סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני בז לכם דומים/יות נפוחי אגו וחסרי אחריות

עינבר
לפני 18 שנים • 26 בינו׳ 2006

גליתיאה היקרה

עינבר • 26 בינו׳ 2006
מעולם לא התכוונתי לא לשמוע להזהרות, תמיד נזהרתי ותמיד אזהר מדום שידוע כמסוכן
ואני הייתי מקווה שהייתי שומעת על הנשים שנפגעו ממי שפגע בי, לפני שהוא פגע בי כ"כ
אולי זה היה עוזר לי ואולי הייתי בכל זאת מאמינה למניפולציות הבלתי מודעות שלו,
אני בעד להשמע לזהרות ולא לקבל כל כך מהר את טיעון המקנאים בי ו/או את הטיעון
לא מבינים את סגנון השליטה שלי (לי הוא הסביר שאנחנו מאסטר ושפחה ואחרים הם דום וסאבית)

אבל, משפט ילדותי ורגשי, לעניות דעתי, גם יכול לעורר הרמת גבה
למשל, כמו המשפט שנכתב זה בפוסט הפתיחה הנוכחי (כנראה בתום לב)

במקרה הטוב הוא נתקל בפוסט על היותו קשקשן, כמו שנפתח בבנים על הבנות.

ובנוגע להזהרות:
1. יש דומים שמתריאים מאחרים והם בעצמם מסוכנים.
2. יש כאלה שמתנשאים על אחרים כדי להאדיר את עצמם.
3. והגרועים ביותר, מחבקים סאבית פגועה בכדי לנצל את חולשתה.

בקיצור, לא להתלהב ממישהו רק בגלל כמה משפטים.
צ'יטה​(שולט)
לפני 18 שנים • 27 בינו׳ 2006

לעינבר

צ'יטה​(שולט) • 27 בינו׳ 2006
נעלבתי ממך.
התגובה שלך היתה מעליבה ופוגעת. נמוך, מתחת לחגורה.
התגובה הראשונית שלי היתה להחזיר לך אבל אני מעדיף שלא.
את מפנה אלי ים של כעס שלא שייך אלי.
מה עשיתי לך שזה מגיע לי ?
חבל ככה
Dark Artist​(שולט)

Re: לעינבר

Dark Artist​(שולט) • 27 בינו׳ 2006
צ'יטה כתב/ה:
נעלבתי ממך.
התגובה שלך היתה מעליבה ופוגעת. נמוך, מתחת לחגורה.
התגובה הראשונית שלי היתה להחזיר לך אבל אני מעדיף שלא.
את מפנה אלי ים של כעס שלא שייך אלי.
מה עשיתי לך שזה מגיע לי ?
חבל ככה

