סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ברווז עיתונאי במחוזות ה-BDSM

איימי_​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 11 בינו׳ 2006
איימי_​(נשלטת) • 11 בינו׳ 2006
infinite כתב/ה:

תדונו בנושאים כמה שאתם רוצים מצידי גם על מאתיים עמודים , אבל אל תשחקו בחיי אנשים ואל תדחפו את האף לחיים פרטיים שמסווה של "לעזור" כי דוגרי ממש אין לכם מושג על מה אתם מדברים . אתם גם לא מנסים לעזור ,עובדה שלאורך שלוש שנים כמעט ולא היה אדם מכם שיצר איתנו קשר אמיתי ,או איכפתי ,בטאקט , אפילו בהודעה פרטית שלא נדבר על טלפון . אז אנא מכם . כך לא מתנהגים אנשים שמשהו מטריד אותם ורוצים לעזור. כך מתנהגים אנשים שרק רוצים לרשום משהו חכם או לשפוך כעסים שלהם עצמם על חשבון מישהו אחר . רמז, אדם הרוצה לעזור במשהו בדרך כלל לא רושם הודעה פומבית על גבי פורום המביישת את כולם ואותו עצמו .

אינפי יפה- כל מילה בסלע!
Dolfi
Dolfi • 11 בינו׳ 2006
חלילה למחוק גליתיאה, שרשור אופייני לכלוב, אני לא מוצאת שום בעיה.

ודן קאפ... יש המון תשובות, אבל אני באופן אישי לא מוצאת טעם לענות לך, בעיקר כי אתה לא באמת שואל. אני לא מוצאת לנכון להיחשף ולספר על עצמי ועל הפרטים הכי אינטימיים בחיים שלי למישהו שרק מחפש בדברי חומר לנגח... ולא מעניין אותו בכלל האדם מאחורי המילים. אש שמה את עצמה על השולחן בכל כך הרבה אומץ, ענתה על כל כך הרבה שאלות, את מי זה עניין בכלל?! הרי יש מטרה חשובה יותר ואל לכם לאפשר למישהי כמו אש להסיח את דעתכם מהמטרה! אז בשביל מה...? אני עוד עלולה חלילה להוציא אותך מהפוקוס. את השאלות שאתה מעלה עכשיו, לנו, לבנות, היו לך המון הזדמנויות להעלות בפנינו, אנחנו כותבות הרבה, גם בפורטל איפה שאתה כותב, גם הפרטי שלנו תמיד פתוח, יש לנו אפילו מסינג'ר. אם המטרה שלך הייתה להבין משהו וזה באמת היה מעניין אותך את השאלות האלו היית מעלה מזמן. הסיבה לכך שיש לך כל כך הרבה מה לשאול דווקא כאן, היא כמו שאמרתי, למצוא בתשובות עוד משהו לנגח.

SLU: " לא אתחיל להתווכח בשאלה מתי נער או נערה מוכנים או בשלים למין בדסמ או כל דבר אחר. מה שברור זה שהעניין מוגדר בחוק כאונס! ולא משנה גם אם שני הצדדים הסכימו.
ולאלו המקטרגים על החוק, יזכר נא כל אחד מכם בעצמו בגילאים האלה.... "

את צודקת. מי הם בימינו שופטים ומחוקקים?! זה באמת פסה להיות מחוקק. הרבה יותר ט'רנדי להיות הדיוטה של פורומים. אז את יכולה שוב להסביר לכולנו את ההגדרה המשפטית המלומדת שלך לאונס ובאותה הזדמנות לספר כיצד זה קשור למאסטר אור...?

טי וי... אתה זכית! הכוכב של השרשור! להשיג זיון עלק, בשביל מופע כזה אפילו בביצים לא הייתי בועטת לך.

ו - Mirage: " '..כשולט אני לא רואה את עצמי כמטפל, תפקידי הוא לשחרר רגשנות בקשר איתי, לתמוך, לעורר מודעות עצמית, לתת כיווני חשיבה נוספים, לחזק ברגעים קשים את הנשלטים שלי והחשוב מכל לאהוב ולהעביר את הרגש הזה.
את הטיפול אם וכאשר הוא קורה מבצע המוח עצמו עם הזמן..'
כאן הוא למעשה תיאר כל מטפל אפשרי, בין אם מוסמך לטפל ובין אם לאו! "

איפה היית עד היום?! לפי ההגדרות שלך למטפל אני יוצאת ממש פראיירית! מסתבר שיש לי כל כך הרבה חברים שאני צריכה להתחיל לשלוח להם חשבון עבור שכר הטירחה שלי...

