אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

זבלנות שכל לשמה

TooT​(נשלטת){פטרוניוס}
לפני 18 שנים • 25 בפבר׳ 2006
TooT​(נשלטת){פטרוניוס} • 25 בפבר׳ 2006
כמו שגרניקה אמרה , סגנון כתיבתה של חדשה מאוד אינו סגנון כתיבתי ובכל זאת אני יכולה לקבל אותו כצורה של היתבטאות אבל הסקת המסקנות שכתיבתה נובעת מרוע , או להגיד שכתיבתה אינה מביעה כאב מאחר ואין בקשת עזרה בכתיבתה ..... אין לי מושג על סמך איזו פילוסופיה הנשגבת מבינתי הצלחתן להגיע למסקנות האלה .
ענבר , כתבה או לא כתבה מתוך כאבה , את זה רק חדשה יודעת .
עינבר
עינבר • 25 בפבר׳ 2006
TooT כתב/ה:
כמו שגרניקה אמרה , סגנון כתיבתה של חדשה מאוד אינו סגנון כתיבתי ובכל זאת אני יכולה לקבל אותו כצורה של היתבטאות אבל הסקת המסקנות שכתיבתה נובעת מרוע , או להגיד שכתיבתה אינה מביעה כאב מאחר ואין בקשת עזרה בכתיבתה ..... אין לי מושג על סמך איזו פילוסופיה הנשגבת מבינתי הצלחתן להגיע למסקנות האלה .
ענבר , כתבה או לא כתבה מתוך כאבה , את זה רק חדשה יודעת .

אני מסכימה איתך, רק חדשה יודעת אם כתבה או לא כתבה מתוך כאבה. לו אמרתי שכן או לא.
אמרתי שגם אם כאב הוא אחד המניעים, הוא לא מעורר אצלי אמפטיה שהוא בא בסגנון של כואב לי ועל כן אני הקיא עליכם. עלי לא מקיאים.

redshoes כתב/ה:
הדברים היחידים אשר מורגשים במילותייה, היא שנאה, רוע ורצון כמעט חולני לתשומת לב.

זה גם מה שאני מרגישה מתוך הדברים שלה. אבל בדיוק זה.
אולי אני לא מוצאת את המילים להסביר איפה כאן הרוע, אבל האינטואציה שלי אומרת שהוא כאן
פשוט נני

Re: בנות,

פשוט נני • 25 בפבר׳ 2006
גרניקה כתב/ה:
אין לי היכולת להתווכח (או הרצון) עם תחושות סובייקטיביות כגון גועל נפש או חוסר פרופורציות - אבל אני בהחלט לא חושבת שכתיבתה של חדשה נובעת מרוע לב, שנאה ושאר מרעין בישין.

אל לי לנתח את המניעים של חדשה- מאידך ברור לכל קורא שיש כאן הצבת מראה לא מזוייפת או מזייפת למול החראדומים ששורצים כאן בהמוניהם, למול אותם חדלי אישים שבטוחים שאם נולדו עם זרבובית - יש להם את הזכות להתנהג כפי שהם מתנהגים.

הסטייל הוא מה שמפריע לכן? מסכימה, זה גם לא הסטייל שלי - אבל מכאן ועד לניתוח מניעים וייחוס שנאה ורוע המרחק גדול.

גרניקה לא יכולת לאמר את זה יותר טוב... במקום לדפדף את הנושא הלעוס הזה... אתם עושים אנליזות אנליות וכ"ו... יאללה.. דפדפו את המיתוס שאתם יוצרים לאותה חדשה/ישנה מאוד... icon_wink.gif
aka BODYGUARD

