Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לגעת בנשמה
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 17 בפבר׳ 2006
- אני חייב לגעת ...... בנשמה שלה .....- חשב לעצמו דאקר
ושוב פעם זרק מבט חוטף לכיוונה, היא הייתה משבט אריות, גבוה עם גוף שרירי, עור בצבע נחושת, עיניים ירוקות כהות כל כך שהיה אפשר לטבועה בהם. משהו טפס אותו זה עיניים היה בהם כל כך הרבה שנאה, כל כך עצומה שאם היה אפשר להורג עם מבט הוא כבר היה מת מזמן..... הוא לקח אותה בשבי אחרי קרב קשה ומתיש, הוא היה גאה בעצמו לא כל אחד יכול להביס את הלביאות ....... שבט הארית ..... השבט הכי חזק בין כל השבטים הגברים היו שולטים שם ונשים, נשים היו לוחמות, מגיל צעיר מאוד לימדו אותן לחימה, הישרדות במצבים הכי קשים שיש, להרוג עם נשק או בלי ..... עד שהבנות היו מגיעות לגיל התבגרות הן לא ידוע שום דבר חוץ מלהרוג. השבט היה משכיר את שירותיהן לשבטים הלוחמים ביניהם, לא מעט פעמיים הבנות נלחמו אחת נגד שניה.......בגיל 25 הבנות היו מתחתנות עם הגברים שהיו מתאימים להן מגיל צעיר, למרות שהגברים היו שולטים, ביחסיי הנישואים האישה הייתה שולטת כי מטבע הדברים היא הייתה הרבה יותר חזקה מגבר. היררכיה ברורה זה משהו היה מחזיק את השבט חזק ושלם, כל אחד ואחת ידע את מקומו ........ הוא ידעה שלוקח על העצמו התגר, אבל הוא אהב התגרים להגיע למקום בו אף אחד לא דרך רגל לפני זה, לגעת בחיה טורפת ...... זהו זה, היא הזכירה לו את הפנתר שהוא הצליח לאלף, אותו מבט רק תשחרר אותה קצת והלך עליך....... הבית של דאקר היה בקצה של העיר, ממש בין העיר לפרדסים, הוא אהב את המקום הזה מצד אחד הוא היה בעיר מצד שני רק תצא מהבית ואתה ביער למשרתים שלו הוא אסר לדבר איתה, זה היה די מיותר היא לא רצתה לדבר עם אף אחד, ישבה על הרצפה של החדר שלה ידיה חיבקו את ברכיה שערה השחור כיסה את פניה ורק שתי העיניים שלה נצצו כמו אבנים יקרות ...... הוא נכנס לחדר עם אוכל ושתייה בשבילה, היא לא זזה מהמקןם, אפאטית לסביבתה ...... הוא התחיל לדבר לאט עם רכות בקולו בהתחלה היא לא הקשיבה לאף מילה, אטומה בשקט שלה לא זזה. דאקר קם מהמקום שלו התקרב יותר לשולחן שהיה כחצי מטר ממנה שם את המגש עם האוכל, לא מוריד ממנה עין.....באותה שנייה שהיה צריך להסתכל איפה מניח את המגש היא קפצה עליו, תוך פחות משנייה הוא היה על הרצפה מתחתיה ..... השומרים ששמעו את נפילתו נכנסו לחדר, הוא צעק להם - לא! הסתכל בתוך העיניים שלה, הרגיש את החום של גופה, הריח ריח שלה, להפתעתו נעים, ריח של מדורה מעורב עם משהו מתוק לא ברור, פתאום הרגיש התרגשות מינית..... החזיר לה מבט..... ידיים שלו היו טפוסות חזק היא התיישבה לו על הבטן מסתכלת..... רוצה לשרוף אותו עם מבטה, שונאת, שונאת כל כך ולא על זה שהביס אותה, על זה שלקח לה את החופש ..... - נו, ומה תעשי עכשיו?