סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

זבלנות שכל לשמה

-אש-
לפני 18 שנים • 25 בפבר׳ 2006

זבלנות שכל לשמה

-אש- • 25 בפבר׳ 2006
החלטתי גם כן לצאת בפוסט, פוסט תגובה "למיץ כוסאוחתוק" או כך נדמה לי שקוראים לו.
בעיקרון אני דיי צופה מהצד, מגיבה פה ושם, משתדלת שזה יהיה לעניין. יכולתי להגיב בפוסט עצמו אמנם, אך הוא דוחה אותי. קראתי את כולו, קראתי את הבלוג (אני אף פעם לא מתיימרת לבקר דבר מה ללא ביסוס), אינני טוענת לכתר הכתיבה התמה והמרהיבה ביותר, אינני טוענת כי ישנה דרך אחת נכונה לכתיבה ולהבעה, יש הרי אין-ספור דרכים.
הכתיבה של חדשה מאוד, מהדהדת קצת כמשהו שמחפש להדמות לצ'ארלס בוקובסקי או וויליאם ס. בוורוז. אבל בעוד שהם בכתיבה שלהם הצליחו לגרום לי להנות, לאהוב, לשנוא וגם לתעב, חדשה מאוד בכתיבתה מצליחה רק לגרום לי לתחושת בחילה חסרת-טעם, חסרת-הצדקה והדברים היחידים אשר מורגשים במילותייה, היא שנאה, רוע ורצון כמעט חולני לתשומת לב.
אין ספק שיהו רבים שיזדמנו לכתוב כאן ביקורת על דבריי, כפי שאני נטלתי על עצמי את הזכות לעשות, אך פשוט הרגשתי כבר תחושה עמוקה של גועל ושל חוסר פרופורציות
נוריתE
נוריתE • 25 בפבר׳ 2006
אני בכל לא מצליחה להבין את התופעה הזאת
אלא אם כן מתחילים להכניס ילדות קטנות לכאן.או שאנשים מתחילים לפתח רגרסיה רצינית.
מUחדת
מUחדת • 25 בפבר׳ 2006
השלב האנאלי: מתחיל סביב גיל שנה וחצי ונמשך עד גיל 3. האזור הארוגני בשלב הזה, האנאלי, הוא פי הטבעת. הפעוט מתחיל לשלוט על שרירי פי הטבעת, הוא מפיק הנאה הן מעצירת הצואה והן משחרורה.

רגרסיה, אינדיד.
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 25 בפבר׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה:
השלב האנאלי: מתחיל סביב גיל שנה וחצי ונמשך עד גיל 3. האזור הארוגני בשלב הזה, האנאלי, הוא פי הטבעת. הפעוט מתחיל לשלוט על שרירי פי הטבעת, הוא מפיק הנאה הן מעצירת הצואה והן משחרורה.

רגרסיה, אינדיד.

טוב, אז יש לי שאלה קצת אחרת- אם אני נורא נורא אוהבת מין אנאלי, מה זה אומר? question.gif
מUחדת
מUחדת • 25 בפבר׳ 2006
איימי_ כתב/ה:
מיוחדת. כתב/ה:

רגרסיה, אינדיד.

טוב, אז יש לי שאלה קצת אחרת- אם אני נורא נורא אוהבת מין אנאלי, מה זה אומר? question.gif

זה ממש לא קשור לשלב האנאלי מותק icon_smile.gif .
מUחדת
מUחדת • 25 בפבר׳ 2006
איימי_ כתב/ה:
אז לאיזה כן?....

בגרות. העדפות מיניות.
עינבר

Re: זבלנות שכל לשמה

עינבר • 25 בפבר׳ 2006
redshoes כתב/ה:
והדברים היחידים אשר מורגשים במילותייה, היא שנאה, רוע ורצון כמעט חולני לתשומת לב.

גם אני חשבתי שאני מזהה את זה, מתחת לערמת המילים הגסות
יש מי שחשב/ה שיש כאן פילוספיה עמוקה
אני גורסת שאינטלגנציה, פרופקטיביות, תפיסה מחשבתית
מדברים עלי שהם משרתים משהו חיובי או סתמי לכל הפחות

יש מי שחשב/ה שיש כאן קריאה של כאב
זה גם לא משמנה מפני שהיא באה ללא קריאה לעזרה
הכאב הוא כאן כלי שרת לרוע, לשנאה ולרצון התשומת לב
גרניקה​(נשלטת)

בנות,

גרניקה​(נשלטת) • 25 בפבר׳ 2006
אין לי היכולת להתווכח (או הרצון) עם תחושות סובייקטיביות כגון גועל נפש או חוסר פרופורציות - אבל אני בהחלט לא חושבת שכתיבתה של חדשה נובעת מרוע לב, שנאה ושאר מרעין בישין.

אל לי לנתח את המניעים של חדשה- מאידך ברור לכל קורא שיש כאן הצבת מראה לא מזוייפת או מזייפת למול החראדומים ששורצים כאן בהמוניהם, למול אותם חדלי אישים שבטוחים שאם נולדו עם זרבובית - יש להם את הזכות להתנהג כפי שהם מתנהגים.

הסטייל הוא מה שמפריע לכן? מסכימה, זה גם לא הסטייל שלי - אבל מכאן ועד לניתוח מניעים וייחוס שנאה ורוע המרחק גדול.
עינבר

גרניקה יקרה

עינבר • 25 בפבר׳ 2006
לו הייתה לה טענה אמיתי, הייתי אומרת שאם היא אומרת שמי שכבר בוחר להיות הדום שלה, היא מצפה ממנו לשיכל אותה, אז זה דברי טעם, כל עוד היא מקבלת שמי שלא בוחר להיות הדום שלב יכול שלא להכיל אותה ולהכיל רק נשים מסוג אחרולהיות דום נפלא עבורן, גבר יכול גם להתעניין רק בסקס אנאלי וקצת הצלפות וזה לא אותו זיוף, אם הוא מתיימר להיות משהו אחר.

תקראי את התגובות שלה לדומים בפוסט של איימי, זה לשים מראה? לדעתי לא.
היא מתלוננת שהם מנומסים מדיי.