Re: זבלנות שכל לשמה

aka BODYGUARD • 25 בפבר׳ 2006
redshoes כתב/ה:
החלטתי גם כן לצאת בפוסט, פוסט תגובה "למיץ כוסאוחתוק" או כך נדמה לי שקוראים לו.
בעיקרון אני דיי צופה מהצד, מגיבה פה ושם, משתדלת שזה יהיה לעניין. יכולתי להגיב בפוסט עצמו אמנם, אך הוא דוחה אותי. קראתי את כולו, קראתי את הבלוג (אני אף פעם לא מתיימרת לבקר דבר מה ללא ביסוס), אינני טוענת לכתר הכתיבה התמה והמרהיבה ביותר, אינני טוענת כי ישנה דרך אחת נכונה לכתיבה ולהבעה, יש הרי אין-ספור דרכים.
הכתיבה של חדשה מאוד, מהדהדת קצת כמשהו שמחפש להדמות לצ'ארלס בוקובסקי או וויליאם ס. בוורוז. אבל בעוד שהם בכתיבה שלהם הצליחו לגרום לי להנות, לאהוב, לשנוא וגם לתעב, חדשה מאוד בכתיבתה מצליחה רק לגרום לי לתחושת בחילה חסרת-טעם, חסרת-הצדקה והדברים היחידים אשר מורגשים במילותייה, היא שנאה, רוע ורצון כמעט חולני לתשומת לב.
אין ספק שיהו רבים שיזדמנו לכתוב כאן ביקורת על דבריי, כפי שאני נטלתי על עצמי את הזכות לעשות, אך פשוט הרגשתי כבר תחושה עמוקה של גועל ושל חוסר פרופורציות

הכי מדוייק שאפשר.
אהבתי.

אבל...
פוסט כזה נותן לגיטימציה ,שוב,
להמשך סירחון.
גם אני חטאתי ביותר מהתיחסות לדברים
שהביעה.מודה.
כעת זה נגמר.

סופ"ש נעים.
(נטול ביובים פתוחים ושאר סירחונות...)
חדשה מאוד​(נשלטת)

Re: זבלנות שכל לשמה

חדשה מאוד​(נשלטת) • 25 בפבר׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה:
redshoes כתב/ה:
החלטתי גם כן לצאת בפוסט, פוסט תגובה "למיץ כוסאוחתוק" או כך נדמה לי שקוראים לו.
בעיקרון אני דיי צופה מהצד, מגיבה פה ושם, משתדלת שזה יהיה לעניין. יכולתי להגיב בפוסט עצמו אמנם, אך הוא דוחה אותי. קראתי את כולו, קראתי את הבלוג (אני אף פעם לא מתיימרת לבקר דבר מה ללא ביסוס), אינני טוענת לכתר הכתיבה התמה והמרהיבה ביותר, אינני טוענת כי ישנה דרך אחת נכונה לכתיבה ולהבעה, יש הרי אין-ספור דרכים.
הכתיבה של חדשה מאוד, מהדהדת קצת כמשהו שמחפש להדמות לצ'ארלס בוקובסקי או וויליאם ס. בוורוז. אבל בעוד שהם בכתיבה שלהם הצליחו לגרום לי להנות, לאהוב, לשנוא וגם לתעב, חדשה מאוד בכתיבתה מצליחה רק לגרום לי לתחושת בחילה חסרת-טעם, חסרת-הצדקה והדברים היחידים אשר מורגשים במילותייה, היא שנאה, רוע ורצון כמעט חולני לתשומת לב.
אין ספק שיהו רבים שיזדמנו לכתוב כאן ביקורת על דבריי, כפי שאני נטלתי על עצמי את הזכות לעשות, אך פשוט הרגשתי כבר תחושה עמוקה של גועל ושל חוסר פרופורציות

הכי מדוייק שאפשר.
אהבתי.

אבל...
פוסט כזה נותן לגיטימציה ,שוב,
להמשך סירחון.
גם אני חטאתי ביותר מהתיחסות לדברים
שהביעה.מודה.
כעת זה נגמר.

סופ"ש נעים.
(נטול ביובים פתוחים ושאר סירחונות...)

כואב לי. הלב. הנשמה. אני אומללה, זנוחה. עלובת החיים. עני מרודה, ללא כסות, ללא מקום חם. התדרדרתי לזנות. אני מוכרת את הכוסאחתק שלי לכל דורש אין ספור דומיחרא זיינו אותי בתחת על יבש. כואב לי הלב, כאוב לי התחת, שורף לי המנוש. נאנסתי ע"י סודני מניוק, נבעלתי "על ידיי חבשי עם זין של גזר. אוקיי? עכשיו הכל התבהר.

לא רע לי.. ליהפך..!!!!! הכי טוב . ולמה? כי אני יודעת להסתכל למיץ של כוסאחתק בעיניים.
תסתכלו גם, ותפסיקו לומר על חרא שהוא לא רלוונטי. הוא רלוונטי.