סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

distorted בפורים

עמק יא רוק​(אחר){הנסיכה ברנ}
לפני 18 שנים • 4 במרץ 2006

distorted בפורים

הופעה פצתתית להשקת האלבום: MEMORIAL בחימום של KNA'AN מנהריה המצוינים.

עמק
לפני 18 שנים • 13 במרץ 2006
אז מי עוד מגיע???

תמצאו אותי מצלם את ההופעה בחליפת ארנב ווסט קטיפה סגולה

עמק
Black Roses
לפני 18 שנים • 13 במרץ 2006
Black Roses • 13 במרץ 2006
לא לשכוח אח"כ ערב גות'יק מטאל בסילבר....
לפני 18 שנים • 14 במרץ 2006
לא יצא לי להיות בהרבה הופעות שיכולתי להגיד שגם צילמתי בהן, וגם נהניתי בהן כמו שנהניתי אתמול. האווירה הביתית, הקהל החם, הפנים המוכרות והטובות של חברי הלהקה והמשפחות פשוט עשו את הערב הזה למשהו מיוחד במינו. וכמובן המוסיקה , אח , המוסיקה....
KNA'AN עלו ראשונים עם סט שירים דורסני ונשכני (ככה אני אוהב את זה) מהדמו המפתיע באיכותו ללהקה כל כך צפונית וכל כך צעירה. RAIN UPON THE BATTLE FIELD העוצמתי כשיר הדרן נתן אקורד מאד גבוה לשאר הערב והכין את הבמה למנה העיקרית.
DISTORTED היא ההפתעה וההצלחה הגדולה של המוסיקה הישראלית בסצינת המטאל בארץ ובעולם. הסאונד המאד ברור , לפעמים אימתני ודורש תשומת לב ולפעמים מלודי בצורה מעוררת יראה. שירה נשית של מירי הסולנית עם זמרת גיבוי בכמה מהשירים, יותם אבני בגראולים מדהימים, שתי כנריות, גיא על הבס, בני על הגיטרות, רפי גיטרה ושירה, וכמובן מתן שמואלי מהתוכנית 'עמק יא רוק' על התופים.
גרסת כיסוי למדונה וסיום עם REDEMPTION, הסינגל הראשון שיצא מהאלבום MEMORIAL.

אז מה היה לנו: זמרת גדולה עם שמלת (דמוי) עור, להקה מהמובילות בארץ, מתופף מוכשר כשד וצלם אחד שעמד למעלה ליד התאורן ודפק HEADBENGING רוב ההופעה (אוי הצוואר כואב).

השבוע עוד התבשרנו כי סטיבן ווילסון מבלאקפילד\פורקיפיין טרי יפיק את האלבום הבא של להקת הדגל ORPHAND LAND שגם הולכים להופיע בפסטיבל WAKKEN בגרמניה. זהו פסטיבל המוסיקה הגדול בעולם ולישראל זו הפעם הראשונה שהיא מיוצגת שם על גבי הבמה.

אז מי אמר שאין כבוד במטאל הישראלי, מי?????
אנדרפוט
לפני 18 שנים • 15 במרץ 2006
אנדרפוט • 15 במרץ 2006
כל הכבוד, סוף סוף יש כבוד למוסיקה מישראל שהיא לא טראנס.
הפסטיבל הזה בגרמניה נשמע לי הזדמנות גדולה לאולי עוד הופעות בפסטיבלים בקיץ, מה שבטוח זה שחברי הלהקה הולכים לעשות כיף חיים.

אני לא חסיד גדול של מטאל אבל לאחרונה אני פותח את האזניים ויש שם דברים לא רעים בכלל.