venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 בפבר׳ 2006
אז רגע,
לפני 18 שנים •
23 בפבר׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 23 בפבר׳ 2006
תפקידו של הדום הוא לזיין את הנשמה
לחדור עמוק עמוק לנבכי שפחתו המזדיינת עם עצמה כבר שנים להציב מולה מראה חושפנית שתראה בעצמה את כל אודם המנוש הפנימי שלה שתכיר כל כפל בתחת הלא מעוצב שלה שתביא ת'פחדים שלה ישר אל תוך הכוסאחתק שלה שתלעס אותם טוב טוב שתבכה, שתתבייש, , שתתפרק. ולתת לה הנחיה וניווט איך להתחבר מחדש שתאהב את מה שיש בה, כי זה הכי טוב שיכול להיות. וכל זה עוד לפני שהוא בכלל נגע בגוף הבשר ודם שלה. ממש לא חובה שיזיין אותה, בכלל לא. רק מטומטמות חושבות שהן חייבות למצוץ לו כאות התאפסות מחורבן וככה הבן זונה נכנש ישר לכוסאחתק שלה, מבלה שם מסתכל מנצל יוצא החוצה ונמלט ומדמיין שהזין המטופש שלו שביקר בה גאל אותה, חתיכת בנזונה מצחין. תפקידו לזיין לה את הנשמה, לתת לה את עצמה במתנה. _________________ חדשה מאוד ___________________________________________________________ ומהו תפקיד השיפחה ? להודות לו על שפרץ את בתולי אישיותה הבקועים ? לצרוח עליו כמה שיותר ויותר חזק ? אחרי שהוא היה המטפל- הפסיכואנליזה- הפסיכיאטר ותרופות המירשם גם יחד, המאהב ואלוהים ( = לתת לה את עצמה במתנה ) מה התפקיד שלה בעצם? ואגב, לזיין לה את הנשמה עם או בלי קונדום? כי אם זה עם, אז הוא תמיד המנייאק, הזבל וכ'ו וכ'ו וכ'ו ואם זה בלי, הוא לא ממש שווה הרבה , נכון? הוא לא הגיע הכי עמוק פנימה? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
ממש ממש ממש
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
קליבר(שולט) • 24 בפבר׳ 2006
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
זה התפקיד של גולד. דום ? הוא צריך לעשות לה טוב על הנשמה ... וגם לעצמו . ויש לכך הרבה דרכים . |
|
שבויה |
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
שבויה • 24 בפבר׳ 2006
בדרך כלל אני שותקת...
אין לדום תפקיד כשם שאין לשפחה תפקיד.. כולנו ניזונים מהשני. לדעתי הצנועה..להיות נוכח במקום האפל הזה...שזוהי התחלה של הכרה של המהות של כל אחד ואחת שכאן....בלי התייפיפות נפש מיותרת..ועם הרבה מיץ של הכוסאחטאק...(מעריכה) אנחנו כאן בכדי להשלים עם אמת פרימיטיבית (אולי)... זיון הנשמה משול בעיניי ליונה וולך... לחדשה מאוד.. לגולד.. האמת מסריחה גבירותיי ובעיקר רבותיי.. מה זה כל ההתייפיפות הזו.....? הא? זה אתר סאדו- מאזו... רדו לקרקעית למה אם מישהו מגיע ומקיא מילים שכאלו אתם מתייפיפים פתאום? המיץ המסריח הזה...כל כך מסריח......(נוד של כולנו שאנחנו כל כך אוהבים...) הסירחון זו האמת...זה המיץ שנודף מאיתנו... ועד שלא נודה בזה...ניתפלצף לנו אל המילים.. כי אם לא היינו כאלו...מה לעזאזל אנחנו עושים פה בכלל וכן......גם ברקע השחור הזה יש כאלו שמחפשים אהבה. ככל שנפגענו יותר מהמילה הזו ...ככה נרד יותר לעומקים שלה ולגבולות שבה. מי אמר שהיא טהורה בכלל......? ברכה לכולם לעת עתה... |
