ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
השולט כחיה אהובה.
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
ליידי מפונקת(שולטת) • 4 במרץ 2006
כאיזה חיה הייתן מדמות את השולט שלכן?
תלוי כמובן איך אתן מדמות את התנהלותה ואופייה של החיה. אני מדמה את השולט שלי, פיל. גדול ורב עוצמה אם זאת לא מתנשא. כל צעד איתי מתנהל בזהירות, אבל כל צעד בעל משמעות רבה. אינטליגנט, חם, מחבק ואוהב. משפחתי מאד. וצמחוני כמובן, שלא יהפוך עורו ויטרוף אותי פתאום . אפשר לחשוב על עוד דברים נחמדים, זיכרון ארוך אף פעם לא מזיק. עור עבה, גם אף פעם לא מזיק בקהילה. חדק ארוך גם אף פעם לא מזיקקקקקקקקקקקקקקק |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
venus in our blood(שולטת) • 4 במרץ 2006
דולפין או סוסון ים ( עדיין מתלבטת ) דולפין מחבק, חכם ,חזק אפשר להתחכך בו תמיד מקיף חיוך אמיתי, טהור מעיינות של תבונה ואהבה. סוסון ים כי יש בו משהו ניצחי ייחודי טוטאלי חזק בניגוד למראה העדין -עדין. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
איימי_(נשלטת) • 4 במרץ 2006
דוב-
אבל נראה לי שזה כמו דמות הדוב שבדמיוני, ולא כמו הדובים האמיתיים. גדול, מגונן, מלא חום ומחבק, אבל יכול, אם ירצה, להיות קטלני... איזו שאלה מתוקה! |
|
מאי |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
מאי • 4 במרץ 2006
אריה.
מגונן מכל הכיוונים וסקסי כמובן. |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
Zarial(מתחלפת) • 4 במרץ 2006
אני משייכת את עצמי למשפחת חתולים
אז גם את השולט שלי רוצה ומצאתי, כי אחד ממשפחת חתולים עוצמתי טורף מסוכן בלתי צפוי יחד עם כל זה עם המשפחה שלו הוא אוהב דואג אכפתי מלטף מגן |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
aka BODYGUARD • 4 במרץ 2006
השאלה מופנית לנשלטות...
וכאן חטאה. אני אגיב מהצד השולט לנשלט... ולא נשאלתי...אז מה? מכות? אני אוהב את הנשלטות שלי חתוליות, נוהמות,שורטות,מתפנקות. זריאל מאופיינת כפומה שחורה. יהלום לביאה אמיתית. נסיכולית חתולת אנגורה.... שאלה מצויינת, ליידי, אהבתי.. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
צ'יטה(שולט) • 4 במרץ 2006
ברור שמשפחת החתולים, הטורפים האולטימטיביים,
חבל מפונקת לא אוהבת צ'יטה. פיל ? תפסיקי נו. |
|
זאבה אפורה(אחרת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
ברור
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
זאבה אפורה(אחרת) • 4 במרץ 2006
ריצ'ארד פארקר - טיגריס בנגלי
|
|
ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
ליידי מפונקת(שולטת) • 4 במרץ 2006
באדי לך אני מרשה .
צ'יטה אם כבר אתה שואל, אז ככה, הצ'יטה רצה למרחקים קצרים, מהירות שיא, אבל בלי כושר עמידות לזמן ארוך. כריזמטית ומפתה, מסחררת הצ'יטה ברור, אבל למרחקים קצרים יקירי מלבד זאת בנות, יש להיזהר ממשפחת החתולים אני אומרת. אחרי הכול אנחנו מדברים על תכונות אופי יותר מאשר על מראה חיצוני, אז אין ספק שבנושא המראה חיצוני משפחת החתולים לוקחת בגדול, אבל מה לגבי תכונות אופי. אריה למשל, נחשב למלך החיות אומנם, אבל הוא אגואיסט ועצלן נוראי. יש לו ארמון מלא לביאות סאביות לחלוטין, שמנהלות לו את הממלכה ושפוטות למרותו, כן, אני יודעת הן מתמסרות מרצון , אבל הכי מכעיס אותי באריה שהוא אוכל ראשון, כאשר את השאריות הוא משאיר לגורים וללביאות, פויי אגואיסט. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
צ'יטה(שולט) • 4 במרץ 2006
לא הבנתי מה לא בסדר שם עם התנהלות האריה ?
משפחת החתולים, דואגת קודם כל לגורים. האריה הוא חריג מהרבה בחינות במשפחה הזו. הידעת שצ'יטה למשל ממשיכה להיות עם הגורים שלה אפילו אחרי שהם גדלים. בניגוד לאריות, רוב משפחת החתולים, לא חיה בלהקות, ומתבססת בהרבעה על מין מזדמן. |
|