עוף חול |
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
פנטזיה- ההתחלה
לפני 18 שנים •
1 במרץ 2006
עוף חול • 1 במרץ 2006
עמדתי כמו כל שישי מתה להגיע הבייתה מחכה לטרמף הנחמד שלי שייקח אותי...
המכוניות עברו בלי אפילו להסתכל... זה כל כך מתסכל... ואז היא הגיעה ונעצרה לידי, החלון נפתח, היא המשיכה להסתכל קדימה אפילו לא הורידה את המשקפיים השחורים המדהימים, שאלה בקול קר "לאן?" אמרתי לה והיא הכניסה אותי... נסענו, המהירות עלתה ועלתה... ואז היא אמרה לי עדין באותו הטון הסמכותי מתנשא משהו: "את יודעת מי אני?" שעניתי בשלילה היא פתחה תא בין המושבים- תג משטרה צבאית... חשבתי שאני מתה... כבר היה עדיף ברגל רק לא להיתפס על טרמפים... "אז מה?? חשבת לעשות מה שבראש שלך אני מבינה... טוב זה הולך להשתנות.... הבייתה לא תגיעי היום את זה את מבינה אני מקווה... " שתקתי... מחכה להגיע לבסיס.... מתוסכלת כל כך... מפחדת... אבל היא לא נסעה לבסיס... היא נכנסה לאיזו חורשה.... מה היא עושה?? דרך קיצור?? עצרנו באמצע שומקום... אני מתלבטת להגיד משהו, לא להגיד... פתחתי את הפה אבל לפני שהספקתי להוציא מילה נחתה עלי סטירה מצלצלת... וידה לפתה את גרוני הצמידה למושב.. מתפסת מעלי לנוחיותה... הייתי בהלם... מי היא חושבת שהיא??- שוטרת או לא... מה היא עושה?!?! התחלתי להשתולל לה בידיים לנסות להחזיר לדחוף אותה... פתאום השרירים שלה היו מאוד בולטים לי, כמה חזקה היא- עוד סטירה ונטרול טוטלי לא יכלתי לזוז מילימטר בידיים שלה.. מתה מפחד הפסקתי להאבק מנסה להשתלט על עצמי, היא שוטרת היא לא תפגע בי... אבל הלחי שלי שבערה כנראה חשבה קצת אחרת... "מישהו צריך ללמד אותך איך להתנהג... לעשות מה שאומרים לך חיילת!" היא אמרה טון קפוא.. עוד לופטת.. אני לא נושמת מנסה להגיד "סליחה אני לא אעשה את זה שוב עזבי אותי" אבל בקושי יוצאת המילה הראשונה... ועוד סטירה נוחתת... אני לא מרגישה את הלחי... מתנשפת בכבדות... רוצה הבייתה... "אני הרשתי לך לפצות פה חיילת?!" היא שאלה בלחישה קרה לאוזן שלי... הורדתי את הראש מתביישת.... "את לא לומדת, לא נורא יש לי סבלנות... את לא חייבת לחזור גם מחר הבייתה" היא פתחה את הידית ודחפה עם הרגל את הדלת מושכת אותי בגסות החוצה מהרכב... זורקת אותי על החול שילד המכונית... הולכת לפתוח את התא מטען וחוזרת עם חגורה שחורה וזין גדול קשור ברצועות... לא האמנתי... היא שוטרת, היא לא יכולה, אסור לה... "אני אדווח עליך!" צעקתי בלי לחשוב... זה אפילו לא יצא מאיים בגלל הרעד שהיה לי בקול... כל כך התחרטתי על המשפט הזה.... עזבה את החגורה והזין והתנפלה למטה מטפסת עלי תופסת את הידיים שלי כל כך קרובה עכשיו אל פני.... היא הורידה את המשקפיים עכשיו חושפת עיניים ירוקות חדות מסוכנות רושפות... לא יכולתי להביט בהן זה כאילו הן הכריחו אותי להביט למטה... "מה אמרת?!" "כלום, לא התכוננתי" אני ממלמלת בהיסטריה... "אה לא... מצויין כי לרגע היה לי נדמה שאמרת משהו מוזר... שלא הסתדר לי בראש חיילת...את מבינה?" לחשה חדות הנהנתי עוד מביטה אל החול מתחתי... היא ירדה ממני לרגע... ניצלתי את השנייה להסדיר את הנשימה... ללא הצלחה מרובה... "תתפשטי!... שימי את המדים בצד מקופלים ומסודרים יפה חיילת!" היססתי לרגע... אבל כבר ראיתי את הסטירה שקרבה ומיד התחלתי להתפשט... היא הלכה לרגע מאחורי האוטו כך שהסתיר אותה... נשארתי עם החזייה והתחתון האדומים שלי... קיפלתי את המדים בצד... כולי רועדת... היא יוצאת לבושה מגף שחורה גבוהה, מכנסון שחור ווגופיה שחורה בוהקת צמודה... שערה השחור המתולתל והארוך פזור היא עמדה והביטה בי... היא הייתה יותר גבוהה ממני בלפחות 15 סנטימטרים אם לא יותר... הסתכלה עלי מלמעלה. לא ידעתי מה לעשות עם העניים שלי ניסיתי להביט בה למצוא תשובה מה עכשיו... אבל הן היו חתומות רק סקרו אותי וגם ככה לא יכלתי הרבה להביט לה בעיניים בגלל ההבעה המסוכנת אז פשוט עמדתי שם רועדת כולי מסתכלת שוב לחול... ועמדתי ועמדתי פתאום קולטת שהחול מיטשטש... זה דמעות... אני בוכה... היד קפצה לנגב שהיא לא תראה.. שלא תראה... הראש למטה היא לא ראתה.. היא לא ראתה.. בטוח... היא תפסה את פניי ואני קפצתי מהפחד... הרימה אותן וקירבה אל שלה... נשקה ללחי שהייתה עוד אדומה.. כל כך רכה הייתה הנשיקה הזו ואז לפה הנשיקה, כמעט מיד נפרדה מהשפתיים שוב... לרגע הייתה היד שלה רכה... ואני לא אאמנתי... למה הנשיקה הזאת נראתה לי כל כך במקום... יהיה המשך... |
|
נעה של הים |
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
2 במרץ 2006
נעה של הים • 2 במרץ 2006
גררררר......
ככה לעשות באמצע היום???? את תשלמי על זה חיילת!! מגרה בהחלט מיד המשך! |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
infinite(נשלטת) • 4 במרץ 2006
הרגת אותי עם התיאורים שלך
אני חולה על הפנטזיות הקצת אפילות האלה ,שלא הכל ברור מאליו ומרגישים קצת פחד באוויר... אבללללל תמשיכי |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
אינפיייי
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
עוף חול • 4 במרץ 2006
כתבתי כבר המשך בבלוג... אבל לא חושבת שיצא מוצלח... אני לא יודעת לכתוב פנטזיות... אני יודעת לחשוב פנטזיות.. יש שניחנים בזה יש שלא ...
ותודה על התגובה אוהבת אותך... אגב... סיימת כבר מבחנים?? קישור לבלוג: http://www.thecage.co.il/blog/userblog?blog_id=15008 |
|