רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
המשאלה
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
רחום וחנון • 26 בפבר׳ 2006
יושב לי בחדר ,החלון לידיי פתוח ,וצלילי טיפות גשם קטנות מטפטפות לצידי.
אני מדליק לי סיגריה חדשה ,צופה בעשן המסטלסל ,התחלה של לילה חדש ,עוד לילה בודד בחדר. מאז החברה שלי ,ז"א מאז האקסית ,(אני חייב לעכל שהיא כבר לא שלי ,הרי עברו כבר שמונה חודשים),מאז אני בודד לחלוטין ,אחרי תקופת האבל הכאב ,שנמשכה שלשה חודשים ,נותרו מחיי רק שברים. את יום הולדת 25 לפני ארבעה חודשים בערך חגגתי בתוך מספר בקבוקי וודקה ,לבד כמובן ,לא נותר איש ,אומנם המשבר התקשורתי שלי עם העולם ,החל בשימוש שלי בסמים ,אבל הבדידות האמיתית החלה בפרידה. שמונה חודשים זה פרק זמן כה ארוך ,עד שאין לי מושג היכן לחפש לי קשרים חדשים ,ככה מוצא אני את עצמי מבודד מהחברה האנושית. בעצם מתוך הבדידות הזאת ,מצאתי את עצמי כותב ,וכך מצאתי את עצמי מתחי לכתוב ברשת ,בתחילה חשבתי שהרשת תהווה פיתרון ,אך הקשרים שנוצרים ברשת לא יציבים ,יוצא שהם נפרמים ,במקרה הטוב אחרי חודש. זה קצת בעייתי ,כי כחלק מהבידוד שלי ,והמשבר הריגשי שנוצר עקב כך ,לא הייתי מסוגל לצאת את הבית ,ובטח שלא הייתי במצב נאה לעבוד בו ,אחרי הכל גם הגמילה שברה אותי . יוצא כך שקשה ליצור קשרים בלי שקל לדלק וכל מה שיוצא מכך ,אז גם את הקשרים שנוצרו לא עלה בידיי לפתח והכל היה לשווא. מסתבר לי שהייתי צריך לפתח את עצמי קודם כלכלית ,אבל לא הייתי בכלל במצב של עבודה. למזלי באמת הייתה לי משפחה שמחזיקה אותי ,בלעדיהם הייתי גומר באיזה ביב. אבל גם הם משנים את פניהם עם הזמן ,ושוכחים איזה קרב קשה לחיים עברתי עם היצר. לצאת מהסמים היה אחד הדברים היותר קשים שעברתי ,רעידות בגוף ,זרמים שמקפיצים עברים ,עצבים וכאב פנימי שקשה לתאר ,פשוט קשה לדבר בתוך זה ,קשה לעשות פעולות רצוניות הכי פשוטות כי המח עסוק בניהול הכאב. והם ,המשפחה שלי שכחו כבר מה עברתי ,והם חושבים שתוך תקופה קצרה אני כבר צריך לקום ,אני נוטה להסכים איתם ,אבל זה ממש לא פשוט. משך השמונה חודשים ,נוצרו בי פוביות ,באשר ליציאה מהבית ,זה עלול להישמע מגוחך איש לא יודע אילו היתמודדויות קימות בחייו של ניגמל ,וזה אחרי הגמילה עצמה ,הכאב ברעיונות העבודה הופך לבילתי נסבל ,משום שבתוך ראשי אני מעלה השערות ,"אולי הם רואים עלי את הגמילה?","אולי הם יודעים הכל?". והכאב הוא כה עמוק כל פעם מחדש ,עד שקשה לצאת לרעיון הבא. אני יודע היום שאני לא אשם בכלום ,היה לי כאב שהוביל אותי להיכנס לסמים ,עברתי דברים שהפכו אותי לאדם כואב בילדות ,רוב הנרקומנים הם אנשים שפגעו בהם בילדות ,כמוהם גם אני עברתי כל מיניי דברים שיפה להם השתיקה. העיקר שהיום אני יודע שאני לא אשם ,ובמקביל אני לא שופט את העבר ,מה שקרה קרה ,אני סולח לכל מה שגרם לי את זה. אני רק רוצה למצוא עבודה חדשה להתקדם ,ויש לי בקרוב רעיון עבודה נוסף ,רעיון לעבודה נוצצת ,יחי "ה-ויטמין p" ,אולי הפעם אתקבל. זוכר את העבר ,מקבל אותו כמו שהוא ,אוהב את כולי עם הטוב והרע ,אין טעם להמשיך לכעוס ,זה רק יכול להחזיר אותי אחורה ,וכל מה שאני רוצה זה לטפס למעלה וקדימה. מתפלל בכל הכח ,בבקשה אלי ,תעשה שהרעיון יעבור ,תעשה שאכנס למערכת חמה ואוהבת ,זאת תפילתי היחידה ,קיבלתי ממך סיכוי נוסף לחיים שרדתי גמילה פרידה ובדידות במקביל ,עכשיו תן לי את הסיכוי הזה להתקדם הלאה להצליח. זהו הולך להדפיס קורות חיים ,המשך יום נפלא. |
|
ng |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
ng • 26 בפבר׳ 2006
בהצלחה!
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 26 בפבר׳ 2006
ng כתב/ה: בהצלחה!
מצטרף. זו המילה היחידה כעת . קח את עצמך בידיים. |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
רחום וחנון • 26 בפבר׳ 2006
תודה לשנייכם ,מחר שולח את הקורות בתפילה.
|
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 26 בפבר׳ 2006
צריך כוח אדיר בשביל להיפתח ככה לאנשים שאתה לא מכיר וזה לא משנה שאתה מאחורי מסך מחשב ואף אחד לא רואה אותך....
עברת דברים לא קלים, וכל הכבוד לך על התמדה זה לא קל אני יודעת זה מלחמה יום יומית עם העצמך..... אבל אתה חזק, אתה לא יודע כמה אתה חזק לך עם ראש למלה, מגיע לך ללכת עם ראש למלה כי אתה שווה המון ויכול המון רק תאמין בעצמך זה הכל תסתכל על הדברים שהשגת עד עכשיו אולי זה נראה לך קצת לאחר זה המון ולא אף אחד לא רואה מה היית עכשיו הם רואים רק את משהו אתה עכשיו בנאדם חזק מסוגל להזיז הרים זה משהו אתה היום צא לעולם הוא לא כזה גרוע צא עם חיוך ותשיג כל משהו תרצה אתה צריך רק לאמין אז תאמין ובהצלחה |
|