נוגע בך(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
הנה , גם לפה לכבודך הגעתי
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
נוגע בך(שולט) • 17 בפבר׳ 2006
לילדה הכי אשה
לאשה הכי ילדה לחברה הכי גדולה ואת כל כך קטנה בעצם פוטנציה כבר מזמן לא מקסימום יכולה לגרום לכולנו אימפוטנציה שהחיוך לא ימחק מפניך שהדברים הטובים לא יפסקו בחייך שההורמונים שלך לא יפסיקו להשתולל שבנך ימשיך להיות מקסים כמו אמא שלו שסביבך יתאספו רק הטובים שהזאבים יעלמו להם שהחלומות ישארו רק של מלאכים שהשמש תמשיך לזרוח מעליך שתמשיכי לנסות הכל ולהבין הכל שהתובנות ימלאו את חייך ששביל חייך יקושט בעלי כותרת שהכנפייך ימשיכו לצמוח שתמשיכי להיות בדיוק ... אבל בדיוק כמו שאת שתמשיכי לגדול כמו צמח בר מתורבת כל שתבקשי לו יהי!!! |
|
alona. |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
alona. • 17 בפבר׳ 2006
מזל טוב }{
|
|
ket(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
ket(לא בעסק) • 17 בפבר׳ 2006
מזל טוב יפתי!!!
סקסית מדהימה שלי מאחלת לך לכבוד יום ההולדת, שהחיים ימשיכו לחייך אליך כמו שהם. שתשילי מעליך את כל הרע והמיותר ושתפרחי עם האושר האהבה והטוב. שיהיה היום אחלה יום הולדת שמח עם כל האוהבים אותך סביבך. נשיקות }{ ק. |
|
eden1 |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
תודה לכל המברכים...
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
eden1 • 17 בפבר׳ 2006
מפתיע ובהחלט מרגש...
נוגה, הפתעת מאוד, תודה על הברכות.... זרונת מדהימה, תודה ענקית ומחכה לנשיקה... שלגייה, המלכה והאגדה....שמחה שהכרתי ותודה על האיחולים.. פוקסית שלי, שהחיוכים תמיד יהיו מנת חלקינו יחד..}{ ווילד...את ההערכה שלי אליך כבר אמרתי לך בפרטי בנינו, תודה. Ru_vash תודה על האיחולים.. קליבר החיוך היומי שלי...}{ אישה. יפיפיה שכמוך לא רואים כל יום, תודה... נוגע, חבר בחסד, אחד האנשים היקרים לי ביותר, תודה על הכל. ket הכרנו בנסיבות הזויות וזכיתי בחברה מדהימה ויפה....תודה }{ ולך, mastermind10, את מה שיש לי לומר אומר לך באוזן...תודה על מה שאתה |
|
eden1 |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
Re: תודה לכל המברכים...
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
eden1 • 17 בפבר׳ 2006
eden1 כתב/ה: מפתיע ובהחלט מרגש...
נוגה, הפתעת מאוד, תודה על הברכות.... זרונת מדהימה, תודה ענקית ומחכה לנשיקה... שלגייה, המלכה והאגדה....שמחה שהכרתי ותודה על האיחולים.. פוקסית שלי, שהחיוכים תמיד יהיו מנת חלקינו יחד..}{ ווילד...את ההערכה שלי אליך כבר אמרתי לך בפרטי בנינו, תודה. Ru_vash תודה על האיחולים.. קליבר החיוך היומי שלי...}{ אישה. יפיפיה שכמוך לא רואים כל יום, תודה... נוגע, חבר בחסד, אחד האנשים היקרים לי ביותר, תודה על הכל. ket הכרנו בנסיבות הזויות וזכיתי בחברה מדהימה ויפה....תודה }{ ולך, mastermind10, את מה שיש לי לומר אלחש לך באוזן...תודה על מה שאתה |
|
eden1 |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
Re: תודה לכל המברכים...
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
eden1 • 17 בפבר׳ 2006
מפתיע ובהחלט מרגש...
נוגה, הפתעת מאוד, תודה על הברכות.... זרונת מדהימה, תודה ענקית ומחכה לנשיקה... שלגייה, המלכה והאגדה....שמחה שהכרתי ותודה על האיחולים.. פוקסית שלי, שהחיוכים תמיד יהיו מנת חלקינו יחד..}{ ווילד...את ההערכה שלי אליך כבר אמרתי לך בפרטי בנינו, תודה. Ru_vash תודה על האיחולים.. קליבר החיוך היומי שלי...}{ אישה. יפיפיה שכמוך לא רואים כל יום, תודה... נוגע, חבר בחסד, אחד האנשים היקרים לי ביותר, תודה על הכל. ket הכרנו בנסיבות הזויות וזכיתי בחברה מדהימה ויפה....תודה }{ ולך, mastermind10, את מה שיש לי לומר אלחש לך באוזן...תודה על מה שאתה |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 17 בפבר׳ 2006
רגע.. כבר סוגרים את השרשור??
עדן. מאחלת לך מזל טוב ליום הולדתך. שימשיכו לאהוב אותך ולהקיף אותך החברים הטובים שלך. שתהני, תאהבי ותתרגשי מחייך...(תמיד!) }{ H.Q |
|
אדון טיפות הגשם(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
אדון טיפות הגשם(שולט) • 18 בפבר׳ 2006
מזל טוב,
איחולים מכל הלב לאשה מדהימה, שבאושר והנאה, נמצאת במקומה. מאחל לך שיתגשמו כל משאלותייך, גם ביום וגם בליל. |
|
dompol(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
אחרון חביב
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
dompol(שולט) • 18 בפבר׳ 2006
ואולי נשכח!הרבה מזל טוב יקירתי אני חוגג אותו פעמיים ןכמו שאמרה כתובת על הקיר עד עולם אחכה...איחולי
|
|
eden1 |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
תודה....}{
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
eden1 • 19 בפבר׳ 2006
הוטי המקסימה...תודה על הברכות והאיחולים...מה פתאום נסגר???? אפשר עוד כמה ימים של יומולדת????
אדון טיפות הגשם, תודה...ואכן מצאתי את מקומי. dompol תודה על מי שאתה ועל ההבנה. |
|