הינך כותב, על כמה שנעלבת מענבר וכמה היית רוצה "להחזיר לה" , ושאתה מעדיף לא להגיב.
מה שעשית כרגע זאת תגובה שבה הראית את הכעס שלך והעלבון שלך אם כי במילים יותר מרוככות.
אני לא רוצה לחשוב מה היתה מבחינתך האפשרות הראשונה של "להחזיר לה".
ענבר כתבה עד כמה היא חשדנית לגבי אנשים אחרים שמתריעים מפני דומים אחרים ושהם בעצמם יכולים להיות הפוגעים העיקריים.
אתה יודע מה? גם אני חושב שמה שעינבר אמרה זה נכון. אין שום טעם להתקיף אותה על כך. זאת דעתה הלגיטימית, בתור אחת שכבר נכוותה מדום.
אני יכול להבין למה זה פגע בך. אולם אם תשים לב,היא גם כתבה בתגובות הראשונות שלה שהיא מראש מתנצלת אם היא פגעה בך בדרך כלשהי. ענבר כתבה שהיא גם רואה בהתלהמות ובהפגנת בוז בצורה פומבית מקור לחשד, והאמת היא שבאמת לפי הכותר המאוד לא מוצלח לדעתי ולפי הדרך בה אתה מסכם את הדברים, נראה כאילו כל השרשור בא לעשות פה הכללה על ציבור הדומים באתר גם אם זו לא היתה מטרתו מלכתחילה. הייתי יכול לקבל זאת לו נשלטת היתה פותחת את השרשור הזה. קשה לי להאמין במניעים של אותו גבר שפותח שרשור כזה בייחוד אם העניין לא נוגע בו פיזית ונפשית. כל ההקדמה והמבוא שכתבת בהתחלה מיותרים. תיאור הסשן ההתחלתי והמשך התכנון של הסשן המשולש בכלל לא רלוונטיים ועושה רושם שקטעים אלו הוספו לשרשור במטרה להאדיר את שמו של אותו האדם שכתב אותם. גם הכותרת משקפת רצון של משיכת תשומת לב על מנת שיקראו. הכל היה יפה וטוב כשכתבת בסשן עם אותה סאבית שבאת לתת לה אמפתיה ולחזק אותה אולם אני שואל את עצמי, אם בכך שפירסמת שרשור על מה שקרה לה אם אותו דום,אם לא נגרם לה נזק נוסף?
הרוב המוחץ של סאביות אותן אני מכיר, שנפגעו מדומים אינן מעוניינות בכלל שסיפור המקרה שלהן יתפרסם על ידי מישהו אחר,גם אם שמות לא הוזכרו בו. הרבה אנשים פה מהאתר הם עדיי לכך שפעמים רבות שקעתי בתסכול עמוק כאשר אחת הידידות שלי חוותה פגיעה זו או אחרת מדום באתר, והעדיפה לא לפרסם את הסיפור. כל כך רציתי שהסיפור יכה גלים, ואותו דום סורר יבוא על עונשו, אך כשהבנתי כי בשבילן זו פגיעה נוספת, הפסקתי לשכנע אותן,בטח ובטח לא לכתוב את סיפורן. הכי חשוב במקרה כזה זה לתת חיבוק,תמיכה ואוזן קשובה. אני גם לא סבור שהפיכת אותה סאבית לדומית יכולה לשנות במשהו אבל זה כבר מיועד לשרשור אחר.
לו באמת היית קשוב ואיכפתי כפי שהינך טוען שאתה, היית מוצא דרך להשיב לעינבר גם אם תגובתה היתה קשה. עצם תגובתך , שהיא תגובה של "ילד נעלב" אינה מראה על התנהגות שבאה משליטה עצמית ובגרות. אני מצטער מראש אם אני נשמע תוקפני או בוטה מדי אך זה בא ממקום אמיתי.
temperance
temperance • 27 בינו׳ 2006
In general I agree with Dark. Chita - you should understand - many so called Doms use the "Look how careless and irresponsible are these Doms" and "They don't understand what BDSM is really about"...

Naturaly, they're next sentence begins with "But I..." There is nothing to be offended about, and never the less - everybody is intitled to his or her own oppinion.
צ'יטה​(שולט)

לדארק ארטיסט

דארק ארטיסט
אתה צודק כמעט בכל מה שאמרת, באמת.
הסיפור שכתבתי, לא ממקום של האדרת שמי הוא נכתב. אבל אין בכך לשנות את העובדה שכך הוא מתקבל. אני מצר על כך, אבל אין בידי לשנות זאת. לא הייתי ער לזה כשכתבתי. צודק לגמרי.

הסיפור נכתב גם ממקום של חוסר ידע. לא נכנסתי קודם לכן לפורומים, ולא ידעתי על עניפותם ורוב התוכן המצוי בם. רציתי בתמימותי, לעורר תגובה, לנושא, שחשבתי בתומי, שלא במודעות. ולכן גם הכותרת יצאה ככה. את הסיפור כתבתי בבלוג במקור. הכרותי עם עולם הפורומים, באה ממקום של עצה מידידה פה, בתגובה לבלוג, שכך אקבל תגובות לנושא. בדיעבד, אתה שוב צודק.

התשובה שלי לעינבר, היתה עדינה. עסקה בכאב שלי. אני לא תקפתי אותה בכלל. זה מותר. נכון שנפגעתי, וגם זה מותר. לגבי הילדותיות בתגובתי, לא חושב, באמת לא. זו לא ילדותיות להפגע. אתה צודק לחלוטין שאם היו לי יותר תעצומות נפש, הייתי עונה לה אחרת. לא היו לי. וזה גם בסדר, מותר, זה אנושי. בכל מקרה אני חושב שלא ככה היתה צריכה לכתוב את מה שכתבה, לא יפה. וצר לי שאתה מסכים איתה ומגונן עליה באופן כה גורף.

לגבי העובדה שאני פתחתי שירשור כזה ושזה נראה מוזר, לא יודע. כמובן היתה הסכמה של נשוא הסיפור. ולאור העובדה שהסכימה, אני שימשתי לה לפה. זה לא פסול בעיני. לה, לא היו תעצומות נפש לעמוד בחזית בעניין הזה וזה בסדר. במקרה הזה אני חושב שגם אתה וגם עינבר מיהרתם לשפוט, וחבל.

אם הייתי פותח את השירשור הזה עכשיו, הייתי עושה הכל אחרת. אבל שוב את הנעשה אין להשיב.

בכל מקרה אני שמח על תגובתך, למרות שלא הכל נעם לי. הנאמר היה עינייני, מנומק, מנוסח היטב, ובגדר ביקורת בונה.

כבוד
Dark Artist​(שולט)

Re: לדארק ארטיסט

Dark Artist​(שולט) • 27 בינו׳ 2006
צ'יטה כתב/ה:
דארק ארטיסט
אתה צודק כמעט בכל מה שאמרת, באמת.
הסיפור שכתבתי, לא ממקום של האדרת שמי הוא נכתב. אבל אין בכך לשנות את העובדה שכך הוא מתקבל. אני מצר על כך, אבל אין בידי לשנות זאת. לא הייתי ער לזה כשכתבתי. צודק לגמרי.

הסיפור נכתב גם ממקום של חוסר ידע. לא נכנסתי קודם לכן לפורומים, ולא ידעתי על עניפותם ורוב התוכן המצוי בם. רציתי בתמימותי, לעורר תגובה, לנושא, שחשבתי בתומי, שלא במודעות. ולכן גם הכותרת יצאה ככה. את הסיפור כתבתי בבלוג במקור. הכרותי עם עולם הפורומים, באה ממקום של עצה מידידה פה, בתגובה לבלוג, שכך אקבל תגובות לנושא. בדיעבד, אתה שוב צודק.

התשובה שלי לעינבר, היתה עדינה. עסקה בכאב שלי. אני לא תקפתי אותה בכלל. זה מותר. נכון שנפגעתי, וגם זה מותר. לגבי הילדותיות בתגובתי, לא חושב, באמת לא. זו לא ילדותיות להפגע. אתה צודק לחלוטין שאם היו לי יותר תעצומות נפש, הייתי עונה לה אחרת. לא היו לי. וזה גם בסדר, מותר, זה אנושי. בכל מקרה אני חושב שלא ככה היתה צריכה לכתוב את מה שכתבה, לא יפה. וצר לי שאתה מסכים איתה ומגונן עליה באופן כה גורף.

לגבי העובדה שאני פתחתי שירשור כזה ושזה נראה מוזר, לא יודע. כמובן היתה הסכמה של נשוא הסיפור. ולאור העובדה שהסכימה, אני שימשתי לה לפה. זה לא פסול בעיני. לה, לא היו תעצומות נפש לעמוד בחזית בעניין הזה וזה בסדר. במקרה הזה אני חושב שגם אתה וגם עינבר מיהרתם לשפוט, וחבל.

אם הייתי פותח את השירשור הזה עכשיו, הייתי עושה הכל אחרת. אבל שוב את הנעשה אין להשיב.

בכל מקרה אני שמח על תגובתך, למרות שלא הכל נעם לי. הנאמר היה עינייני, מנומק, מנוסח היטב, ובגדר ביקורת בונה.

