venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
תלוי את מי תשאלו...
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 13 בינו׳ 2006
אם תשאלו את הרב , אז כן, גוואעלט, פויה, סאדו זה בעעעעעעעעעעעעע
מצד שני, גם כפייה דתית זו סטייה... סאדו, בהסכמה, ברצון, זה צורך, לא ממש נורמטיבי ( הלווווווווווו, יש גם עולם ואנילי בחוץץץץ ), אבל כפי שנאמר כאן לפניי, כל עוד אנו שולטים בצורך ( וגם זה נתון לפרשנויות שונות ) ולא הצורך בנו, אז הכל סבבה. ובגדול, סאדו זו סטייה, כמו הרבה דברים אחרים בחיים. כל עוד הסטייה הזו לא פוגעת באיש, ואף, שומו שמיים, מסבה עונג ל2 הצדדים, אז אין בה כל רע. ובא גואל לישראל ואימרו אמן. יום שישי ה13 היום. מה עוד צפוי...? |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
Tame • 13 בינו׳ 2006
בלי שום קשר לשרשור.
ברווזה לדעתי מה שקורה פה בפורום המיילדום פשוט מדהים. זה התחיל בשרשור שאת ועוד הרבה אנשים כל כך רוצים להעלים, לסגור, לקבור. דבר ראשון אני ממש גאה בכלובי שלמרות הלחץ השאיר אותו. השרשור ההוא מדהים. ולא לא בגלל ההתעסקות באדון האור בעד ונגד, זה מעניין אותי כשלג דאשתקד. בגלל כל השאלות החדשות שצצו לנו, שאלות שדיון בהם כחברה (ולא רק כקהילת בדסמ מצומצמת אלא כחברה ישראלית) זה חשוב ביותר שנעסוק בהן. עשה מעשה יוספוס והוציא חלק מהשאלות החוצה בשרשורים "קטינות" (שעוסק בגיל מינימלי של נשים (לדעתי גם צריך להיכלל בפנים גברים) הנכנסים לעולם הסקס בכלל ועולם הבדסמ בפרט) ו"ציות לחוק" (שעוסק בניסיון להבין את מהות החוק מנקודות מבט סובייקטיביות שונות). ישנן עוד כמה שאלות שאולי (ואולי לא) צריך להוציא החוצה מהשרשור ההוא - רק אז יהיה אפשר באמת לוותר עליו. בכל מקרה לדעתי אנחנו נמצאים בתקופה ממש פורה מבחינת דיון וחשיבה יצירתית, אני חושב שכולנו גם לומדים משהו מהדיונים הללו ומהקשבה (ואני בהחלט מתכוון להקשבה ולא סתם לפירוק הפוסט שהאחר כתב כדי להוציא מחוץ להקשרם משפטים בהם אפשר לנגח אותו אחר כך) לאחר. דברים כאלה גורמים לי להיות שמח שאני חלק מהכלוב והקהילה הנפלאה בו |
|
Inside your head |
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בינו׳ 2006
Inside your head • 13 בינו׳ 2006
אהה Tame
למה סתם להכפיש? לא ניסיתי הלעלים שום שרשור להפך.. פתחתי שרשור המשך.. כי סתם מייגע ומעייף שרשור של 10 עמודים |
|
dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
סטיה ....שריטה....חריטה
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
dahanc(שולט) • 14 בינו׳ 2006
מה זה השוב ,שריטה ,תעלה .חריטה ,
הכי חשוב שאתה חיי עם הבד"סמ כעובדה ולא רואה אף אחד ממטר....... |
|