|
חדשה מאוד(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
Re: אז רגע,
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
חדשה מאוד(נשלטת) • 24 בפבר׳ 2006
נוגה כתב/ה: תפקידו של הדום הוא לזיין את הנשמה
ומהו תפקיד השיפחה ? להודות לו על שפרץ את בתולי אישיותה הבקועים ? לצרוח עליו כמה שיותר ויותר חזק ? אחרי שהוא היה המטפל- הפסיכואנליזה- הפסיכיאטר ותרופות המירשם גם יחד, המאהב ואלוהים ( = לתת לה את עצמה במתנה ) מה התפקיד שלה בעצם? ואגב, לזיין לה את הנשמה עם או בלי קונדום? כי אם זה עם, אז הוא תמיד המנייאק, הזבל וכ'ו וכ'ו וכ'ו ואם זה בלי, הוא לא ממש שווה הרבה , נכון? הוא לא הגיע הכי עמוק פנימה? היא עבורו בדיוק אותו דבר. לא גרם אחד פחות. ואם לא בכבוד של הזין שלו, הוא חארית שובניסטי מצוי שמחפש זיונים בתחפושת של כלי. רק מה, בחיים כמו בחיים מי שלמעלה לפעמים יש לו פרספקטיבה. הוא לא שמש האלים, ולא זוביבור. שליטה ? בדיחה גרועה. וכבר אמר כאן איש חכם שאם תתבונן בתהום העמוקה ההבדל בין נשלט לשולט הוא כחוט השערה. ואמר כבר משוררנו הלואמי חנ"ב: "מי למעלה מי למטה? רק אני אני ואתה" |
|
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 24 בפבר׳ 2006
מנסה להבין.
באמת שמנסה. את מדברת על עומקים חזקים. על הליבה, הגרעין, הבפנוכו של הנשמה. אני מסכימה איתך ( וזה ממש לא משנה באיזו שפה נתנסח שתינו אם הכוונה היא אותה כוונה, ובבקשה תקני אותי אם אני טועה ). רק מה? אם לדום יש כזה תפקיד רציני ( להיות אלוהים, מראה, אימאבא, מאהב וכל דבר אפשרי ), איך לדעתך יכולים להתקיים פה יחסים ללא תלות ? ואם כל האחריות נופלת עליו, כי הוא חזק נפשית, כי הוא ר ו צ ה, כי הוא יכול ומכיל, איפה השיפחה בתוך כל זה? איפה זה משאיר אותה בסופו של יום? לדעתי, ושוב- את מוזמנת לתקן אותי אם אני טועה, יש המון כוח במה שאת אומרת. אבל איך את רואה את הכוח הזה בא לידי ביטוי אצל 2 הצדדים? מישהו לא נשאר שם עם תלות אדירה בסוף היום?או אם תחושה של רצון \ צורך לתת קצת בחזרה ? מרחב נשימה, אולי..? ועזבי הגדרות, שולט, נשלט. בני אדם. נטו. בנאדם לוקח את התפקיד של להיכנס לך לנשמה , לגרד אותה מבפנים. באמת תתני לו? באמת יש מישהו 'ראוי ' ? כי איך אפשר לזיין את הנשמה בלי קונדום ? ואז, אם מזיינים לך את הנשמה בלי קונדום, כבר יש כאן יצירה של משהו חדש. עם קונדום זה לא עד הסוף, הוא לא הגיע לתחתית של התחתית. איפה זה משאיר חלק ומקום לשיפחה לעשות לו אותו הדבר בדיוק ולא גרם אחד פחות? |
|
חדשה מאוד(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
נוגה כתב/ה: מנסה להבין.
באמת שמנסה. את מדברת על עומקים חזקים. על הליבה, הגרעין, הבפנוכו של הנשמה. אני מסכימה איתך ( וזה ממש לא משנה באיזו שפה נתנסח שתינו אם הכוונה היא אותה כוונה, ובבקשה תקני אותי אם אני טועה ). רק מה? אם לדום יש כזה תפקיד רציני ( להיות אלוהים, מראה, אימאבא, מאהב וכל דבר אפשרי ), איך לדעתך יכולים להתקיים פה יחסים ללא תלות ? ואם כל האחריות נופלת עליו, כי הוא חזק נפשית, כי הוא ר ו צ ה, כי הוא יכול ומכיל, איפה השיפחה בתוך כל זה? איפה זה משאיר אותה בסופו של יום? לדעתי, ושוב- את מוזמנת לתקן אותי אם אני טועה, יש המון כוח במה שאת אומרת. אבל איך את רואה את הכוח הזה בא לידי ביטוי אצל 2 הצדדים? מישהו לא נשאר שם עם תלות אדירה בסוף היום?או אם תחושה של רצון \ צורך לתת קצת בחזרה ? מרחב נשימה, אולי..? ועזבי הגדרות, שולט, נשלט. בני אדם. נטו. בנאדם לוקח את התפקיד של להיכנס לך לנשמה , לגרד אותה מבפנים. באמת תתני לו? באמת יש מישהו 'ראוי ' ? כי איך אפשר לזיין את הנשמה בלי קונדום ? ואז, אם מזיינים לך את הנשמה בלי קונדום, כבר יש כאן יצירה של משהו חדש. עם קונדום זה לא עד הסוף, הוא לא הגיע לתחתית של התחתית. איפה זה משאיר חלק ומקום לשיפחה לעשות לו אותו הדבר בדיוק ולא גרם אחד פחות? ענין של שפה, אנו מדברות על אותו ענין כאן כרגע. אם "שולט" יבוא עם כל החרא והזהב שלו אל מול שפחתו אין חזק ממנו בעולם. כי מי שמקבל את עצמו ומביא את עצמו ואין לו מה להסתיר, הוא ענק. ורק אם הוא מייצר תהליך כזה בתוך עצמו, רק אז הוא יכול להנחות אותה בתהליך מקביל. וכאן נופלים הרבה מהדומים שמביאים רק את הזין ולא את עצמם. (נשמע מוכר על גברים בכלל). מה האחריות שלה? לא לזייף. להביא את עצמה. מה האחריות שלו ? להביא את עצמו. לא לזייף. הוא רק מניע תהליך, למה דווקא הוא...? כי הוא מחרבן עם זהב? לא. כי הוא סיים קודם, תהליך של קבלה עצמית. ואם מישהוא מחרטט ומבלף. טראחחח.. איו כנות. מי ראוי ? מי שמביא את עצמו כולו. קונדום ? אף פעם אדם אחר לא יהיה קרוב לתהום השחורה שלך באותה עוצמה כמוך . ועובי הקונדום הוא המרחק הזה. הכוסאחתק שלך הוא שלך והכוסאחתק שלו הוא שלו. הכנות והישירות מציבות מבט חוץ.. על כוסאחתק. ומעידות שבעצם כולנו רקמה אנושית אחת חיה. רקמה מזדיינת..מסריחה.. גם. גם עם אהבה. יוווו.. כמה קצת נבלתי את הפה. לא נורא.. כנראה השעה המוקדמת. |
|
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
תודה.
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
ענין של שפה, אנו מדברות על אותו ענין כאן כרגע.
