Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
כוחה של אישה
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 26 בפבר׳ 2006
פעם ראשונה שמישהי מהשפחות שלו הזמינה אותו לשיחה
- טוב,- חייך לעצמו,- זה לא חדש שאיתה אני עושה דברים חדשים …… נכנס לחדר שלה, היא עמדה ליד החלון, הנשימה שלו שוב פעם נעצרה לשנייה, היופי שלה תמיד אבל תמיד הדהים אותו, לא זה לא היה יופי חיצוני, חיצונית היא נראתה כמו בחורה רגילה ... רק העיניים שחורות שלה היה אפשר לטבוע בהם, והוא טבע כל פעם מחדש, רק השפתיים האדומות והבשרניות שלה, לנשק אותם היה כמו לטעום מהפרי האסור, רק השער השחור ארוך נעים כל כך למגע, העור שלה לבן וחלק לגעת בו .... זה תמיד העביר בו צמרמורות ..... לשכב איתה .....זה היה כאילו אתה גונב מגן עדן את הזמן המוקצב לך שם ...... מיותר להגיד שהיא הייתה השפחה האהובה עליו, כולם ידעו את זה למרות שאף פעם לא עשה שום דבר שירגישו בזה, הוא לא היה צריך מספיק היה לראות את המבט שלו, מספיק היה לראות אתם יחד ..... - קראת לי? - כן אדוני,- כרגיל התיישבה על הברך אחת הורידה מבט, - אני צריכה לדבר איתך... - אוקיי,- הוא התיישב בכיסא – אני מקשיב..... - כמה זמן אנו מכירים?- היה נראה שהיא מדברת עם עצמה לרגע,- המון, לפני שהפכתי להיות שפחתך הינו חברים, חברים טובים.... היא שתקה, הוא לא אמר מילה , כבר כמה זמן גם הרגיש שמשהו היה לא קשורה - אני הגעתי להבנה שלמדתי ממך כל משהו יכולתי ללמוד.....- משהו דקר אותו בלב,- בזמן האחרון זה להסביר לבנות, ללמד אותם, להדריך.... לא למדתי כלום בחצי שנה האחרונה ....גם הבנתי דבר חשוב מאוד ..... אני לא אישה של גבר אחד......- ראית את הפנים שלו,- שלא תבין אותי לא נכוו, אני מאוד אוהבת אותך בגלל זה אני עוזבת אותך ...... אם אשאר אני יהיה מתוסכלת וגם אתה תהייה מתוסכל כי לא תבין מה בעיה ...... מחר..... באסיפת הערב אני יוריד את קולרי ....... אתה מבין אותי אדון שלי ? - בואי אליי,- לבו התכווץ לרגע,- אני מבין ילדה שלי וזה בסדר, כל אחת ממכן תמיד הולכת לדרכה ...... אני רק מורה לדרך, רק התחנה בחיים שלכן, אבל אני אוהב אתכן את כולכן ..... זה יעד שלי בחיים ..... דקות ארוכות לא הסכים לשחרר אותה מחיבוקו...... בדרך לחדרו הבין שהוא עצוב, מאוד עצוב.... בדרך כלל הוא קיבל את החלטתן בשלווה כי גם הרגיש שהזמן הגיע ... עכשיו הוא ידע שהזמן הגיע אבל השלווה ..... היא לא רצתה להגיע.... בחדר כבר היו הבנות האחריות על להשכיב אותו למיטה, קודם אמבטיה, אחרי זה מסאג' עם שמנים, להלביש אותו אם היה רוצה גם לספק אותו .... הוא שיחרר אותן ..... התיישב בכיסא שלו והתחיל להיזכר...... אדם היה אדון בחיים, בדרך, זה היה החלום שלו מגיל מאוד צעיר, תמיד חלם על הרמון שלו רק שלו, עם הזמן הגיע ההחלטה והוא דבק בה עם אובססיה בריא עד גיל 30 צבר הון המספיק לו לחלומו, קנה וילה ענקית על שפת הים והתחיל במסע שלו, היום הוא בן 45 ויש לו כל משהו חלם עליו אי פעם ..... הבית היה תמיד מסודר אחת שפחות הראשונות שלו הקדישה לו את חייה היא הייתה אחרית על הכל בבית ניקיון, אוכל, כל דבר שהיה צריך לעשות, האם זה לסדר את המטלות בין הבנות או להסדיר ריב ביניהן, כל ערב הייתה אסיפה בה היו כולם, בדרך כלל זה היה מתחיל בארוחת ערב ונגמר...... אדם תמיד נהנה מהערבים שלו...... יחד עם כל זה הוא באמת היה המורה שלהן, הן היו מגעיות ללא ביטחון או עם טראומה או עוד משהו שהיה יוצא עם הזמן אבל לא כולן היו גם כאלה שבוא בשביל חוויה, לא היה אכפת לו,אף פעם לא חיפש אותן הן תמיד היו מגיעות עליו גם