הרשו לי בהזדמנות זו גם להביא לכם ציטוט מעניין שמצאתי של זלאופון: "על כן אני חושב שזו אופציה ריאלית כי הפירושים שלי את דברי אור (המצוטטים ואחרים) כדברים נפתלים..."
אולי זו אני, אבל מה שאני קראתי פה, בתרגום חופשי, הוא כדלקמן: "כשקראתי את דבריו של מאסטר אור התרכזתי בעיקר באיך לעוות אותם, כי אני אוהב לצעוק חזק וברעש, שכולם ישמעו איזה מבריק אני!"
יש שיאמרו כי הפרשנות שלי שגויה והסיבה לה היא דעות קדומות שיש לי על זלאופון, דברים שצעקנים אחרים היו אומרים... אולי... אך אין לי ראיות לכך.

ואינפי... אוף, פשוט קראתי ובהיתי במסך עוד דקות ארוכות, מנסה להבין איך לכל הרוחות קהילה שכל כך מתיימרת ליחס לעצמה תכונות של נאורות ורצון לעזור לזולת, מגיעה למצב כזה. מגיעה למצב כזה ולא ביום אחד, אלא מתמידה בו שנים על גבי שנים. מה שהכי עצוב אינפי זה שזה לא ישתנה, גם אם רבים ישבו בדיוק כמוני והסתכלו על כל מה שכתבת וכל מה שהיה להם להגיד זה "פאק... טעינו...", הם פשוט ימשיכו, כי אחותך – קטנה קטנה, אבל כתבה משהו מאוד נכון, באמת יש לה על מה להיות גאה בעצמה, כי יש לה הרבה יותר אומץ מאשר לרוב האנשים פה, גם אם יש מאחוריהם כבר 40 חורפים, היא ידעה לבוא ולהודות כששיקרה, לבוא ולתקן כשקילקלה, לבוא ולשים את עצמה על השולחן, פעם נוספת, בשביל הסיכוי שיש פה אנשים אנושיים יותר ממה שניראה בתגובות שלהם עד כה.

אז אתם יודעים מה? נכון, יש דור שלא ידע את "יוסף". אבל חשוב יותר, יש דור שלא הכיר אותכם, אחרי המזבלה הזאת ששפכתם על חיים של אנשים, בשם הצדקנות שלכם, בשם ההתחסדות שלכם, בשם האינטרסים האישיים שלכם, בין אם זה להשיג זיון, טפיחה על השכם, או להמשיך לגבות את השקרים שכתבתם פעם כך שחלילה לא יתגלה מי אתם באמת... אחרי כל זה אני בטוחה שכל אחד שלא הכיר אותכם ידע בדיוק מי אתם.

חבורה של פחדנים.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 11 בינו׳ 2006
ציטוט: הרשו לי בהזדמנות זו גם להביא לכם ציטוט מעניין שמצאתי של זלאופון: "על כן אני חושב שזו אופציה ריאלית כי הפירושים שלי את דברי אור (המצוטטים ואחרים) כדברים נפתלים..."
אולי זו אני, אבל מה שאני קראתי פה, בתרגום חופשי, הוא כדלקמן: "כשקראתי את דבריו של מאסטר אור התרכזתי בעיקר באיך לעוות אותם, כי אני אוהב לצעוק חזק וברעש, שכולם ישמעו איזה מבריק אני!"
יש שיאמרו כי הפרשנות שלי שגויה והסיבה לה היא דעות קדומות שיש לי על זלאופון, דברים שצעקנים אחרים היו אומרים... אולי... אך אין לי ראיות לכך.

קודם כל אני לא יודע מי זה זלאופון, אבל אני מבקש שתגידי לו להפסיק לומר את אותם הדברים שאני אומר. חצוף שכמותו!

