שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ברוכים הנמצאים

kishron​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 28 בפבר׳ 2006

ברוכים הנמצאים

kishron​(מתחלף) • 28 בפבר׳ 2006
היי לכולם

אחרי התלבטות קשה החלטתי לכתוב ולנסות להכיר את הקהילה הזאת ממבט עינכם ונסיון החיים שלכם.. אך לפני כן אספר קצת כיצד הגעתי לכאן.

לפני שנה וקצת הכרתי בחורה [מטורפת] שהאומץ והתעוזה שלה הדהימו אותי ודרך קשר המדהים הזה גיליתי את העולם הזה שנקרא בדס"מ לאדם נורמטיבי שכמותי היה קצת מוזר לקבל את זה שאפשר לאהוב כאב..הייתי שואל ושואל ומנסה לחקור למה היא אוהבת כאב..ולמה פתאום אני מתחיל לאהוב להכאיב..והבנתי שאני כנראה אוהב אותה יותר מידי שלמדתי שדרך אהבה שלנו יחד אפשר להפיק מהכאב המון אהבה..[ אני מדבר מדבר שטויות או שאתם לא מבינים אותי , אבל תאמינו לי גם אני לא מבין את עצמי ] . ביני לבינה יש קשר מטורף שמבוסס מלבד האהבה יש את הקשר של המשחק ..התגרות אחד שני שמביאה אותי ואותה אחר כך לסקס מטורף..אנחנו זוג מדהים אבל לא תמיד משחקים את המשחק שבתוכו נמצא האלמנט של הכאב.. כמו הקשירה השאווה ההצלפה.. נהנים גם מסקס רגיל, סרט בקולנוע, מסעדה לאור נרות ועוד הרבה דברים שהנורמטיבים מכירים..

וכאן באה הדילמה שאני נמצא בה..
אני בתוכי אדם שולט ואגרסיבי למרות הפרגון הרב ואהבה הגדולה שאני מעריף עליה..
אבל בזמן האחרון התהפכו היוצרות ויוצא מצב שהיא יותר שולטת עליי..זה קצת מוזר אבל אני אנסה להסביר זאת עד כמה שניתן...

היה מקרה אחד שהינו במיטה תוך כדי הרמת קולי או טון סמכותי שלי היא היתה כפופה לי [לסמכות שלי] אבל פתאום במהלך האקט היא פשוט עלתה עליי אני הייתי על 4 והיא התחילה לחדור אליי בהתחלה עם האצבע לאט לאט ופתאום מצאתי את עצמי שהיא זאת שמזיינת [סליחה על הביטוי ] אותי עם דילדו ולא אני אותה..זה היה לי מוזר מאוד ואפילו פחדתי [אני סטרייט ועצם המחשבה שגבר יחדור אליי פעם פשוט דוחה אותי ] אבל אני נהנה מאוד שזאת בת זוגתי..
אחרי כמה פעמים שזה קרה אני מוצא את עצמי מתגרה מכך..ומפחד]יותר נכון חושש שהיא תצחק עליי] אפילו לדבר איתה על כך שהיא לא תחשוב שהפכתי להיות סאב ואני לא שולט יותר [ מה שממש לא נכון אולי כן? ]
יכול להיות שאני פשוט סוויץ??? [מתחלף?]
מי שיכול לתת לי עיצה כנה ואמיתית על הקשר שלי איתה .. אשמח לקבל תשובות ומי שלא יכול סתם לברך בחור נחמד ויפה כמוני icon_smile.gif)
פסיכו לוג​(שולט)
לפני 18 שנים • 28 בפבר׳ 2006
פסיכו לוג​(שולט) • 28 בפבר׳ 2006
ברוך הבא!
מזל טוב. אתה סוויץ'! וולקאם טו דה קלאב.
אל תדאג זה בסדר להשתמש במילים מהשורש ז.י.נ. על כל הטיותיהן.
שהיה נעימה icon_wink.gif
מיתוסית​(שולטת)
לפני 18 שנים • 3 במרץ 2006
מיתוסית​(שולטת) • 3 במרץ 2006
בהחלט ייתכן שאתה סוויצ' ועצם העובדה שאתה נהנה מלהיות נשלט לא עושה אותך פחות שולט וההפך.

אני ממליצה לדבר על הנושא בכנות ובפתיחות עם בת זוגתך, שהרי עם עד כה היא נשלטה ולפתע בה לה להישלט- אין ספק שתבין אותך טוב יותר.
בנוסף, כדאי שתתנסה בשני הצדדים ותראה מה אתה אוהב ואולי תגלה שצד אחד חזק ודומיננטי יותר מהשני.

הכי חשוב- לזרום ולא לחשוב על שטויות..
icon_wink.gif

בהצלחה וברוך הבא!