לא כל אחת קיבל היו המון שלא התקבלו לחוויה שלו..... דיין הייתה חברה, חברה ותיקה מאוד עוד מימיי הב"ס , תמיד שמרו על קשר טוב תמיד התייעצו אחד הם השני, תמיד חשד שמאוהב בה אף פעם לא אמר את זה, לפני כשנתיים היא בא עליו עם בבקשה, דברה לעניין בלי להוריד מבט הוא קיבל אותה בשמחה והוא מאושר שהיא זאת שעשתה את הצעד הראשון ...... עכשיו .... עכשיו היא הולכת .... אדם הרגיש ריקנות ממלא אותו, ממלא את לבו, הרגיש כאב של הפסד, הפסד של משהו חשוב כל כך ..... לשנייה היה בא לו לקום ולבקש ממנה לא תעזוב אותו, לספר לה כמה הוא אוהב אותה, לספר לה כמה היא חשובה לו, לספר לה שלא יוכל לחיות בלי... בלי שתהייה לצידו...... ככה נרדם בכיסא ....... למחרת בערב שחזר מעבודה פגשה אותו טיילה השפחה הותיקה שלו, חבקה אותו חזק הוא נתן לה, נרגע בידיים שלה כל כך מוכרות כל כך אוהבות ..... - הצטערתי לשמוע אדון שלי - תודה שפחתי, תודה לארוחת ערב לבש שחור, בא עם ראש למלה ולב כבד, הסתכל עליה .... נכנסת .... עם שמלה אדומה, פשוטה, ארוכה .... כל חלק של גופה המושלם ראה מבעד השמלה הזאת .... היא התקרבה עליו, לאט, ירדה על ברכיה נשקה את רגליו בפעם האחרונה והסירה את קולרה .... שקט... כולן עמדו בלי לזוז.... היא הסתכלה עליו בתוך עניים שלו ראית את הכאב שלו.... דמע בודדה ירדה על הלחי שלה ...... הוא קם חיבק אותה חזק כל כך חזק נשק לה את מצח ..... היא הסתובבה והלכה, ככה בלי להגיד שלום לאף אחת ..... היא כבר נפרדה מכולן יותר מוקדם ..... הארוחה הייתה שקטה, את האוויר היה אפשר לחתוך עם הסכין, כולן כבדו אותו בשתיקה...... עבר זמן הרבה זמן אבל אדם לא שכח אותה הם דברו מידי פעם, היום היא הייתה מלכה כבר עם כמה עבדים משלה, היא הייתה מאושרת, אף פעם לא שכחה להגיד תודה, תמיד הזמינה אותו לבקר אותה, תמיד סירב בנימוס....... יום אחד הוא החליט, לשכוח ממנה והתחיל במסע של כיבוש, כל יום הוא יצא, בילה, שתה, הכיר אנשים, הביא אותם הביתה, כבש אין ספור בנות.... בא, לקח, הלך.... הוא אבד את עצמו כל פעם היה רואה אות הפנים שלה מולו ..... הוא ניסה להיות נשלט ............ מצחיק מאוד ..... זה ממש לא זה באחד הערבים הוא יצא בהצרה לבנות שהוא משחרר אותן ...... אף אחת לא הסכימה ללכת, באו עטפו אותו באהבה שלהן .... אבל זה לא היה מספיק לו יותר ..... טיילה נכנסה עליו - אני יכולה לדבר איתך אדוני? - בטח, תמיד..... - אני מתנצלת מראש אם אני נכנסת למקום שלא שלי אבל הייתי רוצה לדבר איתך עליה .... - מה יש לדבר ? היא הלכה .... ולא תחזור יותר .... תמיד היה ככה, תמיד יהיה .... - עצוב לי אדוני לראות אותך סובל, חשבתי על משהו ..... תגיד לי מה אתה חושב.... - אני מקשיב....... - לא סוד שאתה מתגעגע, יותר מזה אתה לא יכול לשכוח אותה .... אז אולי רק אולי תגיד לה מה אתה חושב? תגלה מה אתה מרגיש? - ומה זה ייתן? היא החליטה מה היא רוצה, טוב לה היא לא חושבת עליי בכלל סביר להניח..... - לא ככה אני מכירה אותך..... מה קרה ? - טיילה בייבי, לא הייתי מאוהב ככה בחיים שלי והפחד של סירוב רודף אותי - אם לא תנסה לא תדעה..... - אמרה באמת חשב לעצמו מה פאק קר ה לי ? מקסימום לא, אז באמת תהייה לי סיבה להשתגע..... קבע איתה להיפגש..... הוא חיכה לה במסעדה מקומית שקטה, ברגע שנכנסה לבו קפא והתחיל לדפוק במהירות, כמה שהיא יפה ...... - אדם, - נשקה אותו ללחי, - אתה לא נראה כל כך טוב.... קרה משהו? - לא הכל בסדר יקירתי מה איתך? - אני בסדר גמור,- עיניים שלה נצצו היא הייתה זורחת,- הרבה חוויות, הרבה דברים חדשים..... - רוצה להזמין ? - כן בטח הוא