Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
מי יכול בכלל להתחבר לסקס טלפוני - סיפור קצר
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
Whip(שולט) • 27 בפבר׳ 2006
"מה זאת שליטה?"
"מה זאת אומרת מה זאת שליטה? את מכירה קצת, לא?" "כן" שתיקה "אז יש שליטה פיזית, יש שליטה נפשית, יש אפילו מרחוק, דרך הטלפון" "לא יודעת, לא מדבר אלי כל השליטה מרחוק הזאת. אני זקוקה למגע האמיתי....בלי כל האמצעים הטכנולוגיים האלה...מעולם לא התחברתי לזה" "אוקיי, סבבה, כל אחד ומה שמתאים לו. אז יש הרבה סוגים של שליטה, ופשוט מנסים מה מתאים לשני הצדדים, והולכים על זה. זה מתחיל בדברים פשוטים, לאו דווקא ישר קשירות ונרות וכולי" "תן לי דוגמא" "בדיקה, לדוגמא. בדיקה רגילה, תחילת מפגש. אני יכול להעמיד אותך ליד הקיר, ידיים בפוזת כניעה, מאחורי הראש. את עירומה, אני מתקרב אלייך ובודק אותך. חזק, עמוק, מנוכר." שתיקה. האם זה רק נדמה לי או שהנשימות שלה נעשו טיפטיפה כבדות יותר...? "תמשיך...בבקשה" רציתי להיות בטוח "חלק רואות בזה אקט משעשע, מגוחך ולא מתחברות לזה. חלק רואות בזה אקט מדליק, מגרה. דווקא הבדיקה הקרה, המכנית, נטולת הרגשות, עושה להן את זה" שתיקה... "מה זה עושה לך?" שאלתי. "לא יודעת, לא ניסיתי..." "אבל אם את עכשיו עוצמת עיניים ומדמיינת, מה זה עושה לך?" "מגרה...מדליק" "להמשיך?" "כן....בבקשה" ממממ.....נהיה פה מעניין... "עיצמי עיניים ודמייני....תרגישי חופשי לגעת בעצמך...רוצה לנסות?" "כן" מהסס "תורידי מכנסיים ותשבי בנוח" "שניה" ואני שומע תזוזה, רעש של בגדים מורדים. "דמייני את הבדיקה...בתחילה אני בודק לך את הפה, הלשון, השיניים אח"כ את השערות, שם אני חופן אותן מלוא היד ומושך את הראש לאחור... מכאיב, אבל מגרה" שתיקה דרוכה מהצד השני "אח"כ ידיי גולשות למטה, לעבר החזה שלך, היפה. ביד גסה אחת אני חופן שד אחד, לוחץ עליו, חזק, ואז יותר חזק" הנשימות בטלפון מתגברות "ביד השניה צובט את הפטמה הזקורה שלך. מה זה מרגיש לך?" "מגרההההה..." "אז תצבטי אותה בשבילי...ושאשמע אותך צועקת" רעש של תזוזה. השפופרת זזה. חיכוך...ופתאום "אאוץ'!" כאב לה....הרגשתי חמימות נעימה "לטפי את הפטמה הכואבת שלה....לקקי אותה קצת, שלא תכאב מדי"... שוב רשרושים... "נעיםםם.." היא אומרת בקול חתולי "תמשיך" "ידיי גולשות להן למטה, לעבר החור הנוטף שלך...את מייחלת שאני אגע שם, אבל הידיים שלי רק מגיעות לקו המותניים ואז מסובבות אותך עם הגב אלי, ואז אני דוחף אותך קלות קדימה בכדי שתתכופפי..." נשימות כבדות...רחשושים של תנועה "מה את עושה עכשיו?" "נוגעת בעצמי...." אומרת בקול לא מאמין "את מרגישה את האויר הקריר על הכוס שלך," אני ממשיך, לא רוצה להשתהות ולהפר את הקסם "שם, בין הרגליים...התחת שלך בולט למעלה, מחכה. ואז את מרגישה את היד שלי חודרת לתוכך, לתוך הכוס הרטוב שלך, אצבע, ועוד אחת, ועוד אחת...חודרות ונכנסות ובועלות אותך... איפה הידיים שלך?" "אחת על הדגדגן, השניה עם אצבע אחת בכוס..." היא אומרת בלחש מגורה "תכניסי מהר עוד שתי אצבעות לכוס!" אני שומע אותה גונחת בספק כאב, ספק תענוג "כואב?" אני שואל "כן" היא לוחשת "אבל נעים?" "מאדדדדד..." היא מיימימת בחתולית... "האצבעות שלי מזיינות לך את הכוס החם שלך, מחרמנות אותך, ואז את מרגישה רטיבות על החור של התחת שלך" נשימות מתגברות...רעשים של תנועה "ואת מרגישה אותי חודר אלייך....וזה כואב, אבל את מתרגלת מהר לכאב, וזה כל כך טוב....וזה כל כך נעים..." אנחות קלות מעבר לקו "תוציאי את האבצעות מהכוס ותכניסי לתחת" אני מורה לה, "אבל זה יכאב!" היא מוחה חלושות, ספק בפחד ספק בגירוי "ת ע ש י א ת ז ה !" אני גוער בה, ואחרי שניה שומע יבבה קלה, כשהיא מבצעת את מה שהוריתי לה "ואת מלטפת את הדגדגן שלך בטירוף, ואני מזיין לך את התחת היפה שלך...ואני רוצה שתזייני את עצמך בתחת עם האצבעות, ברור?" "כן...."היא לוחשת "זה נעים....תמשיך" "ואת מרגישה אותי דוהר בתוכך....מזיין יותר ויותר עמוק....וזה כואב אבל את מתה שזה יימשך לעד..." נשימות כבדות...אנחות כבדות... "כן...תמשיך...." היא פולטת מבעד לקרעי הנשימות "ואני שולח יד גסה ומועך לך את השדיים....צובט לך את הפטמות....ואת עושה את זה....ומתקרבת....לשיא..." "כן...אני כמעט שם...אל תפסיק...בבקשההה...." "ואני יוצא מתוכך ומושך אותך אלי בשערות, ואז קובר את הזין שלי עמוק בפה שלך, מזיין אותו מבלי להתחשב בך, משתמש בך ככלי לרצוני, לתאוותי, ואת מוצצת את זה כאילו "כן..." "זאת הייתה הסוכריה ..." "ככככככן..." "הכי טעימה בעולם, ואת מאוננת בטירוף ואת כמעט גומרת, ואני דופק לך את הפה, "ככככככןןןןןןןןן..." ודוחף לך אצבעות לתחת, ואת כמעט שם מגיעה לשם....ואת מתקרבת...והנה את שם....ואת מתפוצצת באורגזמה ענקית....." "כככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן..." רעש מסיבי על הקו, המון תזוזות, נשימות כבדות, חבטות של ידיים ורגליים שנעים ללא שליטה..... הנשימות נרגעות אט אט...עוד דקה, והיא כמעט חזרה לעצמה. "איך היה?" שואל בשקט "בסדר?" היא עונה בחיוך "לא שמעת?" "שמעתי תנועות..." אני מקנטר אותה "אז היה בסדר" "לא, לא היה בסדר.... היה מדהים...." היא עונה בחולמניות... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 27 בפבר׳ 2006
וכמובן שהיא לא מתחברת לטכנולוגיה הטלפונית!
סיפור מצויין איש... אהבתי. |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 27 בפבר׳ 2006
מדהים.....
סיפור יפה תודה על שיתוף .... |
|