מל(נשלט) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
מל(נשלט) • 29 באוג׳ 2003
שיקי היקר !
אני מבין את תחושתך , ושמח בשמחתך שמצאת את האושר הפרטי שלך עם האשה שלך. האמן לי שהתחושות שלך לא זרות לי . האשה שאיתי היא חלק ממני , ממחשבותי 24 שעות ביממה , בשר מבשרי , גם כשאנחנו לא ביחד אנחנו תמיד מחוברים , זה יותר עמוק ממה שניתן בכלל לשער , לפעמים זה אפילו מפחיד. היא האשה הכי מדהימה שפגשתי עד היום , והיא האשה הכי דומיננטית שפגשתי עד היום , אני לא רוצה ולא מעוניין לתאר אותה , בכל מקרה התאור יגרום לה רק עוול. טיפה אחת ממנה יכולה ליצור אוקיינוס שלם. ועדיין עם כל זאת , אינני מרגיש הרכוש שלה , ובטח שלא היא שלי , היופי הוא ששומרים על האינדיוידואליות שלנו ונפגשים היכן שטוב לשנינו להיות וזה אחד במחיצת השני . |
|
Lolita(שולטת) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
Lolita(שולטת) • 29 באוג׳ 2003
תוספת קטנטנה לדבריו של הקיפוד –
בכל הנוגע לפומביות וסממנים חיצוניים , מניחה שכל אחד מאיתנו ממקם את עצמו במקום שנוח לו על הסקאלה , בין ה"קיק האולטימיבי" ל"סלידה". שייכות (כאשר מגיעה מהמקום הנכון) אינה מבטלת בשום פנים ואופן את רגשותיו , מחשבותיו ורצונותיו של הסאב , ההתנהלות מובילה באופן ט ב ע י לכך שרצונותיה יהפכו לרצונותיו , אין כאן כפיה , אין כאן מניפולציה , אין כאן שטיפת מח , שידרוג סדר העדיפויות if you will... וזהו ל ד ע ת י המתכון הנכון והמוצלח. כמובן שבאותה מידה , זה יכול גם לא להגיע לכאלו רמות , ואז ההתייחסות ל"שייכות" אינה רלוונטית. מיותר לציין (או שלא..) שמצב זה הוא בריא רק כאשר יש אמון מוחלט והבנה טוטאלית בין הצדדים המעורבים . נישואין- "בעלי" , מדוע כאן השייכות , הבעלות הרבה מעבר לנסבלות , אלא מהוות סוג של גאווה ?? מדוע גבר שמשלם עבור אישתו וחותם על כתובה לא נשלח להסתכלות פסיכיאטרית...? לפותח הפוסט - המשפט האחרון שלך מטופש , יומרני ומעיד על צרות אופקים. |
|
מל(נשלט) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
מל(נשלט) • 29 באוג׳ 2003
לוליטה .
אני לא רוצה להגרור כאן ויכוח ולתרבות דיון קלוקלת. לדעתי המשפט האחרון שכתבת הוא בהחלט משפט מיותר, וחבל. |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
רויטל • 29 באוג׳ 2003
לוליטה את מערבבת שני דברים שונים לחלוטין
ובואו לא נהרוס דיון זה זוג אשר התחתן והבעל חתם על כתובה, הוא לא חתם על רכוש שלו, הוא חתם על כאשר ואם הזוג יגיע למרגלות הרבנות כדי להפר חוזה זה, האישה יכולה לדרוש את מחיר הכתובה.. הוא לא קונה אותה.. היא קונה זכויות שיהיו לה במקרה של גירושין..וזאת כי האישה בדרך כלל זאת שמגדלת את הילדים.. ואין קשר למזונות כאן.. זה בהקשר הכתובה גם זוג נשוי לא מוגדרים כרכוש.. יש רכוש וזה נדל"ן הדבר היחיד שמוגדר רכוש בין בני זוג.. יש את הביחד ואת ההבנה המוסרית.. הרי את מוקדשת לי בזאת הטבעת.. זאת ברית הנישואין. כאשר את עושה טקס לעבד או אדון עושה טקס לשפחה.. הינו נוח.. בזאת הקולר להראות על שיכות.. כאשר הם כבר לא יהיו יחד והחוזה הזה לא יהיה תקף.. יש איזה הסמכתא או כל "כתובה" אשר העבד או השפחה יהיו רשאים לתבוע מזה ששלט עליהם?? את סתם הכנסת עניין שלא קשור בכלל... ואני חושבת שהכפכף צודק בהחלט.. אני לא חושבת שאם אני שייכת או לא.. זה יראה אותי באור אחר אצלו.. מה שיש ביננו זה יהיה ביננו בלבד!! ואגב אם כבר רכוש..אז אני הרכוש של עצמי בלבד!!! וכן זה מובן מאליו שאני אישה של איש אחד:-*) |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 29 באוג׳ 2003
אני תוהה.....
