בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פעולת החייאה אקספרס...

עוף חול
לפני 18 שנים • 26 בפבר׳ 2006

פעולת החייאה אקספרס...

עוף חול • 26 בפבר׳ 2006
נורא נורא נורא יבש פה!!!
אני אפילו חושבת על זה בתור להבה שכבתה... כשנרשמתי לפה לפני חצי שנה... המקום היה שופע, היה כיף להיכנס לפה... עכשיו שקט, דממה.. משחק השקט איך שתכנו את זה... דיי נמאס אז אני נואשת עושה עוד ניסיון להחיות את הלהבה העוממת...(סאבית צריכה לעשות מה שסאבית צריכה לעשות) העסק הוא כזה...
יש משחק, הוא נקרא גאות, ושפל... כל אחת תכתוב פה את נקודת הגאות (השיא) שלה בתקופה שפה הייתה פה דממה... ואת נקודת השפל (הכי נמוכה) באותה התקופה...
נקודת הגאות יכולה להיות כל דבר שקרה לך, גרם לך להרגיש טוב, או משהו שעשה לך הכי טוב גם לטווח הארוך וקרה בתקופה הזו
נקודת השפל יכולה להיות הנקודה בה קרה משהו שגרם לך להרגיש לא טוב, יכולה להיות רגש, נקודת זמן, מקרה... מה שתרצו...

אני יתחיל....

נקודת הגאות: פתחתי לי בלוג אמיתי וכן ומשלי =]
נקודת השפל היא: לפני בערך שבועיים.. תקופה לא טובה... של ירידה דרסטית במצב רוח ועלייה רצינית במשקל... [ עברתי את זה ; ) ]

בנות, (גם בנים, אל תקפצו...) זה באמת חשוב כולם ביחד להתאחד פה ולהחיות את הפורום חזרה למה שהיה... תגובות בהמונים... חח סתם תרגישו חופשי.. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
סוכן משנה מבנה
לפני 18 שנים • 26 בפבר׳ 2006

איפה

סוכן משנה מבנה • 26 בפבר׳ 2006
איפה (הן)
הסשנים המוטרפים
של קלייר ובליסאנה,
למה כבר לא רואים אותן?
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 27 בפבר׳ 2006
infinite​(נשלטת) • 27 בפבר׳ 2006
icon_rolleyes.gif

גאות אחת היתה היום (סיימתי מבחן גמר ) ויצאתי ב"סאב ספייס" אחרי השבוע המאזוכיסטי הזה icon_eek.gif
עכשיו כרגע זה נקודת שפל למה יש לי איזה 700 עמודים ללמוד למבחן נוסף עוד יומיים icon_eek.gif
בטח אחרי זה תהיה ה-גאות icon_smile.gif
אני-הולכת-מה-זה-להשתכר-בסופ"שששש icon_biggrin.gif
godisafemale​(שולטת)
לפני 18 שנים • 27 בפבר׳ 2006

ההתמדה משעממת ומייגעת לעיתים..,

godisafemale​(שולטת) • 27 בפבר׳ 2006
אך פירותיה משכרים,

בהצלחה לך ממני.

icon_smile.gif