שנית, את בהחלט יכולה לפרש את דבריי כך, וסביר שפירושך לדבריי יושפע מדעתך עליי, כמו שכל פירוש שאנו עושים מושפע ממה שכבר קיים אצלנו במערכת.
מה שכן, אני הסברתי גם למה פירשתי כך. הגיון פשוט: על פי הדברים של אור שצוטטו, לרוב המגיעים לבדסמ יש בעיה נפשית, שמתבטאת בשכלתנות יתר וניתוק מרגשות. על ידי הבדסמ, הוא מאפשר להם לשחרר רגשות, שזה בדיוק הטיפול לבעיה הנפשית הזו. לכן, לומר שהוא לא טוען שהוא מטפל נשמע לי מוזר, זה הכל.
את, לעומת זאת, לא הסברת למה לדעתך הפירוש שלי לדברים מעוות או מה גורם לך להיות כל כך בטוחה שהדברים נכתבו רק כדי להוציא אותי מבריק ולא מסיבות אחרות. זה לא הופך את הפירוש שלך לפחות נכון, אבל כן הופך אותו ליותר מבוסס.

אגב, קצת מוזר לי שהקטע שהשתמשת בו כדי לנגח אותי הוא דווקא זה שבו אמרתי שיכול להיות שהדיעה השלילית שלי על אור מוטעית.

עוד אגב: נשמעת פה בשרשור מצד תומכי האור המילה "אתם" לעתים קרובות. לא יודע מי זה "אתם", אבל אם "אתם" כולל אותי, נא לייחס לי אך ורק את מה שרשמתי אני ולא את מה שרשמו אחרים. כל תגובה שלי כאן התייחסה אך ורק לתיקון טעות ספציפי של משהו אחר שנכתב, כמעט ללא הבעת דיעה על הנושא ובטח שלא הבעת רצון לדוש בו שוב לעומקו. אין בממלכת האור אף אחד שקרוב אליי וכתוצאה מכך אין לי שום עניין להזיק למישהו משם או להציל אותו.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 11 בינו׳ 2006
תיפח רוחה של אופציית העריכה המוגבלת של האתר הזה!
נכתב "זה לא הופך את הפירוש שלך לפחות נכון אבל כן הופך אותו ליותר מבוסס" וכמובן צריך היה להיות "זה לא הופך את הפירוש שלך לפחות נכון אבל כן הופך אותו לפחות מבוסס".
ותודה לאבשלום קור שהביאני עד הלום.
Dolfi
Dolfi • 11 בינו׳ 2006
זאלופון... (שיואו, אני לא מאמינה על עצמי, הצלחתי לאיית את זה!) icon_biggrin.gif

אני בטוחה שגם אתה תבחין בהבדל בין מה שכתבת כעת לבין זה: "רוב האנשים שבאים לבדסמ סובלים מבעיה נפשית כלשהי (נקרא לה "שכלתנות" הנובעת מפגיעה נפשית. להסבר מפורט נא לפנות לציטוט המצורף). כשולט אני לא מטפל חלילה, כי זה לא יפה להגיד ששולט בדסמי הוא מטפל. אז אני לא מטפל דרך בדסמ, אלא רק משתמש בו כדי לרפא את האנשים מבעייתם הנפשית ("לשחרר רגשנות"). בנוסף, אני משיג בעזרתו עוד פונקציות לא טיפוליות בעליל כמו עירור מודעות עצמית ומתן כיווני חשיבה נוספים, מה שללא ספק לא יכול להיות מושג ללא הצלפות".

אז כן, הוא בהחלט כתב שיש הרבה אנשים שמגיעים לבדס"מ כתוצאה משכלתנות וסף ריגוש מאוד גבוה, באף מקום הוא לא ציין שהדרך למתן את המצב היא הצלפות. להיפך, זה בדיוק ה"פרופיל" שלי, שכלתנית עם סף ריגוש גבוה. הדבר שלימד אותי להרגיש יותר בקלות ולהנות מהרגעים הקטנים והיפים בחיים זה דווקא הרגעים הקטנים והיפים, רגעים שהוא סיפק לי בשפע. אהבה היא תרופא נהדרת להרבה דברים, גם אם אתה לא "חולה" וזה שאוהב אותך אינו "רופא". והצלפות? הצלפות זה אחלה... גם קשירות ואפילו מחטים בין לבין. icon_lol.gif

כשכתבתי אתם, כיוונתי בדיוק לאותם אנשים שיזדהו עם מה שכתבתי, אם זה לא מדבר אליך אז אין צורך לקפוץ ולצעוק "אני לא כזה!", זה בסדר, תבליג בנימוס וכולנו נבין שאתה לא שייך לאותם "אתם".
Dolfi

Re: ומה עם תגובה ענינית, דולפינה?

