aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
הקולר..
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 21 בפבר׳ 2006
מהו הקולר?
בקילור השולטים עונדים לנשלטת קולר מה המשמעות עבורכם ועבורכן? האם יש לקולר זה או אחר בתצוגתו מקום של הבעה או שמדובר בסימבוליקה? האם הקולר האמיתי מונח על הצוואר? נא דעתכם. |
|
הקול(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
קולר
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
הקול(שולט) • 21 בפבר׳ 2006
קולר, לטעמי, הוא לא יותר ולא פחות ממשמעותו לעונד/ת אותו,
יש והוא יגרום תחושת שייכות (כמו טבעת לאנשים נשואים), יש ועצם ענידתו, גם הוירטואלית, מעורר גירוי במערבולת התאים האפורים, והרי משם נובע הכל..... יש סערה המתחוללת מההקשר האסוציאטיבי של קולר=קיבוע=כבילה=חוסר אונים=התמסרות בידי המקלר...... ויש כמובן, וריאציות נוספות....כמעט כמספר המקולרים/ות. אז קולר, בסופו של דבר, משמעו על פי תחושת המקולר/ת. וכן, אני ער לעובדה שלכל קולר יש שני צדדים....אבל אשאיר גם לאחרים מרחב ביטוי. |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 21 בפבר׳ 2006
יש שרשור שפתח פעם האיש בשחור בנושא קולרים (שונים ומשונים..).
מצטטת את שכתבתי בנושא ומיד לאחר מכן לינק לשרשור ההוא. קולר בשבילי אכן מסמל משהו מבפנים, הרבה מעבר ל"אני איתו". אני יכולה להיות עם כל מיני אנשים, בתקופות חיים שונות אבל ממש לא להיות מקולרת אליהם. עבר הרבה זמן מאז שנכנסתי לבדס"מ ועד שהתקלרתי לראשונה לפני 3 חדשים וחצי. אף על פי שהקולר הוא בעל משמעות מובהקת מבחינה קהילתית, בעבורי הוא אישי ואינטימי לגמרי. יש בו הצהרה כלפי החברה/קהילה אבל הוא ביטוי של מה שביני לבין עצמי וביני לבין האדון שלי [שיחיה ]. באשר לזלזול, זילות ושאר ספקות אני לא חושבת שיש כאן מניע של מישהו לפגוע באדם אחר. אני כן חושבת שזה מגיע ממקום של צחוק כביכול.. כשהמקום האמיתי הוא כן ביקורת או כעס אישי וכו' וכו'. אני לא הייתי מתקלרת בצחוק למישהו אבל.. אתה יודע, בשבילי קולר זה המון בשביל שני כינוי "אדוני/גבירתי" הוא בעל משמעות גדולה בשביל אחר, אף אחד מהם לא בעל משמעות. בנוגע לקילור מצד הדום, אני רואה בזה הצהרה הדדית ומובנת של שייכות. ואין רע בהדדיות שכזו. זה בעצם מעיד על היות הסאבית בחייו של אדונה כפי שהיא מצהירה עליו בחייה שלה. מה רע במשהו הדדי? האם זה לא מכבודו? האם הסיבה היחידה היא סוגריים מרובעים או מסולסלים? והאם רק בגלל צורת הסוגריים, תוותרו על ההצהרה הזו? מקופלת{MasterAbra} - גאה בקולרה _______________________________________________________ *נכתב לפני 9 חודשים.. כעת אני מקולרת לאדוני שנה ושבועיים :-) http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=9448&highlight= |
|
רחום וחנון |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
רחום וחנון • 21 בפבר׳ 2006
אאם לוקח אני את הקולר ומתייחס אליו כסימבול בלבד ,עולה אצלי שאלה ,כיצד ייתכן בעוד הקולר מצביע על שייכות ,ובלעדיות שקולר נוסף יינתן לסאב\ית נוספים?
אם הקולר נתפס כאמצעי המחשה בלבד וחסר משמעות עמוקה ,אז הקולר הוא לא יותר מאמצעי השפלה נוסף. לדעתי מסמל הקולר שייכות ,סוג של רכושנות ואף קנאות יש בו ,בכך לדעתי מוריד הוא מערך האדון. |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
Re: הקולר..
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 21 בפבר׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: מהו הקולר?
בקילור השולטים עונדים לנשלטת קולר מה המשמעות עבורכם ועבורכן? האם יש לקולר זה או אחר בתצוגתו מקום של הבעה או שמדובר בסימבוליקה? האם הקולר האמיתי מונח על הצוואר? נא דעתכם. קולר.... קודם כל קולר אמתי הוא בלב קילור ... יותר טקס סימבולי להכריז על התחייבות בין שולט\ת לנשלט\ת המשמעות של הקולר אני אענה ברשותך במילים שלך " היום אני יודע שאת ראויה לי ואני ראוי לך ......" זה משמעות מבחינתי |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
יהלום • 21 בפבר׳ 2006
קולר, פיסת עור, כמו כל עור אחר שתמצאו בתיקים, נעליים, מעילים, וכיוצ"ב.
