venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 28 בינו׳ 2006
זה נחמד שאתה מנסה לרדת לפסים אישיים, אבל אין בי כל שינאה,
רק תחושת אי צדק ומסכת שקרים שהסתבכה כמו פקעת קוצנית של קיפוד-ים .. ומאחר ואין לי שומדבר אישי נגדך, אל תנסה לגרור את זה , בבקשה, לוויכוח בינינו. חסר טעם. |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
אשכרה תינוקיה...
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
DEVIL EYES • 28 בינו׳ 2006
לכל פותחות השירשורים הפאטתיים והלא מעניים אומר משהו שראיתי בתוכנית הישרדות -
שאתם בתוך חול טובעני, עדיף לא לזוז, כל תזוזה גורמת לכם לעוד ועוד שקיעה. כבר איבדתי את העלילה מזמן, מי נגד מי.. זה זורק עליה, זאת עליו..זה ביכלל לא קשור אבל יש לו מה לומר על שנייהם.. אשכרה אני מרגיש כמו בתינוקיה, עוד מעט תתחילות למשוך בצמות וירטואליות ולריב על לגו.. אני לא מבין את זה, אבל עדיין זה קורה - יש פה לכמה בחורות בעיה.. ובחורות הרי לא יכולות לפתור משהו בשקט בניהם, וחייבות לשבת לכוס קפה ולברבר למה וכמה.. אבל למה דה פאק זה אמור לעניין פה מישהו? ת'ם לא יכולות להתכתב בהודעות פרטיות?מממ.. הריב הקטן שלכם מזה לא מעניין פה אף אחד ואתם רק עושות צחוק מעצמכם בזה שאתם מראות חוסר בגרות משוועה בזה שאתם מביאים את הבעיות הקטנוניות שלכם לעייני כל. מה אתם רוצות ? משפט הוגן מחבר מושבעים של אנשים שהם בעצמם לא שפויים ? תעשו ת'כביסה שלכם בבית. ולכל שאר המגיבים - אם הנושא לא קשור אליכם בצורה ישירה - ת'פסיקו להערב. ובטח שתפסיקו לריב אחד עם השני על שטויות הוא אמר לי דביל, והיא אמרה לי אימפוטנט.. אז אתה יודע שאתה לא דביל ואתה , בו תקבע איתה פגישה ותוכיח לה שאתה לא אימפוטנט..פשסטייט ? חאלס עם התינוקיה ! לפני שאני מתעצבן פה על מישהו ושולח אותו לעמוד בפינה עם הפנים לקיר.. |
|
Mary Jane |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
Mary Jane • 28 בינו׳ 2006
אולי תפסיקי כבר לפתוח שרשורים "אחרונים בהחלט" ותניחי לבחורה, את ושלל ניקייך?
|
|
דמיאן(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
.... ובאמת נגמור עם הבדיחה הגרועה הזו?
