נוריתE |
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
אתמול ב"עובדה",
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
נוריתE • 2 בפבר׳ 2006
מי שראו אתמול את הכתבה של אילנה דיין על "נערות הליווי" במכונים של תל אביב ומה מצאו בפשיטה,על הזוועות האלו ואיך שהן מוחזקות בין היתר
את הטענות על רשויות החוק שמנצלות אותן ומוסיפות חטא על פשע ,אחרי שהן מעידות נגד אלו שמנצלים אותן ואחר כך מגרשים ואני רואה משהו יותר מזעזע את אותם הגברים שמשתמשים בשרותים של ה"מכונים " האלו ומהווים סיוע לפשע שנעשה בהן ושותקים. |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
Tame • 2 בפבר׳ 2006
מסכים
מי שמשלם לעושי הזוועה לא יכול להתכסות באצטלה של "זה הם ולא אני" - אם נתת להם כסף הנצחת אותם, בלעדי המשלמים הם בכלל לא היו קיימים. זה נכון בקשר להמון תחומים בחיים, אבל האצטלה נוחה מאוד ואף אחד לא מוותר עליה בקלות. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
קלייר(נשלטת) • 2 בפבר׳ 2006
זה היה מזעזע, ישבתי המומה. אבל בעיקר הייתי המומה מגסות השוטרים אל אותן הבחורות. אם הן זונות מרצון או בכפייה זה אומר שאפשר להתנהג אליהן כמו אל חתיכת חרא? ניגעלתי ממשטרת ישראל כשראיתי את זה.
וכשראיתי את הכוכים אליהם הן נדחסו, כוכים שרק הסרסורים יכלו לפתוח מבחוץ, אמרתי לעצמי, איזה מזל שמצאו אותן. הן יכלו להיחנק שם למוות. פשוט מחריד. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
בטי בום(שולטת) • 2 בפבר׳ 2006
לפני כמה שנים התנדבתי במקלט לנשים מוכות הקפיצו אותי באמצע הלילה לקבל בחורה (הייתי המתנדבת היחידה דוברת רוסית ) שהביא מישהו .
רוב הבחורות שמגיעות למקלטים מגיעות דרך המשטרה או שרותי הרווחה העירוניים ואת הבחורה הזו אסף בחור ברחוב ולא ידע מה לעשות איתה היא הייתה עם רגל + יד שבורה ורק אמרה לא משטרה המזל של אותה בחורה שהגבר שאסף אותה הכיר באופן אישי את אחת ממנהלות המקלט הבחורה שהגיעה אלינו הייתה עיסה של דם ונזקים . מסתבר שהיא הגיעה לארץ ל"עשות קצת כסף " ולשלוח למשפחה ברוסיה היא נכלאה פה ונאלצה לקבל ביום כ15 לקוחות כולל חברים של הבוס בחינם . מכל לקוח היא קיבלה 20 ש"ח כשהיא הייתה אמורה להחזיר להם סכום מטורף על ה"קניה" שלה . הבחורה הייתה סחורה הכי פשוטה שאפשר לחשוב אליה , כשהיא ניסתה לברוח הם סיממו אותה וגרמו לה להתמכר לסמים היא עבדה גם בשביל הסמים . היא הייתה מבוהלת ומפוחדת ואני בחיים שלי לא ראיתי מבט כזה מאדם היא לא נראתה אנושית , כמו חייה רדופה היא הפכה להיות השק איגרוף שלהם היא עבדה במחזור ובמחלה ולא עניין אותם כלום . היא קפצה מהחלון בכדי להתאבד ולמזלה היא רק שברה כמה אברים בגוף היא הצליחה לרוץ לאורך הכביש עד שאותו הבחור מצא אותה . המתנדבות של המקלט קנו לה כרטיס הביתה כי היא לא הסכימה להתלונן במשטרה כי היא טענה שיש לה גם לקוחות שהם שוטרים שהיו על מדים . הסיפור הזה היה לפני 8 שנים ומאז לא השתנה הרבה . חברה נמדדת בהתיחסות שלה לזקנים ולחלשים ואנחנו פשטנו את הרגל מבחינה חברתית ובכל יום אני מקבלת על כך הוחכה חדשה |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בפבר׳ 2006
קלייר(נשלטת) • 2 בפבר׳ 2006
מחריד מה שסיפרת בטי.
|
|