סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקר

להבה​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 7 בפבר׳ 2006

סקר

להבה​(נשלטת) • 7 בפבר׳ 2006
אז כמה אנשים באמת חושבים שהקהילה פה מסוכנת? אני שואלת כי נראה לי שהמון אנשים ונשים נשמעים כאילו הם נפגעו אישית ואני מעוניינת לגלות אם זו באמת התחושה בקהילה.

--להבית
Aiko​(נשלטת){Jake}
לפני 18 שנים • 7 בפבר׳ 2006
Aiko​(נשלטת){Jake} • 7 בפבר׳ 2006
זו לא הקהילה שמסוכנת, אלא חלק מהאנשים בה. לא אנסה לאמוד האם מדובר בחלק משמעותי או זניח, אבל הקהילה כגוף, על הערכים והעקרונות המצומצמים שעליהם יש בקרב מרבית חבריה הסכמה גורפת, מסוכנת בערך כמו דובון אכפת לי.
סוד לוחש​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 8 בפבר׳ 2006

???

סוד לוחש​(נשלטת) • 8 בפבר׳ 2006
זה כמו לשאול - מי חושב שהכרויות באינטרנט מסוכנות?

מסוכנות מאד אם לא נוקטים בצעדי זהירות ומשתמשים בשכל הישר.

והכרויות בכלוב?

האם זה לא אותו הדבר?
ng
ng
ng • 8 בפבר׳ 2006
הקהילה לא מסוכנת.
המשחק עצמו מסוכן.
הקהילה, לפחות בגרעין שלה, רוצה לשמור עליו ולהגדיר אותו בטוח יותר.
אבל בעצם היא נותנת אשליה של הגנה. הגנה שהיא לא יכולה לספק.
יהלום
יהלום • 8 בפבר׳ 2006
ה"משחק" לא מסוכן יותר מדברים אחרים שאת עושה ביום יום (לדוגמה נוהגת).
ההרגשה בו... זה כבר עניין אחר.

מה שכן, חלק מהאנשים מסוכנים בכך שהם ויודעים לנצל את המוטיב העיקרי ב"משחק" ותוך כדי זה לפגוע... וזה בהחלט יכול להעלות את רמת הסיכון ב"משחק".
The Shield​(שולט)
The Shield​(שולט) • 8 בפבר׳ 2006
בדסמ זה כמו נסיעה באופנוע. מרגש מסעיר מלא אדרלנין. במהירות סבירה וכששומרים על כללי הזהירות זה כיף ובטוח יחסית. מהירות גבוהה מידיי סיבוב לא נכון יכול להעיף אותך לשוליים ולגמור עם מפרקת שבורה. לכן חובה לשמור על כללי הזהירות ולהזהר בסיבובים חדים.
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 8 בפבר׳ 2006
ביחסים בין בני-אדם, אין דבר כזה ''קהילה '' .
ובמיכלול האינסופי הזה שביחסי שליטה, וביחסים בין בני אדם יש מיגוון עצום כל כך.
לומר חד משמעית שאין סכנות ? זה כמו לומר שגם אם ניקח את הסיכונים הכי מחושבים בעולם, לא ניפגע.
אני חושבת ( ורוצה להאמין ולקוות ) שמרבית האנשים כאן באים במטרה ליהנות, להתענג, לכאוב ( במסגרת ההנאה ) , לאהוב..
יחד עם זאת , אי אפשר להיות לחלוטין עיוורים ואטומים, וכן, היו כאן מקרים מסויימים של אנשים שפגעו והתעללו באופן סידרתי. אולי מתוך 99% , תמיד יהיה האחוז שיחפש לו קורבנות פוטנצייאליים.
אי אפשר להיוות לגמרי מחוסנים. אי אפשר לחלק עלוני הדרכה ונורות אזהרה, אבל , כדאי ומומלץ להקשיב לתחושות הבטן, לאינטואיציות, לשכל הישר, ולדעת לעצור בזמן. ולדעתי, כאן טמון הקושי העיקרי. מפני שהבדס'מ סוחף ומרגש, ולפעמים, בעיצומו של קשר , אנחנו פשוט לא לגמרי יודעים אם זה ''חלק מהמישחק '' או שחצינו את הקווים האדומים.
אז כן, סכנות תמיד ישנן. אבל, בסופו של יום, כל אדם יודע איך הוא מרגיש ומה באמת עושה לו טוב ומרגיש לו נכון ומה לא.
צריך ללמוד להקשיב לאיתותים האלו. להקשיב לעצמנו.
אילנה 78​(מתחלפת)

הקהילה לא מסוכנת

אילנה 78​(מתחלפת) • 8 בפבר׳ 2006
המשחק לא מסוכן

אבל כמו בכל דבר צריך להפעיל את החושים ולהחליט לאיזו זוג אנשים אתה מתקרב ונותן להם להתקרב (כלומר תהליך הסינון) שימנע מאותם אנשים "מסוכנים" לפגוע

אני העצמי לא נפגעתי מה"קהילה" יותר מאשר מאנשים מחוץ לקהילה
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 בפבר׳ 2006
זה קצת כמו לבקש מאנשים להעריך את הסיכון להיטרף על ידי כריש. הרבה אנשים חושבים שהסיכוי גדול בהרבה ממה שהוא (לאמיתו של דבר הוא מזערי ביותר), כי זה אירוע מאד בולט, מאד דרמטי, כזה שמדברים עליו ומפנים אליו תשומת לב ורגש.

אני חושב שבהשוואה להמון המון המקרים שבהם הבדסמ אינו מסוכן אלא מהנה (ומי שרוצה לקרוא ולשמוע גם על זה יכול למצוא את זה בשפע), אחוז המקרים בהם נפגעו אנשים כתוצאה ממנו נמוך מאד ולאו דווקא גבוה מאחוז המקרים בהם אנשים נפגעו באופנים דומים באוכלוסיה בכלל. אלא שהמקרים הללו בולטים מאד.

אני גם לא חושב שבדסמ מסוכן כלשעצמו. הוא רק מספק עוד כלים, עוד פתח למניפולציות ועוד אפשרויות לנצל ולפגוע, אבל את כל הדברים האלה אפשר לעשות (ועושים) גם ללא בדסמ. לא הבדסמ הוא המסוכן אלא אנשים מסוימים העוסקים בו, שלא שמים גבולות, משני צדי השוט.
A-kash-A
A-kash-A • 8 בפבר׳ 2006
כשנתבקשתי לעשות עבודה בנושא קהילה המצאתי את המשפט:"with comunity comes unity"
יש אנשים המרגישים או חושבים,בין אם הם מודעים לכך או לא שהצטרפות לקהילה מסוימת או שבקהילה קיימת ישנו הלך רוח זהה לחלוטין בין כל חברי הקהילה.שלכולם יש את אותם הדעות וכולם מתנהגים דומה.אבל הבסיס לקהילה הוא נושא משותף ולאו דוקא דעה משותפת בקהילה כל פרט חופשי לדעתו.את גורמת לזה להישמע כאילו הכלוב הוא מין כת נסתרת שבסופו של דבר כל המצטרפים אליה מאבדים את הדעות האישיות ויתבקשו לבצע התאבדות המונית בכדי להעלות באוב את דונסיין,המרקיז דה סאד... icon_rolleyes.gif