Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
סטריפטיז.
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
Adonasuy(שולט) • 21 בפבר׳ 2006
כשאני נכנס לחדר היא כבר ממתינה לי, עירומה, בנאדו.
מישירה אלי מבט שיש בו מהפחד ומהתאווה ומהחשש ומהייחום. רואה את גופה מגיב לנוכחותי. פוסע לעברה. בכריעתה, מגובה עמידתי, היא נראית שברירית. זעירה. לופת את שערה בידי. "שכחת" אני לואט אל אוזנה. "מה שכחתי?" היא עונה. "את הקולר. לאסוף את השער." עיניה עצומות. רואה את החזה שלה גואה בהתרגשות. הפטמות זקורות... מתרחק לכיוון הדלת. "תסתכלי". מתחיל להתפשט. מוריד את המקטורן. מבטה נעוץ בי. הנשימה המהירה שלה ניכרת בתנועות חזה. "תתחילי לאונן". ידה נשלחת אל בין רגליה. לטיפות עדינות. "כשאני גומר להוריד את הבגדים, גם את גומרת". פורף את כפתורי החולצה. אחד אחד. לאט. ברקע מוזיקה קצבית. מניע את האגן. מבליט את התפיחה שבקדמת מכנסי כשאני מסיר את החולצה לצלילי המוזיקה... סוגר את המרחק בינינו בשלושה צעדים. נעמד מאחוריה.... מלטף. מושך. שיער. שדיים. ושוב מתרחק לקול מחאתה החרישית.. בועט את הנעלים מעל רגלי. מסיר את הגרביים. פותח את אבזם החגורה ואת הרוכסן. מסיר את המכנסיים.... נועץ מבט. מחייך. בפעם שעברה אמרה לי- "יש לך שני סוגי חיוכים. אחד נחמד ומרגיע, השני נבזי. מפחיד". מעניין איזה חיוך יש לי עכשיו... לאט לאט אני מסיר את התחתונים.... עיניה בעיני... גניחותיה מתגברות... וכשהתחתונים נושרים אל הרצפה גופה נזרק קדימה ואחורה, כמו במכת חשמל, ויללות עונג מציפות את החדר. |
|
בiני |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
Re: סטריפטיז.
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
בiני • 21 בפבר׳ 2006
Adonasuy כתב/ה: מחייך. בפעם שעברה אמרה לי- "יש לך שני סוגי חיוכים. אחד נחמד ומרגיע, השני נבזי. מפחיד". מעניין איזה חיוך יש לי עכשיו... חיוך נחמד ומרגיע? לך?? תגיד לי ... הכל בסדר אצלה ????? החיוך הנחמד היחידי שיש לך זה החיוך שבע הרצון של הזאב כשהוא פוגש את הטרף... התגעגעתי נשוי. טוב לראות אותך שוב. |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 21 בפבר׳ 2006
מקסים .....
|
|
שרמומית |
לפני 18 שנים •