חכה עד שתזמין הזמין גם .... שתיקה ...... - אדם? - מה מותק? - רצית משהו? - כן ..... אני הייתי רוצה לדעת מה את אומרת לעבור לגור איתי? - מה ? לא מבינה .... אתה יודעה מה אני עכשיו אני לא יכולה להיות שפחה שלך ..... - את לא צריכה אני רוצה אותך לידי לא כי שפחה שלי, אני רוצה אותך לידי כי אישה שלי..... הוא סיפר לה הכל, כמה הוא אוהב אותה, כמה היא חסרה לו, כמה לא שקט לו, כמה הוא מתגעגע, כמה חולם עליה ..... - אני רק מבקש שתשקלי את זה ... יהיה לך חופש מוחלת לעשות משהו את רוצה. יהיה לך מקום לעבדים שלך, אני רוצה אותך לידי..... - אדם..... אני כל כך אוהבת אותך .....- עניים שלה התמלאו בדמעות,- אתה חסרת לי בטירוף ולא ידעתי אך לבוא אליך.... לא ידעתי האם אתה רוצה אותי ככה כמו שאני..... אושר ואהבה מילאו את האוויר ביניהם...... הם דברו המון ... היא ספרה הוא סיפר הם קבעו דברים יחד אחרי כמה שבועות היא עברה לגור יחד איתו המגורים לעבדים שלה היו מוכנים. בערב החגיגי הייתה התרגשות רבה כולם התרגשו, אדם נתן הנחיה לארוחת שחיתות, היו מוכנים כל מיני שטויות של בידור המון אהבה והתרגשות היו באוויר..... היגיע ערב..... היא נכנסה בדלת הכניסה, מדהימה בשמלה כסופה שער אסוף 4 עבדים שלה מאחוריה מסתכלים בסקרנות .... בלילה היא בא עליו לישון איתו, אדם השאר כמה שפחות אחת מהן הייתה קשורה למתקן שהיה בצד של החדר, היא נכנסה עם עבד אחד, צעיר יפה כנוע .... אדם בדיוק הצליף בשפחה שלו, יחד עם חזרה של דיין חזר לו החשק ל..... הכל..... היא התקרבה עליו, נגע בו בעדינות הוא הסתובב נישק אותה חזק, חיבק .... - רוצה להצטרף? - בטח.... רק שיהיה מעניין יותר אפשר ....- היא לחשה לו לאוזן - אמממ, יכול להיות מעניין ....קדימה היא עשתה סימן לעבד שלה, הוא הלך לשפחה הקשורה התיישב והתחיל לרדת לה .... אדם ודיין התחילו להצליף בה כל אחד בתורו .... אחרי כמה זמן נשמעו הגניחות של השפחה גופה התחיל להתפתל בטירוף העבד רק תפס אותה יותר חזק והצלפות רק הגבירו את הקצב שלהם..... היא גמרה ...... אדם ודיין התנשקו נשיקה ארוכה .... הסתכלו אחד לשני בעיניים והתפרצו בצחוק מטורף .... הוא שיחרר את השפחה לקח אותה בידיים שלו ליטף חיבק הרגיע .... בנתיים דיין הלכה לכיוון המיטה בדרך עשתה סימן לאחת הבנות, נשכבה פיסקה את רגליה הילדה הבינה מייד .... אדם הצטרף אליה אחרי כמה דקות עם אותו שפחה שהצליף בה, נשכב ליד דיין לקח את ידה, היא הסתכלה לו בעיניים..... הם לא ידעו כמה זמן עבר הם הרגישו שזה בה, החזיקו את ידיים יותר חזק ....... הם באו יחד לא נתקו קשר עין אפילו לא לשנייה ..... זה היה מדהים ..... ככה נחים עדיין מחזיקים ידיים בזמן שהשפחות ניקו אותם .... - אני אוהב אותך אישה שלי - לנצח..... אוהבת ..... – לחשה לו ככה נרדמו מחובקים, שלווים, מאושרים ...... |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 בפבר׳ 2006
רחום וחנון • 26 בפבר׳ 2006
הסיפור הזה הוא פשוט השראה לכתיבה משלי.
|
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
Whip(שולט) • 27 בפבר׳ 2006
סיפור יפה...
הבדסמ הם רק השורשים שהצמיחו את סיפור האהבה היפה הזה... כי הלב של הסיפור הוא האהבה, לא הבדסמ. זה מעניין שחלק מהזוגות מתאהבים אהבת בזק, אח"כ מכירים לעומק ואז מגוונים בבדסמ, ופה הגיבורים נעים בכיוון ההפוך... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 27 בפבר׳ 2006
מוכשרת שלי...
שוב יצירה מופלאה מבית היוצר שלך... ושוב..הוצאה לאור בדרך.. סיפור אהבה מקסים. |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •