סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יצאתי לכרסם שטיחים... תכף אשוב

Morticia
לפני 18 שנים • 22 בינו׳ 2006
Morticia • 22 בינו׳ 2006
Aragorn כתב/ה:

אם הסיבה היחידה שאת שוקלת להיות שפחה זה בשביל להפסיק להיות לבד
אז אני לא חושב שזה מקום טוב להגיע ממנו לבדסמ בכלל ולמיילדום בפרט
לפי דעתי צריך ממש להנות מה power exchange ולא רק מתוצאות הלוואי שלה
למרות שכשחושבים על זה אז כל הרעיון של אהבה זה power exchange כאשר ההבדל היחיד בין אהבה ונילית לבדסמית הוא שבוניל בן הזוג הוא בדרך כלל לא סאדיסט, ככה שיתכן שדברים שנראים לא מתקבלים על הדעת כשלא נמצאים בתוך זה, יראו אחרת כשכן.

אני חושב שכל אחד צריך לעשות רק מה שמרגיש לו נכון עם מי שמרגיש לו נכון.
מיילדום לא אומר בהכרח זוגיות חתונה תוך שלושה חודשים
הוא אולי יותר טוב מפאמדום במובן הזה (לפחות מבחינה סטטיסטית)
אבל גם אם כן, אם לא ממש רוצים את זה אז לפי דעתי זה לא שווה.

סלח לי אראגורן אבל אתה מפרש את דבריי באופן מאוד מוטעה והייתי אומרת אף מקומם (צר לי Tame ידידי אך אני לא מצאתי שום דבר יפה בדברים הללו).
אני לא שוקלת להיות שפחה, מעולם לא אמרתי כזה דבר, אני לא מחפשת מישהו שיתחתן אתי בעוד שלושה חודשים, גם כזה דבר מעולם לא אמרתי וסלח לי אבל זה הרבה חרטה.
אני מזכירה לך שבדס"מ זה אוסף של שלושה צמדי מילים ולא כולם צריכים להתקיים בכדי שנוכל לקרוא לזה כך.
לא כולנו הגענו לעולם השליטה מתוך נטייה סאדיסטית או מזוכיסטית, לא רק בזה מתבטאת שליטה ולא כל פלוץ שמסתובב גאה עם שוט ביד הוא מאסטר.
ובזה תמו דבריי בנושא.

Strapon Lover אתה מתכוון לומר שתמצית הנשיות היא חוסר החלטיות? מזל ממש שיש כמה שמוכנות ללבוש סטרפ-און...
זו תמצית האנושיות באשר היא לדעתי ואבוי למי שמקובע ולא זורם, גבר או אישה, בכלל לא משנה.
החיים מלאים בהפתעות ובהפוכות, כל יום אנחנו משהו חדש בסיטואציה חדשה ואם נתקע בקיבעון ולא נזרום עם השינויים, יהיה נורא משעמם...

שבוע טוב ידידיי
icon_biggrin.gif
scarlettempress{L}
scarlettempress{L} • 22 בינו׳ 2006
ציטוט: אלוהים, תן לי את הכוח להתאפק ושלח לי אחד, אחד! הכי טוב שתמצא בשבילי ושיהיה בטוח ואוהב (ושירד לי בשירותים של הבר אם זה מה שבא לי).

לא מכירה אותך באופן אישי, אבל דברייך נגעו בי. מוכרת לי הבדידות, התחינה הזאת לאותו אחד (או אחת). אז מתנסים, ועושים שטויות ומשתעשעים ומתפשרים פה ושם בדרך. אבל בסופו של דבר חולמים על הדבר הזה שאליו את משתוקקת. ואני דווקא כשבחרתי להשתעשע עם הבחורה שלא דמיינתי שתוכל לספק לי יותר משעשוע, באותו רגע מצאתי את אותה האחת. יפה אמרת - "החיים מלאים בהפתעות ובהפוכות, כל יום אנחנו משהו חדש בסיטואציה חדשה ואם נתקע בקיבעון ולא נזרום עם השינויים, יהיה נורא משעמם..."