Dolfi • 11 בינו׳ 2006
Dan_Kap כתב/ה:
קשה לענות לשאלות ולעובדות, אז עוברים לשפה אחרת?

איזה שפה בדיוק?

אני חושבת שבששת השורות שהקדשתי לך קיבלת הסבר מפורט לגבי הכל.
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 11 בינו׳ 2006
אני לא מבין......
למה להתווכח עם הבנות? לטענת "מתנגדי אור" הן לא אמורות להיות מודעות למה שנעשה להן.
אז תעזבו אותן כבר, ותדברו על האדם שצריך לדבר עליו. ואם אין עוד מה לומר עליו, פשוט נסיים את זה כאן.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

אינפי

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 בינו׳ 2006
למה לדבר על "אנשים" בואי תקראי לי בשמי.

וכמה עובדות שלא אהבת ואת עדין לא אוהבת:

- לעטוף כוויה בנילון נצמד לא עוזר לברנדינג, אלא מגדיל את הפגיעה ברקמות.

- אלכוהול משפיע על קואורדינציה, שיקול דעת, תפישת הכאב ועל זרימת הדם בעור.
זו הסיבה שהוא מסוכן לנהגים ולמי שעוסקים בבדסמ.

וכאן את מתווכחת עם איך שגוף האדם עובד - גם אצלך וגם אצלי.
גישה בסגנון של "אבל אני עוד חיה" מובילה לתאונות.

בבדסמ אנחנו פועלים ביחד עם בני אדם אחרים, על הגוף והנפש שלהם.
בעיני, הכבוד שאני חש לשותפה שלי ולנתינה שלה דורשים ממני לשמור עליה, גם אם זה פוגע בהנאה שלי.
אני יודע שאני בן תמותה, וככזה אני עושה שגיאות - אני מעדיף לטעות לצד הזהירות ולא להגיע למצב שבו אני פוגע באדם אחר בצורה בלתי הפיכה.

- זה ששאלו אתכן על הברנדינג שעשיתן עדיין לא אומר שמה שהמלצתן היה מה שבוצע בברנדינג אחר. אולי כדאי לך לעשות את מה שאת ממליצה ולשוחח עם מי שערכו את אותו ברנדינג שהזכרת...
מאיה​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 12 בינו׳ 2006
מאיה​(נשלטת) • 12 בינו׳ 2006
ציטוט: יתרה מכך , אתה מוזמן אלי לפרטי , למסנג'ר ואפילו לפגישת קפה. בוא תכיר אותי באמת ותשאל אותי באמת ותנהל דיון פנים מול פנים. ואם יהיו שם דברים לא לעניין בפגישה הזאת , תסמוך עלי אני יודעת להגיד לא

כשתרצה לקבל תשובות באמת , צור קשר.
כי על כל מה שהעלית כאן קיבלת תשובות , רק בחרת לא להתייחס אליהן ולא לקרוא אותן.
יש גבול כמה אני יכולה לחזור על עצמי בכתיבה. מה אתה אומר , אני דולפינה ואש באיזה בית קפה , כדאי לך... icon_razz.gif אולי מתוך דאגה שלך תלך קצת יותר רחוק ממרחק הכסא למקלדת?
אני אשמח.

ובהזדמנות זו , אני רוצה להודות לכל הפונים הרבים שפונים אלי בכל מקום אפשרי , כאן , קינק , משיגים את המסגנ'ר שלי , מעבירים תמיכה דרך חברים של חברים. בלעדיכם זה היה יותר קשה. השירשור הזה חשוב שיהיה , למען יראו ויראו . אני יודעת שקשה לכם להגיב כאן , שיעוותו את דבריכם ויסכלו אותכם באבנים , תודה ענקית לכם על התמיכה.