ביותר |
|
מגהכוסית |
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
מגהכוסית • 9 בינו׳ 2006
Morticia כתב/ה: Tame אתה לא מאמין בכלל כמה הראש שלנו הלך לאותם כיוונים.
חשבתי על זה בזמן שכתבתי את הצעתי כי אני לא בדיוק מהמתחתנות... אני רוצה טקס גותי, עם הרבה נרות, המפאר את שמי ומגה כוסית על המזבח. הולך? אני על המזבח ???? למה?? דורשת להוריד אותי מהמזבח לאלתר!! |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בינו׳ 2006
Tame • 9 בינו׳ 2006
פאק יש ניק כזה!
בהתחלה חשבתי שזה ספין של מורטישיה אבל אז ראיתי שהצטרפת ב30 לדצמבר - למרות שאולי כגלגול של אזמרלדה היא יכולה הייתה לחזות את העתיד או שהיא דווקא פתחה לעצמה אלטר אגו כניק עוד מהבלבלות שהיו לה דאז... אבל הסבירות של זה לא מספיקה כדי להיות בטוח.. בכל מקרה אם את אמיתית את המזבח (לא על המזבח אלא המזבח עצמו).. ואל תדאגי זה לא יכאב יותר מידי (בעצם אולי דווקא תעדיפי שזה יכאב.. בדסמ והכל ) חחח הכל מתחיל ליפול למקום |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Morticia • 10 בינו׳ 2006
הוי כמה שאני צוחקת עכשיו... איך פספסתי ככה את המומנטום של השרשור הזה? (אני לא מפסיקה לצחוק... רגע...) טוב, אז ככה, לענייננו: אני דווקא חשבתי על משהו לכיוון המסיבה בטירה בסרט "עיניים עצומות לרווחה" או אם כבר ב"שער התשיעי" עסקינן, משהו לכיוון מסיבות הערצת השטן של לנה אולין (איך עצוב שלא הראו לנו אותן?) אבל אין ספק שאם הכל נגמר בסקס מיוזע בין ג'וני דפ לאלילה מהגהנום אז אני בסדר עם זה... לגבי ההצעה הבא: Tame כתב/ה: עם זאת אפשר ממש להשקיע ולשכור איזו טירה באירופה לכמה לילות כן, בדיוק כזה אני רוצה!!! עם זאת אפשר ממש להשקיע אבל משהו אומר לי Tame שאתה לא מונוגמיסט גדול... |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Tame • 10 בינו׳ 2006
זה רק אומר שלא קראת את ההודעות שלי לאחרונה (ב3 שנים האחרונות )
אני מאוד בעד מונוגמיה כשמעורבים רגשות. ואני מאוד בעד רגשות. אם אין אז אין, אבל עדיף שיהיו ועכשיו ספרי לי למה התכוונת כשהדגשת ואמרת שאפשר "ממש להשקיע"? |
|
lOli |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
וואו
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
lOli • 10 בינו׳ 2006
גם אני רוצה הזמנה לטקס.
לא אכפת לי להיות המזבח, הקורבן והקטורת ביחד. ואשר לממצאים: הם עלולים להיות מטעים... אני לדוגמא סגורה לשגמרי על התפקיד הbdsmי שלי (סאבית בנשמה) והרבה פחות סגורה באשר לשאלה אם מחפשת דומית או דום... |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Tame • 10 בינו׳ 2006
הממ לדעתי גורם אי הודאות נכלל בממצאים..
ובקשר לטקס, כרגע תפקיד המזבח תפוס (ולא אנחנו לא בדיוק שואלים את מגהכוסית אם היא מסכימה או לא ) אבל נוכל למצוא לך תפקיד אחר.. קטורת זה קצת יכאב לך ואני בספק אם תריחי טוב בעודך בוערת. בנוסף הצעקות עלולות להפיע לאורחים |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Morticia • 10 בינו׳ 2006
סליחה אבל מי פה מנהלת את הטקס?...
|
|
Tame |
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בינו׳ 2006
Tame • 10 בינו׳ 2006
כמובן כמובן יקירתי
(הן תמיד חושבות שהן מנהלות הכל, לדעתי עדיף לתת להן להחזיק באשליה הזו.. כולם הרי יודעים שהגברים מנהלים את הכל מאחורי הקלעים ) |
|