אני כל הזמן נתקלת בעבדים שמתלוננים שכל הנשים האיכותיות נשלטות, וקשה למצוא מישהי שגם שולטת וגם מתאימה לזוגיות. אז כן משום מה הזוגיות נדירה יותר אצל מלכות ועבדים. אבל זה קיים. ואני מאחלת בהצלחה לך ולאותו סאב שיום אחד יעמוד בדרכך, ואתם תדעו לזהות אחת את השני. ואם זו תהיה סאבית - מה טוב icon_smile.gif
Morticia
Morticia • 22 בינו׳ 2006
תודה רבה על תגובתך scarlettempress (ניק נפלא אגב)
נהנתי לקרוא והבנתי כל מילה, ממש מחמם את הלב.
זה מזכיר לי חברה טובה שלי שהיא לסבית ותמיד ברגעים האלה מזנקת ומסבירה לי שבסופו של דבר כולנו נבין שרק אישה יכולה להבין אותנו...
אני חוששת שאני קצת יותר סטרייטית מזה אבל לכי תדעי... icon_wink.gif

מה שכתבת על האופן בו זה הגיע, במקום הכי לא צפוי, זה הכי הגיוני והכי יפה.
ככה זה קורה בסופו של דבר ואני שמחה בשבילך שמצאת את זה

תודה ויום נפלא!
icon_biggrin.gif
בעיניים כלות

אני אומרת

בעיניים כלות • 22 בינו׳ 2006
למה לך לחפש הגדרות?

לכי עם היצר הפנימי העמוק שלך,
עם התשוקה המטורפת, הריגעית, הזמנית, המתעתעת..
לכי עם זה, ותופתעי לגלות שלא משנה מה התוצאה תהיה,
עצם ההגשמה, החיווי, הם אלה שנותנים טעם לחיים.

לא אנשים כמונו ידונו פנטזיה למוות איטי בדמיון..
תחי ההגשמה! icon_wink.gif
Morticia
לפני 18 שנים • 23 בינו׳ 2006

Re: אני אומרת

Morticia • 23 בינו׳ 2006
אני לגמרי בעד מה שאת אומרת בעיניים כלות ותודה על היחס.
אני לא מחפשת את ההגדרות, להפך - אני משתעשעת מתהליך ההתבגרות שתוקף אותי הכולל גילוי מרשים עד כמה ההגדרות האלה בכלל לא רלוונטיות לאיך שאני תכלס חיה את החיים.

בקיצור...

בעיניים כלות כתב/ה:

תחי ההגשמה! icon_wink.gif

אמן! icon_wink.gif
Anubis
לפני 18 שנים • 25 בינו׳ 2006

דווקא שמעתי שיש הרבה ויטמינים

Anubis • 25 בינו׳ 2006
בשטיחים יש אומרים שהדבר דומה למנגו - בסוף אתה נשאר עם שערות בשיניים icon_cool.gif
Morticia
לפני 18 שנים • 26 בינו׳ 2006
Morticia • 26 בינו׳ 2006
מה עדיף?
מנגו עם שערות בין השיניים או מלפפון עם זרעונים בתחת?...
icon_lol.gif
צ'יטה​(שולט)

בדידות

צ'יטה​(שולט) • 26 בינו׳ 2006
לא טוב היות האדם לבדו. הרבה יותר שווה ביחד. אבל קשה. ויותר קשה למצוא ראוי/ה.
גבר/אישה שולט/נשלט, לא באמת חשוב. כשזה הדבר האמיתי, זה נעים נורא.

יש סרט מקסים שרוצה להמליץ עליו פה. לא זוכר את שמו, אבל הוא עם מלאני גריפית (מת עליה). היא משחקת שם שוטרת קשוחה וולגרית שנשלחת למשימת בילוש בהסוואה בשכונה של יהודים, דוסים ממש, בברוקלין (או משהו כזה). שם היא מתאהבת בבן של הרב. אחותו של בן הרב אומרת עליו שהוא מסתכל על השמיים מלמעלה. ואז ערב אחד, מתחת לכוכבים, הם מנהלים שיחה. בערב זה כמובן מתחוור לשניהם, שהם מאוהבים. הוא מסביר לה על הבאשארט. זו זו, או זה, שמיועד לך בשמיים. הוא זה שכתוב לך.
לכי על הבאשארט שלך מורטיסיה, מגיע לך. לא כלום פחות מזה.
ובינתיים, תעשי חיים.
והוא/היא כבר יגיע, בזמן שהכי פחות תצפי לו/ה.
חיבוק ענק, חברי, שיפיג לך את המבט ההזוי אל השמיים, שאר ירקות, ורעיונות משונים אחרים שיש לך בשפע.
lOli

הא... אהבתי!

lOli • 26 בינו׳ 2006
ציטוט: מה עדיף?
מנגו עם שערות בין השיניים או מלפפון עם זרעונים בתחת?...

icon_biggrin.gif icon_smile.gif icon_biggrin.gif

אני אנסה לזכור את המשפט הזה בפעם הבאה שאזדקק לתשובה מוחצת!
מלכה.
תודה.
Anubis

מיץ חרוב על כל הפנים

Anubis • 26 בינו׳ 2006
icon_lol.gif