יהלום |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
יהלום • 15 בפבר׳ 2006
Zarial כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: הומור הוא דבר ענק.
ויש סשנים שמתגלגלים לזה. אני ממליץ בחום על "מי רוצה להיות מיליונר.." משחק טריוויה ענק בסשן. שאלות פשוטות, לכאורה ,בתוך הריחוף הופכות למאד מסובכות... כולל : מה שיטת העינוי המיצרית? (מי אמר את זה?! ... ) פלקות - למישהי שלא יודעת שלא יעלה לכם כמו שעלה לי........... בקשר להומור זה חלק מאיתנו בלתי נפרד מבחינתי לנסות להיות רציני מתי שאתה לא ....... חמממ זה כבר לא אמיתי זה משחק לעבור מצחוק לריצינות בסשן ...... מספיק רק את המבט של מאסטר והכל חוזר להיות רציני ..... מאוד רציני מאסטר-27....... או לחילופין... תסתובבי קצת ימינה.. עוד קצת ימינה... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 15 בפבר׳ 2006
אני תמים אני...לא מודה בכלום!
ואכן...27 דיסקים על המדף הראשון.. שנספור שוב? |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
Re: אולי
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 15 בפבר׳ 2006
הוא כתב/ה: אולי אתה צוחק מתוך מבוכה כי לא ככ מסתדר לך התפקיד
זה לא קשור למבוכה אצלי. אני מבטיח לך שגם את שתי השבתות חטפתי לא בגלל שצחקתי מתוך מבוכה יש לי פשוט נטייה לראות דברים מצחיקים במקומות שאמורים להיות נייטראלים. כן זה סבבה וזה, אבל לא תמיד. כמו בטירונות קרבית למשל או אולי סיטואציות מסוימיות של שליטה. לא יודע, אני עדיין לומד אמממ.. בודיגארד וכיתתו, די לסשן בפומבי, אתם מביכים את הילדים |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 15 בפבר׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: אני תמים אני...לא מודה בכלום!
ואכן...27 דיסקים על המדף הראשון.. שנספור שוב? לא מודה......? תמים.....? אה נכון עכשיו נזכרתי ..... אני מקלקלת אותך מסיטה אותך מהדרך הצדיקים שאתה צועד בה ........ ולשאלתך מאסטר..... כן !!!!!!!!!! בבקשה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 15 בפבר׳ 2006
Zarial כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: אני תמים אני...לא מודה בכלום!
ואכן...27 דיסקים על המדף הראשון.. שנספור שוב? לא מודה......? תמים.....? אה נכון עכשיו נזכרתי ..... אני מקלקלת אותך מסיטה אותך מהדרך הצדיקים שאתה צועד בה ........ ולשאלתך מאסטר..... כן !!!!!!!!!! בבקשה סיסמת הצופים.. "היה נכון תמיד.." (או משהו בסיגנון.. ) |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 בפבר׳ 2006
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 15 בפבר׳ 2006
סשן ללא הומור אינו סשן מהסיבה המאד פשוטה:
בדסמ זה דבר מצחיק, מאד מצחיק! (כשהוא נעשה מהמקום הנכון. כשהוא לא, זה מאד, אבל מאד לא מצחיק). |
|