אם "שולט" יבוא עם כל החרא והזהב שלו אל מול שפחתו אין חזק ממנו בעולם. כי מי שמקבל את עצמו ומביא את עצמו ואין לו מה להסתיר, הוא ענק. ורק אם הוא מייצר תהליך כזה בתוך עצמו, רק אז הוא יכול להנחות אותה בתהליך מקביל. ..... מה האחריות שלה? לא לזייף. להביא את עצמה. מה האחריות שלו ? להביא את עצמו. לא לזייף. הוא רק מניע תהליך, למה דווקא הוא...?... כי הוא סיים קודם, תהליך של קבלה עצמית. ואם מישהוא מחרטט ומבלף. טראחחח.. איו כנות. מי ראוי ? מי שמביא את עצמו כולו. קונדום ? אף פעם אדם אחר לא יהיה קרוב לתהום השחורה שלך באותה עוצמה כמוך . ועובי הקונדום הוא המרחק הזה. הכוסאחתק שלך הוא שלך והכוסאחתק שלו הוא שלו. הכנות והישירות מציבות מבט חוץ.. על כוסאחתק. ומעידות שבעצם כולנו רקמה אנושית אחת חיה. רקמה מזדיינת..מסריחה.. גם. גם עם אהבה... _________________ חדשה מאוד __________________________________________________________________ תודה. מתחת לשכבות הכוסאחתק אני מוצאת המון אמת. נקייה. מאוד מאוד נקייה. לא פשוטה, אבל בראשיתית מאוד. אמת חזקה . תודה לך. |
|
חדשה מאוד(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
Re: תודה.
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
נוגה כתב/ה: __________________________________________________________________
תודה. מתחת לשכבות הכוסאחתק אני מוצאת המון אמת. נקייה. מאוד מאוד נקייה. לא פשוטה, אבל בראשיתית מאוד. אמת חזקה . תודה לך. בבקשה. וזה לא מתחת לשכבות הכוסאחתק. שכבות הכוסאחתק הם מרבד הקסמים המביא ממעמקיי התהום האפלה את בשורת האחדות של הנפש. וכשיש אחדות יש גאולה. כוסאחתק, אני מקללת פחות ופחות... אני חייבת לראות גניקולוג שיתעמק במעמקיי הכוסאחתק ויסביר לי מה קורה שם. |
|
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
שוב, תודה.
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
בבקשה.
וזה לא מתחת לשכבות הכוסאחתק. שכבות הכוסאחתק הם מרבד הקסמים המביא ממעמקיי התהום האפלה את בשורת האחדות של הנפש. וכשיש אחדות יש גאולה. _____________________________________________________________ שוב תודה, מעלה תהייה\ ספק \ מחשבה : השכבות הן מרבד קסמים כדברייך, או טריגר בונה , פידבק, פוש אל האידיאל ? האם קיים האידיאל ברמה האפשרית ? התכליתית ? אחדות הנפש ....- איך את רואה אותה באה לידי ביטוי ומתממשת הלכה למעשה ? גאולה= שלמות. קצת קשה לי להאמין בשלמות. היופי הוא באי השלמות . התחדדי , בבקשה? |
|
חדשה מאוד(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
Re: שוב, תודה.
לפני 18 שנים •
24 בפבר׳ 2006
נוגה כתב/ה: בבקשה.
וזה לא מתחת לשכבות הכוסאחתק. שכבות הכוסאחתק הם מרבד הקסמים המביא ממעמקיי התהום האפלה את בשורת האחדות של הנפש. וכשיש אחדות יש גאולה. _____________________________________________________________ שוב תודה, מעלה תהייה\ ספק \ מחשבה : השכבות הן מרבד קסמים כדברייך, או טריגר בונה , פידבק, פוש אל האידיאל ? האם קיים האידיאל ברמה האפשרית ? התכליתית ? אחדות הנפש ....- איך את רואה אותה באה לידי ביטוי ומתממשת הלכה למעשה ? גאולה= שלמות. קצת קשה לי להאמין בשלמות. היופי הוא באי השלמות . התחדדי , בבקשה? בקיצור כרגע: שכבות הכוסאחתק הן אבני הבנין, הטיט והמלט לקבלה שלמה של הנפש. לא כדאי להשתשמש בהם ככלי עבודה. אבל נוכחותם מחוייבת. יש אידיאל כן, לקבל את עצמך כמו שאת. זה האידיאל. על חסרונות ויתרונות. וזו אחדות הנפש. אין שלמות, כי כוסאחתק הוא גם הרסני. ולכן יופי אנושי אחדותי הוא לא שלם. כוסססאמקקק אני מאחרת. |
|