נוריתE |
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
מהו הוא האדון, בשבילכן?
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
נוריתE • 27 בינו׳ 2006
מה הוא מספק
מה הוא נותן? איך תדעו שהוא, הוא הנכון בשבילכן? |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
האדון שלי
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
עינבר • 28 בינו׳ 2006
יהיה קודם כל הגבר שאני אוהבת, בן הזוג שלי
מלבד זה, הוא יהיה מישהו שאיתו; שכואב לי, אהבתו תכיל את הכאב שהוא משפיל, אני ארגיש גאה בעצמי ותחת שליטתו בי, אפרח בכל עוצמתי שיאהב אותי כמו שאני, שלא יפגע בהערכה העצמית שלי, שיעזור לי ללמוד לאט לאט להיות קרובה ככל האפשר לשחת חלומותיו. |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
Re: מהו הוא האדון, בשבילכן?
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 28 בינו׳ 2006
laila כתב/ה: מה הוא מספק
מה הוא נותן? איך תדעו שהוא, הוא הנכון בשבילכן? קודם כל בנאדם ואוהב אותי לא פחות ממשהו אני אוהבת אותו שאר הקריטריונים משתנים כל הזמן מישהו שהיה נכון לי אתמול יכול להיות מאוד שהוא לא יהיה נכון לי מחר אין לדעת עד כמה הוא נכון עד שלא תנסי .......... |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
Re: מהו הוא האדון, בשבילכן?
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 28 בינו׳ 2006
Zarial כתב/ה: laila כתב/ה: מה הוא מספק
מה הוא נותן? איך תדעו שהוא, הוא הנכון בשבילכן? קודם כל בנאדם ואוהב אותי לא פחות ממשהו אני אוהבת אותו שאר הקריטריונים משתנים כל הזמן מישהו שהיה נכון לי אתמול יכול להיות מאוד שהוא לא יהיה נכון לי מחר אין לדעת עד כמה הוא נכון עד שלא תנסי .......... _______________________________________________________ מאוד מסכימה עם Zarial . אדם שיאהב ויכבד אותי כשם שאני אוהבת ומכבדת אותו. בעבר חשבתי שיחסי אמון , הערכה וכבוד קודמים לרגשות כמו אהבה. וטעיתי. האמון הכבוד ההבנה ההערצה הכי גדולה ההתמסרות הכי עמוקה באים ממקום של אהבה, לפני הכל. |
|