jah |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
כוס קפה
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
jah • 18 בפבר׳ 2006
היא הזמינה אותי לקפה
כמובן שקפצתי על ההזמנה.מין הרגשה של פרפרים בבטן היגעתי אליה תוך רבע שעה למה שחיכה לי לא ציפיתי על דלת ביתה היה תלוי צעיף שחור ופתק מוצמד אל הדלת ורק דבר אחד היה רשום "תכסה את העניים" לא חשבתי הרבה הרבה ועשיתי מה שרשום ציצלתי בפעמון הדלת ניפתחת לאיטה אני שומע קולות מנגינה רייח חזק של קטורת חודר לאפי היא ציוותה כנס לא ידעתי למה לצפות לפתע הירגשתי שידי ניקשרות וניתלות על עמוד אני מריח אותה היא קרובה אלי במרחק של ליטוף אני מרגיש את ידה מלטפת לי את המפשעה הוא מתחיל לרעוד היא מוציאה אותו מתוך המכנסיים לפתע הוא זז מיתנפח לה ביד נושם לרווחה כמו מטאור הגדל ללא הפסקה המשך יבוא....... |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
נשמע מעניין
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
Dark Artist(שולט) • 18 בפבר׳ 2006
רק הערה אחת
את הסיפור צריך לפרסם בפורום ה"בנות על הבנים" ולא בפורום של שליטה גברית |
|
jah |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
המשך יבוא....
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
jah • 18 בפבר׳ 2006
המשך יבוא....
|
|
jah |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
גרוני היתייבש
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
jah • 18 בפבר׳ 2006
גרוני היתייבש וביקשתי כוס מים
היתחננתי שמעתי את צעדיהה מיתרחקים הרייח שלה נישא באוויר לא ידעתי אם לפעול עכשיו תחושת הזמן הלכה לי לאיבוד זזתי לפתע הירגשתי שידי משוחררות הורדתי את המטפחת מעל ראשי לפתע הופיעה מולי מבט חטוף קלטה בשנייה שמשהו לא קשור אבל היה מאוחר מדי פעלתי בזריזות כמו נמר המשחר לטרף המשך יבוא..... |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
Re: נשמע מעניין
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
המלט • 18 בפבר׳ 2006
Dark Artist כתב/ה: רק הערה אחת
את הסיפור צריך לפרסם בפורום ה"בנות על הבנים" ולא בפורום של שליטה גברית מאיפה אתה יודע? הסיפור רק התחיל.... |
|
jah |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
לא הספיקה להגיב
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
jah • 18 בפבר׳ 2006
לא הספיקה להגיב
ולפתע מצאה את עצמה קשורה לא לזה היא יכלה קשרתי אותה לעמוד אותו עמוד שעד לאותו רגע אני הייתי קשור אליו קשרתי את ענייה הייתי מופתע מעצמי הירגשתי סיפוק ראיתי בקבוק ווסקי על המדף לקחתי לגימה ארוכה מהבקבוק מסתכל עליה רואה אותה מיתפתלת מנסה להוציא מילה אבל לא יוצא מה אני עושה עכשיו אני לא יודע מחשבות רצות ללא הפסק רואה את חמוקה נעים לאיטם נושמת בכבדות שדייה עולים ויורדים לאיטם אני רוצה לגעת מיתקרב אלייה רייח הווסקי ניגר מגרוני ניחריהה מיתרחבות קימעה שולח את ידיי ובהבזק קורע מעלייה את חולצתה שדיי פורצים לבחוץ המשך יבוא...... |
|