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
דמיאן(שולט) • 28 בינו׳ 2006
קלייר היקרה,
באמת שעכשיו הכל ברור. רק שכרגע נראה שבעצם גבירתך/חברתך או שפחתך/שותפה שלך או שותף/דמות הן הקורבנות האמיתיים בסיפור , והה"תקרבנות" הזו באה במסווה של רדיפה אחר האמת והרצון לזכות בצדק, ועכשיו הארת את עיינינו ואנחנו מבינים שפרודנס היא בעצם המתעללת, היא השקרנית הפתולוגית. היא הדמות המרכזית בסאגת האימה הזו,רבת הפרצופים,הלא מהימנה, אשר הצליחה לגבור על שתי דומיות מסוקסות. אשר אזלה ידן מלהרחיק אותה ,להתיר את הסבך,ולסיים את הסיפור , עוד לפני שממוצע הצפיות לשותף אצלך הוא 1700 "כינויים" בקירוב. יצא המרצע מן השק,וכמו שחשבתי, אין התחלה,אין אמצע ,אין סוף. הנקודה העיקרית שאני רוצה חותר אומר מנסה שואף אליה, תנו לי צ'אנס אני שר מהלב, היא, שבאמת הרחקת לכת עם כל הפירסום ה"באמת אחרון" הזה, ומעבר לכך שאולי חלק מהדמויות אם לא כולן בסיפור הזה נפגעו, את הפרגוד היה אפשר להוריד ממזמן,ואולי גם להבין משהו בכל הסיפור הזה.מישהו אם ישנם אנשים שחושבים שהעניין הזה הוא למוטב בלבד ,אז הם טועים. הסיפור הפך אהוד ופופולארי,בעקבות הדמויות הראשיות ,המשניות ,חלקיות , שהן כשלעצמן דמויות יותר "אמינות" ,ו"מהימנות" ,ו"אמיתיות" מ"זונה" תאילנדית בברוקלין. וכשהעלילה מוצגת לראווה פה,הספר, שכולי תקווה שלא יראה אור(אחח ,היצירתיות) יקבל תגובות וביקורות, חלקן בונות חלקן הורסות,אך העיקר הוא שמעת לעת , וזה החלק העיקרי ,מרגע לרגע הכל פה נראה הרבה יותר הזוי,ופחות מדי מרגש. אני לא אומר להגנה להפוך נוירוטית. ואני גם לא אומר להתקפה להתחלק לקבוצות. כל שכן,אני כן אומר חדל צביעות וגמילות חסדים,היות וזהו אתר פומבי שבו מוצגת הדרמה. ואני כן אגיד את דעתי, רק מפני שעד לפני רגע הסכמתי עם עצמי. וכשאני חולם ,רודפות אותי דמויות עם ריבוי פרצופים,חסך במילים,וכשל במעשים. מה גם שאני כנראה בהריון,ולי אין על מי להטיל את האחריות. ואם כבר זה דיבר על להטיל: הטלתן ביצה,יצא דינוזאור,את מי להאשים?אם בכלל? אין ספק ,האמת שלך ניצחה.שלכן.ותמשיך לנצח עקב יתרון עצום בשחקני ספסל. אז במחניים את ניצחת,כי השופט בצד שלך?,נו אז? ואין צורך בבורר, לפעמים די בחבר טוב שיגיד שהסיפור הוא בור ללא תחתית, אך ממניעים שוודאי וודאי שמורים טוב טוב במערכת ,הוא מתאחר להגיע. כל טוב, רבתי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת ינו' 28, 2006 8:02 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
דום-ינו |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
דום-ינו • 28 בינו׳ 2006
בתור מביט מהצד
אולי חלאס? |
|
דמיאן(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
אני מציע שתפנה לחברה שמכרה לך את המסך,
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
דמיאן(שולט) • 28 בינו׳ 2006
עבדו עליך בן אדם.
|
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 28 בינו׳ 2006
''רק מפני שעד לפני רגע הסכמתי עם עצמי.
וכשאני חולם ,רודפות אותי דמויות עם ריבוי פרצופים,חסך במילים,וכשל במעשים. מה גם שאני כנראה בהריון,ולי אין על מי להטיל את האחריות'' המממ..דמיאן, בוא שנייה, בוא, יש לנו שיחה חשובה מאוד לנהל . ע כ ש י ו !!! קודם כל, מאחר ואתה רואה דמויות רבות פרצופים ( בחלום, לא בחלום, מה זה משנה ) , תחתום בבקשה כאן...וכאן...ו...כאן. יופי. אחרי שהסכמנו ששנינו , שלושתינו , חמשתינו לא מסכימים איתך, תעשה לי טובה, חזקה(אפוטרופסות ) - אליי. עכשיו. יופי. ותשתה הרבה תה. ולא להתרגז. זה לא בריא לו. ולמען הבריאות המשותפת, אל תיכנס לשירשורים שעל הכניסה שלהם כתוב '' אסורים לאנשים הנוטלים תרופות מירשם, נשים בהיריון, מייניקות וכו''. תודה. לילה טוב. שבוע טוב . |
|