שוטרת* |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
בלי SSC היום.
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
שוטרת* • 23 בינו׳ 2006
"בוא הנה. יותר קרוב .מה פתאום אתה עומד על הרגליים? עוף לריצפה! אתה שלי? מה זה אומר? כמה תהיה מוכן לספוג? לפני שאתה אומר 'הכל' , תחשוב פעמיים. אמיץ אה? סומך עלי? קצת יותר מדי.."
כיסוי עיניים. "מה אתה מחייך כל כך? שקט! זו היתה שאלה רטורית . סתום את הפה עכשיו ולא לדבר." חבל נכרך מסביב לצוואר שלך, הידיים שלך כבולות באזיקים מאחורי הגב. משיכה קלה ואתה נופל קדימה. "כל כך עלוב אתה נראה כך. עכשיו תזחל , ותעשה את זה זריז , וחסר לך שלא תעמוד בקצב שלי." הולכת , הוא נגרר אחרי. מגיעה לרכב , נעמדת מאחוריך , משיכה חזקה בחבל שגורמת לך להיחנק אך גם להזדקף , אתה מתחיל לרעוד - משהו מאוד שונה הפעם. "תעיף את עצמך לרכב." אתה נזרק אי שם במושב האחורי. נסיעה מטורפת , אתה מתגלגל בכל סיבוב , נופל , לא יכול לקום , "אתה מרעיש לי מדי כלב, שזה לא יקרה שנית אחרת תמצא את עצמך בתא המטען." מגיעים. הרכב נעצר בחריקה. אתה מועף החוצה, יודע בדיוק למה נפגשתם , יודע בדיוק מה התפקיד שלך , יודע בדיוק באיזה מצב היא נמצאת. מוכן ורוצה לקבל הכל ממנה, רק כדי לזכות לראות חיוך שלה .כיסוי העיניים יורד , אתה שוכב על קרקע בוצית קרה , פוקח עיניים לחושך מוחלט ורק להב הסכין שמולך בוהק לאור הירח, הסכין עוברת על הפנים שלך , אתה מביט בעיניה מחפש את הביטחון שאתה שואב ממנה בדר"כ - לא מוצא. את השפיות שאתה רואה בה בדר"כ - לא קיימת. SSC/אדום - שתי מילים שרצות לך בראש.אתה בולע רוק ושותק. הסכין ממשיכה לטייל על הפנים שלך , יורדת לכיוון הגרון , לוחצת, לוחצת יותר, העיניים שלך כמעט יוצאות מהמקום מבהלה, אבל אתה לא זז. זה מושרש בך עמוק מדי , אתה שלה - לעשות בך כרצונה. לפתע היא מתרוממת מעליך , משנה את האחיזה בסכין , לופתת אותה , קורעת ממך את הבגדים , אתה ערום כביום היוולדך. נגרר לעץ הקרוב, אתה מגלה שקור ופחד לא שילוב טוב, אתה לא מצליח לשלוט ברעד . אתה לא כל כך מכיר את השולטת הזו שמולך , והיא לא ממש מאפשרת לך לברוח לתוך העיניים שלה - שם אתה תרגע , שם אתה תמיד נרגע. ההצלפות האלו , כל כך שונות, הרבה יותר קשות , אכזריות כמעט. אתה ממלמל לעצמך כמה אתה שלה , כמה רק אתה שלה, כמה רצית אותה וכמה עבדת כדי להיות במצב הזה, כמה היא שינתה אותך , כמה אתה שינית אותה - ממשיך למלמל תוך כדי שאתה רואה את טיפת הדם הראשונה שאט אט מוצאת את דרכה מהירך שלך -לאדמה. הציפורניים שלה - כמו של חיית טרף, עוברות על הגוף שלך . זה נמשך ונמשך , חזק , חזק יותר , ואז חזק, ואז חזק פחות , ופחות , ואז השוט חוזר ללטף , והציפורניים לענג , ואתה מרים מבט , וטובע בעיניים שלה שמשדרות אליך ים של אהבה ותודה על מי שאתה , ומה שאתה מוכן - לספוג עבורה. היא משחררת אותך. מחבקת אותך , אתה מחבק אותה חזרה , עוטף אותה , היא אותך , לפתע דמעה נופלת ומתערבבת יחד עם דמך- זו לא דמעה שלך, ולפתע שומע- "אני אוהבת אותך,עבד שלי". |
|
כלבלב אנושי |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
פירגון
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
כלבלב אנושי • 23 בינו׳ 2006
ראשית, על השעה בה זה נכתב (2:50).... ))
שנית, הסצינה החזקה ! שלישית, הסוף המפתיע והענוג |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
Blondie the good(מתחלף) • 23 בינו׳ 2006
זה מה שאני אוהב בסיפורים שלך שוטרת, תמיד יש דגש על הנתינה האלטרואיסטית של הנשלט, ולאחר מכן הכרת תודה כנה מצד השולטת.
בהחלט סיפור טוב |
|
Stranger |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
אחחח...
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
Stranger • 23 בינו׳ 2006
כמו כל דבר שמגיע ממך...בעל עוצמה נדירה וממכרת.
תודה... ושיו איזה מאנצ'יז |
|