סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
סיגלית(אחרת) • 8 בפבר׳ 2006
פייה כתב/ה: לעיתים, כמו בפוסט זה למשל, אני מקבלת את ההרגשה שיש מתחלפים שמסיבה כלשהי חשים צורך להגן בחירוף נפש על נטייתם כמתחלפים, ולא זו בלבד אלא גם לשכנע את כולנו שזה לא רק הם, כולנו כאלה.
ולא רק שכולנו כאלה, מי שלא כזה המשחק שלו משעמם וצפוי והרבה יותר דפוק. אני לא כל כך מבינה מה המטרה כאן. גם לי נראה הגיוני שכולנו נעים על ציר מסויים בין קצה סאבי לקצה דומי, כאשר אי שם באמצע יש מתחלפים. כפי שנראה לי הגיוני שכולנו נמצאים על ציר עם קצה הטרוסקסואלי וקצה הומוסקסואלי. אבל בגלל זה לקבוע שכולנו סוויצ'ים בי-סקסואליים נראה לי די מטופש, שיטחי ובעיקר מיותר. ועוד דבר צ'יטה - עדיין לא ברור לי אם התכוונת לפתוח כאן דיון רציני או סתם כתבת משהו בהומור מוטל בספק. אתה מבקש תגובות ענייניות ובאותה שורה מסייג כמעט כל משפט שאתה כותב באופן שאי אפשר להבין מה בעצם אתה רוצה באמת להגיד. עקביות לא תהרוג אף אחד כאן. עם כל הכבוד לפייה הנחמדה קשה מאוד להגדיר שכל מתחלף הוא דו מיני - על סמך מה הגעת למסקנה חפוזה זו ? האם אני שעדיין מחפש את עצמי בין שולט לנשלט אז מה בעצם אני כעת ? צדקתם חברים - אני מתחלף ולא מתבייש להודות בכך - למרות שעם בחורה אחת אני אהיה השולט ועם אחרת נשלט - זו הכוונה אני סה"כ סטרייט על קצה הביזאר - משמעות העניין bdsm ולכן עדיף לא להגיע למסקנות חפוזות - ושיהיה לכם ערב מהנה |
|
פייה{O} |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
פייה{O} • 8 בפבר׳ 2006
בבילון -
נחמד שציטטת את מה שכתבתי, אבל היה יכול להיות אף יותר נחמד אם היית גם באמת קורא את זה. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לבאבילון
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 9 בפבר׳ 2006
האמת שיש משהו במה שפייה אומרת. גם בנושא הדו מיניות כל אחד נמצא איפשהו באמצע. והדדוקציה שלה יפה. שניתן בעצם לומר על כל אחד שהוא מתחלף דו מיני. יש משהו.
תגיד, באבילון, הניק לקוח מסדרת הטלוויזיה ההיא באבילון 5 ? אוף כמה שאהבתי אותה. יש לי את כולה מוקלטת. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 9 בפבר׳ 2006
ציטוט: יש אנשים שמתגרים מכאב ויש אנשים שמתגרים מלהכאיב ואני למרבה הצער שייכת רק לסוג אחד , אולי יום אחד אני אשתנה , הלוואי ,מה שיעזור לי לעבור רופא שיניים וסשן שעווה .
לא, זה לא עובד ככה גם אצל המאזוכיסטים. מסתבר שרופא השיניים לא בא בטוב לאף אחד |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 9 בפבר׳ 2006
צ'יטה, הרשה לי להציג את משנתי בעניין.
אני חושבת שאולי (וסלח לי אם אני טועה) אתה לא בדיוק מבין מה מלוא משמעות ההגדרה "מתחלף". מתחלף הוא אדם שנהנה משני הצדדים ואורך תקופה ולא בגלל חוויה חד פעמית. מתחלף הוא אדם שיש לו הרצון והתשוקה גם לשלוט וגם להישלט ואני בכלל לא מערבבת פה כאב. זה שווניל מתנסה בסשן או שניים לא הופך אותו לבדסמי; זה שנשלט מתנסה מספר פעמים בלשלוט על מישהו לא הופך אותו לשולט או למתחלף; זה ששולט יעשה סשן פעם ב.. כי הוא הסתקרן או כי הוא רוצה לדעת מה מגע השוט או איפה בדיוק לשים מחטים לפני שהוא מנסה על הסאבים שלו- לא הופך אותו לנשלט או למתחלף. בדיוק כמו שאם ניקח את הדוגמה של גייז, אם התנשקתי עם בחורה פעם או פעמיים בחיי ואם אני רוקדת צמוד עם בחורות ואם אפילו היהת לי פעם שלישיה עם עוד בחורה וגבר או שאני מפנטזת מידי פעם על בחורות ונהנית לראות סרטי פורנו לסביים- זה עוד לא הופך אותי ללסבית ואפילו לא לדו מינית! בעיניי שולט, נשלט או מתחלף זוהי נטיה ולא בהכרח משחק וזה ההבדל בין בדסמ לקינקי. פעמים רבות הבדסמ הוא חלק מהחיים שלך ומאפיין אותם או את האישיות שלך בכל מיני רמות (ואין פה הכוונה שולט=אדם דומיננטי בחייו וההיפך לגבי נשלט). אני מגדירה עצמי כמתחלפת בגלל הסיבה הפשוטה שמאז שגיליתי שאני נמשכת גם לצד הנשלט שבי (לאחר שהוגדרתי כשנה שולטת) וזאת במידה רבה ואולי אפילו שווה לצד השולט שבי. הפנטזיות שלי על שני הצדדים והרצון להגשים את שניהם הוא חזק ותלוי לנגד עיניי בצורה שווה פחות או יותר ולכן אני חושבת שאני מתחלפת ולא "שולטת שבא לה מידי פעם להישלט". ישנם אנשים רבים שהיו במשך תקופה מסויימת בחייהם שולטים ולאחר מכן הפכו לנשלטים וזהו או ליהפך. זה קורה הרבה וזה עדיין לא הופך אותם למתחלפים, בגלל שהם לא מתחלפים, הם רק משהו אחד ויחיד והסיכוי שבזמן שהם בתפקיד X ישנו פתאום לתפקיד Y- הוא קלוש. בדיוק כמו סטרייט, הומו ודו מיני. לכולנו אולי יש ברמה זו או אחרת משיכה לבן מיננו ויחד עם זאת זה עוד לא הופך את מרבית אוכלוסית העולם לדו מיניים. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לכחולית
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 9 בפבר׳ 2006
משנתך סדורה והוצגה יפה. את מביאה כבוד לקהילת המתחלפים.