- הוא זרק את מבטו על השומרים נותן לה להבין ששום דבר לא יצא מזה היא שחררה אותו עם נהמה כבדה, זזה שוב פעם לפינה שלה כבר כמה ימים שהיא מסרבת לאכול לא זזה מהמקום אף אחד לא יכול להתקרב עליה גם לא דאקר, אבל לדאקר הייתה סיבה אחרת הוא לא פחד ממנה, הוא הרגיש פתאום שרוצה אותה, להתקרב עליה ז"א לחשוף את עצמך הוא לא הכל להרשות לעצמו את זה בסוף הוא החליט שמו עליה קולר כבד עם שרשרת חזקה ודאקר לקח אותה בחוץ לפרדסים ..... השינוי שראה הדהים אותו, פתאום היא חיה נושמת את האוויר עם כל החזה, לא שמה לב לשרשרת הארוכה, משתוללת רצה, צוחקת חופש – זה משהו היא רצתה היא הסתובבה הסתכלה עליו, מבטה הצוחק כמעט הפיל אותו מהרגליים כמה שהיא הייתה יפה באותו רגע הוא קרה לה היא בא לא מורידה מבט מוכנה בכל שניה, שאתה תרפה אני אעוף מכאן - בואי – קרה לה היא התקרבה כל כך יפה ואצילית בעיניו היא הייתה השלמות של אישה הוא ניסה להסביר לה את הרגשתו כלפיה והיא רק צחקה, בוחנת אותו לבסוף שלקח אותה בחזרה הביתה אמר - פעם ביום אני יוצא איתך לשעתיים ככה, אם לא תעשי בעיות, תעשי בעיות תהייה שבוע בעונש היא רק הרימה את הגבה ולא אמרה כלום הטיולים שלהם .... בשביל זה דאקר היה חיי, לספר לה הכל, בהתחלה היא לא הקשיבה, עם הזמן התרגלה עליו, התחילה להקשיב לקול שלו, מתמכרת לאט לאט המבטים שלה כבר לא היו כאלה שונאים משהו השתנה בהם יום אחד היא התקרבה עליו במהירות כזאת שהוא נבהל לשניה, אבל רק לשנייה, הסתכלה עליו, עבירה את ידה על הפנים שלו, מסתכלת בתוך עיניים שלו עמוק כל כך עמוק.... מבטה הכאיב לו לא היה במבט הזה כלום חוץ מסקרנות חייתית להבין עד כמה היא יכולה למתוח את הגבול - את יודעת מזה אהבה ?- פלט ובאותה שנייה הצטער על כך - אהבה – קולה העמוק והשקט גרם לנשמה שלו לרעוד,- אני לא יודעת מה זה .... לא מלמדים אותנו לאהוב, מלמדים אותנו להרוג ואחרי להוליד ילדים ולטפל בבעל ובית.... - הבעל .... את לא אמורה לאהוב אותו? - לא, זה רק מפריע - ואת את רוצה לחוות אהבה ......? - לא ! ובטח לא ממך- הצחוק שלה הדד לו באוזניים עוד כמה דקות אחרי שהיא נעלמה כמה ימים הוא לא ראה אותה נתן לשומרים הנחיה להוציא אותה לאוויר ולא לדבר איתה להיות זהירים היא לא עשתה שום ניסיון להימלט אחרי כמה ימים הוא החליט שהוא מנסה את הניסיון האחרון ואם הוא לא מצליח הוא משחרר אותה בערב הביאו אותה כמו שהוא הורה אחרי אמבטיה חמה תלבושת חדשה שערה היה עוד רטוב היא נכנסה הוא לא אמר מילה, רק סימן לה לשבת ליד השולחן הם אכלו בשקט מוחלט הוא לא הרים מבט היא השתעשעה עם כל הרעיון שלו לארוחה בסיום הארוחה הוא קם וקרה לה - בואי היא בא - תתפשטי – לחש - מה?! - שמעת אותי היא צייתה, המומה קצת , התחילה להוריד בגדים לאט לא מבינה מה קורה - עמדי הוא התיישב והסתכל עליה בוחן את הגופה המושלם ....... אחרי חצי שעה התחיל לשעמם אותה כל הסיפור, היא נעשתה לא רגוע, עשתה צעד לכיוונו - לא! עמדי! לא לזוז! חזרה למקומה הוא קם, התקרב, הסתכל לה בעיניים ראה שם רק שעמום ולא יותר נגע בה, בעדינות רבה כל כך, כמעט ולא נוגעה ידיים בטן חזה פנים שער בטן ידיים ...... אחרי כמה זמן נשימתה נהייתה כבדה, האש בעיניים נדלקה, פטמות הזדקרו, טיפות קטנות של זיעה הופיעו בצדדים של הבטן היא זזה לכיוונו שוב - לא,- לחש לה ברכות נעמד מאחורה, לוקח את החזה שלה, מוצא פטמות לוחץ .... היא לא מוציא הגה - בואי לכאן הולך, לא מסתכל האם היא בא, יודעה היא מאחוריו ..... קושר אותה, הולך לכיוון השידה מוצא שם שוט הכי כבד ומכאיב שיש לו מראה לה היא לא מגיבה רק ניצוץ מהיר כמו אור אומר לו שהוא לא טעה מתחיל לאט עם הפסקות וליטופים מגביר את הקצב מקצר את הפסקות לא מרחם לרגע מצליף מרגיש את עורה נקרע ולא עוצר הוא מחכה לאות ממנה והיא לא בא רק אחרי שעה שומע - אאאאאאאא עוצר לוקח את פניה חודר עמוק לתוך עיניה רואה שלווה רואה תודה רואה אותה ..... דאקר טפל בה לא שחרר אותה מהחדר שלו היא ישנה במיטתו למרגלותיו כל יום היה חוזר הביתה אוכל איתה ומדבר ולא נוגע אפשר היה לחשוב שהוא כבר לא מעוניין עבור לו אבל היא..... היא השתנתה מאוד התאבה בו כמו שהוא רצה לאט התאבה במישהו שהכירה ולא ידע אך לגלות לו ערב אחד הוא בא נכנס ראה אותה עומדת ליד הטבעות כבדות שהיו על הקיר שוט בידיה - מה את חושבת שאת עושה?- שאל אותה - אני ...... אני רוצה ....... כמו שאז ..... בפעם הראשונה שבאתי .... תצליף בי בבקשה ..... - את בטוחה שאת רוצה ?- שאל אותה חודר עם המבט, מפשיט איתו - כן....... דאקר קשר אותה ועוד פעם העוצמה של הכאב שלה עוצמה של הנאה, כל זה ביחד, הוא רעד מצליף ולא עוצר יותר חזק יותר ........ - דייייייייייייי!!!!!!!- צעקה מתוך הנשמה קורסת ..... הוא מחזיק אותה, הוא שם איתה והיא בוכה, הוא מנגב את הדמעות שלה, מרגיע, מלטף היא מחפשת את שפתיו והוא עונה לה הנשיקה הראשונה מלאת כאב ועונג, אחרי הציפייה הארוכה, הוא מאושר והיא רועדת היא מסתכלת בעיניו ..... חושפת את עצמה נותנת לו לגעת לגעת בנשמה ........ |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לזריאל
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 17 בפבר׳ 2006
פשוט נעתקה נשימתי. מדהים, מקסים.
תודה |
|
שבויה |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
.
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
שבויה • 17 בפבר׳ 2006
גם שלי..
עוד! |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
יהלום • 17 בפבר׳ 2006
זה פשוט מדהים
כמה שאני אוהבת את הכתיבה שלך!! משאירה אותי עם פה פתוח... פשוט את כותבת מדהים... כיף לקרוא אותך |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
קסומה
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 17 בפבר׳ 2006
לפעמים ניראה לי שיצאת מהאגדות.. זה התחיל עוד מהדולפינים.. מוכשרת בטירוף. חזק ביותר, אהבתי. הזכיר לי בהתחלה קצת את פוקהונטס מדהים. פשוט מדהים. תודה לך. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
איזה יופי .
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
קליבר(שולט) • 17 בפבר׳ 2006
מתנה לשבת ? או ככה סתם ?
תודה בכל אופן . |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 19 בפבר׳ 2006
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 19 בפבר׳ 2006
אני עוד המום מאז שקראתי לראשונה...
מדהים חמד... זו המילה היחידה שמצליח להעלות על שפתיי... עוד... (בהוראה של המאסטר!) |
|
ממתין בסבלנות(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
שבט דוב המערות
לפני 18 שנים •
19 בפבר׳ 2006
ממתין בסבלנות(שולט) • 19 בפבר׳ 2006
דריל האנה...בהיבט הבדס"מי שלה.
הלואי..הייתי מוכן לשלם עבור כרטיס לצפות בזה. תשתדלי יותר.. ממתין |
|
ממתין בסבלנות(שולט) |