לעיתים יש עליו קישוט או טבעת עיגון לסוגיה השונים. זוהי ההכרה של השולט בכך שהנשלטת ראויה להיות שלו, זכתה להיות שלו, ושהוא חפץ לקבל בה כרכושו. ההכרה שנחרטת בינו לבינה בטקס הקילור בינהם. את רצונה האמיתי היא הביעה הרבה לפני שהונח לו קולר על הצוואר שלה. היא את עצמה נתנה, הקולר הוא אות שהוא מוכן ורוצה לקבל אותה אליו. הקולר שקיבלתי אני בטקס הקילור מהמאסטר שאני שלו, סימל בעיני, סוף של תהליך מסויים ותחילתו של מסע משותף ביחד, מתוך המקום הכי שלם שיכול להיות. האהבה שלי לקולר הזה, היא לא בגלל מראהו אלא בגלל כל מה שהוא מסמל עבורי, את התהליך שהרגשתי שאני עוברת כגילוי שלי כיהלום, הרגשתי איך מאסטר ניער ממנו שכבות של עפר וליכלוך, לא עוד נעלמת מהעין. הניצוץ שבוער בפנים, שהמגע ומשב הרוח שלו מעורר לחיים בי. הקבלה שלו אותי, האהבה שלו אלי.והרצון להיות ככה שם בשבילו, שלו, נוצצת. ללכת עם הקולר הזה, זה להיות הכי שלמה עם עצמי, במקום שלי, מול המקום שלי אל מול המאסטר שאני אוהבת כל כך. לענוד אותו זה להיות גאה באהבה הזו. שלמה איתה. שלמה להיות שלו. בקולר הזה הוא קיבל אותי אליו, סימן אותי, כיהלום, כרכושו. קולר שבחנות נראה הדבר האחרון עלי אדמות שאלך איתו, כשקיבלתי אותו ממנו, פשוט הפך להיות הדבר הכי מושלם עלי אדמות, והכי מייצג, ומסמל... לא רק את הקשר ביננו, לא רק את שייכותי אליו, אלא איך שאני נושאת את עצמי בגאווה עבורו, שלמה בקיומי, כשלו. שתמיד אהיה יהלום, עצמי, שתמיד אמצא בי את הזוהר, שתמיד אתן את הטוב שבי, את עצמי, כי עצמי הוא טוב, ושבקולר זה, הוא מוכן לקבל אותי ככה. שתמיד אתן לו את הדבר היקר ביותר שיכול להיות לי, את עצמי. ושלעולם לא אוותר על עצמי, אך תמיד אהיה לו , שייכת לו בשלמותי. אתן את כולי. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 21 בפבר׳ 2006
נשבע שאני עוד אוסף לעצמי את הלסת מהרצפה...
הנושא אמנם לא מרגש כמו מיצכוסאחתו אולם עדיין, כמעט כל מערכת מתהדרת בקולרים שבה, הוירטואלים והפיסיים. הקולר האמיתי מונח ברגשות שבין שני הצדדים, שם הביעו התחיבותם זה לזו. בשיחה עלה הנושא ואחת מהבנות התעקשה שהקולר שלה... הסברתי ארוכות שהקולר שלי, והוא נענד לצווארה על מנת להציג ולהראות את שייכותה. באותה נשימה אני מסתובב עם שרשרת, עליה דיסקיות עם שמות המלאכיות.. הפולניות שלי קראו לזה - קילור המאסטר... ומה רבו מבטי הזעזוע על ותיקי השליטה בראותם זאת... |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
22 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בפבר׳ 2006
יהלום • 22 בפבר׳ 2006
מסקנה:
פולניות זה עם מסוכן... מאוד מסוכן.... (בשביל זה מאסטר, אתה ה BODYGUARD....וכל ותיקי הקהילה מוזמנים לנשום לרווחה... אישור של יהלום- פולניה רעה, מבית פולני במיוחד..מוהאהאה... ) |
|
נסיכת החלומות |
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
עכשיו תורי ... נכון?
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
נסיכת החלומות • 28 בפבר׳ 2006
אני לא מבינה איך פספסתי את השרשור הזה ...
מאסטר חתיך שלי ... אני יודעת את התשובה אפשר ? ... קולר ... הקולר האמיתי שלי , הוא בלב ... זה אחד השיעורים שלמדתי במהלך הבעיטות שלי . להסיר את הקולר פיזית , היה לי הרבה יותר פשוט בהשוואה להסרת הקילור מהלב , בנפש שלי , אני מקולרת היום , וזה הרבה יותר חזק מענידת כל קולר פיזי - שרשרת . ולכן , הקילור , הוא טקס , טקס מרגש שמשאיר זכרון מתוק לשולט ולנשלטת , טקס של חיבור , שמשאיר עיפוף לכמה ימים , מעופפים מאושר ... והקולר , הקולר הינו סמל . סמל של שיוך , גאווה ואהבה . אבל , הקולר , כקולר , נימצא עמוק עמוק בלב . הוכחתי לך לא ?! אוהבת אותך מאסטר שלי ... נשיקות . |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
Re: הקולר..
לפני 18 שנים •
28 בפבר׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 28 בפבר׳ 2006
BODYGUARD כתב/ה: מהו הקולר?
בקילור השולטים עונדים לנשלטת קולר מה המשמעות עבורכם ועבורכן? האם יש לקולר זה או אחר בתצוגתו מקום של הבעה או שמדובר בסימבוליקה? האם הקולר האמיתי מונח על הצוואר? נא דעתכם. קילור... זה מאוד תלוי במשמעות שהשולט (ומכאן גם הנשלטת) מייחסים לקילור. יש כאלו שמתייחסים לקולר כאל הצהרה: "את שלי", או "את איתי". במקרה כזה, זה לא אומר יותר מדי. אחרים מתייחסים לקילור כאל משהו שהשפחה "צריכה להרוויח". במקרה כזה, יש לקולר הרבה יותר משמעות, הן עבור השולט והן עבור הנשלטת. אני מניחה בודי, שב "קולר האמיתי" התכוונת למה בעצם מחזיק את הקשר. והנה, עכשיו אני אענה כמו תלמידה טובה: הקולר האמיתי הוא הקולר שבלב. די... אני רוצה קולר... כבר צוחקים עלי. אני הולכת לקלר את עצמי! |
|