מה לא היה ברור במשפט שאמרתי בתגובתי הקודמת? אנשים הם לא חפצים ואין הם רכוש של אף אחד. אם מישהו רוצה לראות את עצמו כרכוש של מישהי, זו בעייתו שהוריד את עצמו וערכו לדרגה של חפץ!! לדרוש זאת מסאב או סאבית שיגדירו את עצמם כשייכים, כחפצים, זו צרות מוחין וצרות אופקים-ולא משנה אם זה נהוג בקהילה. נכון שה-סו קולד קולר, שמראה על שייכות, מסנן לעיתים, אך רק לעיתים, פונים לא רצויים, אך כולנו נולדנו עם פה ועם יכולת לדבר ולהבהיר אם יש עיניין-לזה לא צריכים סממנים וירטואלים או מציאותיים. |
|
Lolita(שולטת) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
רויטל ,
אשמח להבהיר את עצמי , כשדיברתי על שייכות בין בני זוג נשואים התכוונתי לעובדה שאישה מכנה את האיש לו נישאה "ב-ע-ל-י" הבעלים שלה שייכת לו רכושו ובאופן תמוה , זה מקובל , טריוויאלי , ומקור לגאווה. בנוגע לכתובה – מבחינתי אותו גבר חותם על הזכות לגרש את אישתו ומתחייב ל- בלה בלה בלה אם וכאשר.. זה שווה ערך ללרכוש אותה , שהרי אם לא הייתה רכושו מלחתיכלה לא יכול היה להיפטר ממנה והכי נורא...עבור כסף. ואולי זו רק הראייה המעוותת והחולנית שלי שרואה את הקשר . לא מבינה מדוע זהו הרס של דיון , שהרי זה יחטיא את המטרה ולא לשם ארצה לכוון . מה שיש בניכם מדהים ביופיו , ומאחלת אושר ועושר לרוב. |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
רויטל • 29 באוג׳ 2003
לוליטה חמודה.. התכוונתי להרוס בכך שכתבת לכפכף שהפוסט שלו.....לא חשוב
את יודעת למה ישה קוראת ב-ע-ל-י ? זה בא ממילת שורש ב-ע-ל בעל אותי.. רק הוא בעיקרון זכאי ורשאי לבעול אותי.. מכך באה המילה בעלי ולא מהמילה רכוש... אם בעלי הוא רכושי אז אישתו היא רכושו?.. הינו נוח.. ושוב בני אדם אינם רכוש של איש.. בלי שום קשר בכלל לבדסמ.. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
nerissa(אחרת) • 29 באוג׳ 2003
pam כתב/ה: לא, זה לא עושה אותך סוטה.
זה רק עושה אותך קצת חסרת חיים או עמוד שדרה. והמשפט הזה לא עושה אותך חכמה יותר, פאם, רק מאוד משעשעת ומעט מטופשת.. במיוחד לאור העובדה שאת ממש.. אבל ממש לא מכירה אותי, את עמוד השידרה שלי או את החיים שלי. מאוד נמוך ולא לעניין, ילדונת. |
|
Lolita(שולטת) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
רויטל , עזבי ,
ב-ע-ל "בעל אותי" / ב-ע-ל "הבעלים שלי" , כמה מפתיע ...אותו שורש. הדיון הזה הפך מייגע , איש איש באמונתו יחייה וכטוב בעיניו יעשה, אני אמשיך להחזיק בדעותיי ואתם בדעותיכם, אם לא כך אשתעמם למוות. שבת נפלאה לכולנו. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
29 באוג׳ 2003
nerissa(אחרת) • 29 באוג׳ 2003
מתחת לכפכף כתב/ה: אני מבין את ההרגשה של להיות שייך למישהוא , זו הרגשה נפלאה ,ולהיות שייך הכוונה שהוא שלה והיא שלו. העבד חשוב ויקר למלכתו כמעט באותה מידה , או אולי בדיוק באותה המידה שבו היא חשובה לו. ולזה אני חושב התכוונה רויטל. ועדיין אין כאן ביטול עצמי של רגשותיו מחשבותיו ורצונותיו של אחד הצדדים , אני מקווה שהצלחתי להסביר את עמדתי בנושא. בהחלט. ולכך בדיוק כיוונתי, מתחת. בזה סגרתי את תגובותיי לנושא |
|