כבוד

נותר לי לסכם רק, שהלוואי ורוב האנשים באתר היו כותבים ומגיבים כמוך. אז גם תרבות הדיון היתה משתנה פלאים ובאמת היינו כולנו מרגישים שמתפתח פה שיח תרבותי פורה ונעים.
זה גם כנראה מעיד על האופי של האדם ועל כך נתונה לך הערכתי.
גלתיאה
גלתיאה • 27 בינו׳ 2006
זה נכון, הרבה סאביות לא רוצות להכנס למחול הזה. בטח אחרי שהיחסים נגמרים, ואין רצון או כוח להתמודד עם זה באופן פומבי, ובצדק כי המעט כוח שנשאר מופנה להתאוששות ממה שקרה.
אבל מה עושים כשמדובר במישהו שבאופן סדרתי גורם נזק, לא לאחת ולא לשתיים?
תשתוק? והשתיקה תמשיך לשרת את האינטרס של המתעלל לפגוע עוד ועוד?
מי שמבין שהעניין לא פשוט יקח את ההתרעות לתשומת ליבו. זה אגב נקרא אחריות אישית.
מי שרוצה לדחוף את ראשו בחול ולהגיד שכל עוד אין שמות, מבחינתו לא ארע דבר, זו זכותו.
אבל לפחות שיודה בפני עצמו שהוא לא רוצה לראות. ואם הוא לא רוצה לראות, אף אחד לא יכול לגרום לו לראות את מה שהוא מסרב לראות.

תירוצים הם אחלה פטנט לסדר לנו את המציאות כמו שאנחנו רוצים לראות אותה.
אופוריה זה לא משהו שקל לוותר עליו כנראה.
צ'יטה​(שולט)

נפגעות

את יודעת, זה בדיוק הנימוק שבו מנסים לשכנע נפגעת אונס (רגיל !?) לדווח על האירוע.
אלא מה, זה לא כזה פשוט.
במעשי, תהליך תלונה על אונס, הוא מכאיב ביותר וגורם למסכנות, סבל רב ביותר.
אני לא שופט אותן. ובשום אופן לא מרמז, שאת כן.
למשל, קיבלתי היום שיחת נאצה ממספר חסום לפלפון שלי. השיחה הכילה פרטים שכתובים בסיפור באתר. משום מה יש לי תחושה שזה הדום, המסופר בסיפור הסאבית, שבתחילת שירשור זה. הותרתי מספיק עקבות קודם לכן, שניתן היה להתחקות אחרי הזהות האמיתית שלי. (כבר לא)
לדומים יש כח גדול על הסאביות שלהן. במיוחד במקרה 24/7, כמו האמור.
ניתן לברר זהות של מספר חסום. אני לא עושה את זה, כי זה יגרום לה סבל. זה לא מה שהיא זקוקה לו כרגע.
נאמר כבר, שדומים כאלה, הם בעלי אופי סידרתי. וזה חשוב לכולם להתריע בפניהם. ולמרות זאת, מהמקום הכואב ההוא, רק להן לשפוט אם מסוגלות לכך. קטונתי.
למרות האמור, קריאתך לפירסום, חשובה בעיני.
גלתיאה
גלתיאה • 27 בינו׳ 2006
צ'יטה, אם סאבית מוכנה שהדברים יכתבו בפורום, גם בלי שיוזכר הניק שלה. אין לי בעיה לעשות את זה בשמה גם בלי לחשוף אותה. אני מאוד מבינה את המצב שהוא מאוד מורכב. אבל אני לא מוכנה שברגע שיש לי אור ירוק להמשיך לשחק במשחק של לשבת ולשתוק, רק בגלל שאני לא יכולה לנקוב בניק. זה בדיוק לשחק לידיים של אותו מתעלל. מי שמספיק אחראי לעצמו, צריך כן לחשוב על הדברים. אנשים כאן מאוד חרדים לפרטיות שלהם, אבל ברגע שנגרם נזק לאדם אחר כאן פתאום הפרטיות של האחר נעשית פחות חשובה. ולמה? כי הוא העז לטעון שהוא עבר התעללות.
ואז זה בעצם מעגל כזה של- את לא מוכנה להחשף? אל תכתבי על הדברים. תשתקי- תשתקי, זה ישרת את האינטרס של המתעלל להמשיך לפגוע- הוא ממשיך להתעלל- יש סאבית שנפגעה- נפגעת? תחשפי, לא תחשפי? תשתקי וכו' וכו' וכו'

הגיע הזמן לשבור את המעגל הזה.
צ'יטה​(שולט)

גלתיאה יקרה

היא לא יודעת את הניק שלו באתר. הכירה אותו בעולם הוונילי.
היא לא רוצה. קטונתי.
איזה פאשן יש לך, תענוג.
אהבתי