יתר על כן, אני מסכים איתך כמעט בכל מה שאמרת. ברצוני רק להוסיף לה טיפה משלי, אם תסכימי כמובן, ואו אז נהייה, תמימי דעים לחלוטין. בניגוד לעניין הדו מיני, בבי די אס אם, מעבר הצדדים (התחלפות) הינו בעל אופי שונה לדעתי. בעצם כל הפוסט הזה עוסק בהגדרה, מה זה מתחלפ/ת. ואיכשהו אני חושב שבנקודה הזו אנחנו קצת חלוקים. הדבר היחידי בעצם, שאני רוצה להוסיף למשנתך, הוא: אני טוען שבבסיס של יחסי שליטה יש מדד עוצמה כזה עלום. לא יודע אפילו אם המילה עוצמה נכונה פה, אך נניח לזה בינתיים. המדד הזה קובע בעצם במפגש, מי ישלוט במי. אני טוען שלפי מדד זה, יגזר כיוון השליטה. אני טוען גם, שלא משנה הזדהותו של כל אחד מהצדדים לפני המפגש הזה, ברגע המפגש, או טיפה לאחר מכן, תהייה הכרעה. ייתכן שההכרעה לא תמצא חן בעיני הצדדים, כי אין להם עניין, להיות בצד שנקבע במפגש. אך לדעתי, בהרבה המקרים, כן ילכו על זה. במקרים שלא, תסיעי את אותם אנשים קדימה או אחורה בזמן, במצב הנפשי, או במשהו אחר, והופס, הם יתחלפו. ופה בעצם טמון השורש, של דעתי, שכולם מתחלפים. ואני מסכים, שיש אנשים כאלה שהם "מתחלפים טהורים", שהם רוצים בבסיס להתחלף כל הזמן. תסכימי איתי, שזה די נדיר. |
|
סאנדיי(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
סאנדיי(נשלטת) • 9 בפבר׳ 2006
Black Lotus כתב/ה: ציטוט: יש אנשים שמתגרים מכאב ויש אנשים שמתגרים מלהכאיב ואני למרבה הצער שייכת רק לסוג אחד , אולי יום אחד אני אשתנה , הלוואי ,מה שיעזור לי לעבור רופא שיניים וסשן שעווה .
לא, זה לא עובד ככה גם אצל המאזוכיסטים. מסתבר שרופא השיניים לא בא בטוב לאף אחד חוץ מלאנשים שיש להם פטיש רופאי שיניים.... |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
Re: לבאבילון
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
זאלופון(שולט) • 9 בפבר׳ 2006
צ'יטה כתב/ה: האמת שיש משהו במה שפייה אומרת. גם בנושא הדו מיניות כל אחד נמצא איפשהו באמצע. והדדוקציה שלה יפה. שניתן בעצם לומר על כל אחד שהוא מתחלף דו מיני. יש משהו.
. למעשה פייה אמרה שלא ניתן לומר על כל אחד שהוא מתחלף דו מיני, ואני מסכים איתה. אני, אגב, גם לא בטוח שכולנו "על הציר" בין הומוסקסואליות להטרוסקסואליות. זה נשמע נורא מקסים וטרנדי לומר את זה, אבל על סמך מה בעצם? חוץ מזה, אני מסכים לכל שאר דברי הפייה. אשה נבונה. |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לבנה(נשלטת) • 9 בפבר׳ 2006
צ'יטה, הנה עוד אחת שבאה "לריב" איתך :
נדמה כאילו שולטים חוששים להודות בשמץ של סוו'יצ'יות שידבק בהם, שמא תפגע גבריותם. מאידך, לנשלטת, לכאורה, לא צריכה להיות בעיה להודות בסוו'יצ'יות, כי אין פחיתות כבוד בלהיות שולטת, ואכן בפוסט הזה נשלטות הודו בנטיות סוו'יצ'יות. אז הנה אני, תמונת הראי של בודיגארד, שטוענת שאני נשלטת ב-100%. אינני יכולה לדמיין את עצמי בשום מקרה מצידו השני של השוט, וזאת למרות שאין מעלי את האיום של התבזות. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 9 בפבר׳ 2006
יפה לבנה...
ובאמת שאין קשר להתבזות מאחר ושום תואר, נשלט,מתחלף ושולט, אינו נושא בחובו התבזות זו או אחרת.. ואם את מטר שמונים על 105 ק"ג את באמת תמונת ראי שלי.. .... אבל אני מניח שאת לא... יום קסום.. |
|