סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
סיגלית(אחרת) • 4 במרץ 2006
Venus in Furs כתב/ה: כן. אם את חוזרת הביתה איזה יום, ורואה את העבד שלך עם בחור גוהר מעליו, שניהם ערומים, והזין של הבחור השני עוד עומד כשאת מניחה את התיק...יש מצב שהוא הומו לטנטי, וגם שהוא בוגד בך. אם את רוצה לסנן אותם מראש, את יכולה להשתמש בנייר לקמוס, אותו תטבלי בנוזל הזרע שלהם, אותו תורי להם להביא איתם לפגישה הראשונה. אם הנייר משנה את צבעו, סימן שמדובר בהומו לטנטי. מה שכן, רצוי שתבדקי גם את המשיכה שלו לעיזים, כדי לוודא שהוא לא מתחלף, חלילה. אפשר לבדוק קודם על ידי הגשת כריך עם גבינת עיזים ועירית...אם הוא מתגרה מזה, אפשר לעצור שם, אבל אם את עדיין לא בטוחה, את יכולה לקחת אותו לסיבוב בגליל התחתון, ולהורות לו להסתובב בחופשיות בתוך עדר עיזים. אם הוא אכן מתחלף, הוא יתחיל לזיין את הסאביות שביניהן, ולרדת לדומיות שביניהן. אם הוא דו מיני הוא ימצוץ לכלב הרועים. עד כאן?
ונוס היקר ( או יקרה - ?) מה דעתך לגלות יותר בגרות ולא ללעוג בנושאים חשובים |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
Venus in Furs
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
המלט • 4 במרץ 2006
טוב שהבאת את השרשור הזה אל המקום הראוי לו.
ואולי תוכל לעזור לי גם : לפעמים אני נתקל בדומיות שרוצות כסף. האם זה בגלל שהן זונות בפוטנציה? ואיך אני יכול לדעת אם זיין אותן סוס? אני ממש נגעל מנשים שמזדיינות עם סוסים. |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
Re: האם נשלטים הם הומואים לטנטים?
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
Succubus(אחרת) • 4 במרץ 2006
אוח, אלוהים.
|
|
theslv(נשלט) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
theslv(נשלט) • 4 במרץ 2006
למי קראת "הומו לטנט"?
|
|
אנדרפוט |
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
אנדרפוט • 5 במרץ 2006
ומה את עושה עם כל שאלות הקיטבג האלו, איזולדה?
|
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
Re: יש סאבים שהם בי? איך אני יכולה לדעת
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
Queencie(שולטת) • 5 במרץ 2006
isolde כתב/ה: כדי לסנן אותם.
המחשבה שאיזה בחור נגע בהם מחרידה אותי. יש לי דרך כלשהי לדעת אם עבד בוגד בי? או שזה מבאס כמו בקשר רגיל, והדרך היחידה היא חוקר פרטי וגם אז לא תמיד זה שהם עבדים לא הופך אותם לפחות דפוקים אשתדל לענות על הפוסט ברצינות... למרות שאני בהחלט מזדהה עם תשובתו המתחכמת של וונוס. את יכולה להרחיב את השאלה/תהיה שלך לגבי סאבים לכל הגברים שהיית איתם או שתהיי איתם אי פעם. והתשובה לכך חד משמעית. אם אין אמון - אין כלום. אם את מרגישה צורך בחוקר פרטי אז כנראה שפשוט הקשר בינכם לא מחזיק מים. ואין אז קשר אם הסאב הוא בי או דו או חד או תלת. את לא שולטת בו, והוא אפילו לא קשור אלייך במידה כזו שגורמת לך להרגיש את מחוייבותו. במילים אחרות, כזה לא שם זה לא שם. רוצה להיות בטוחה שהוא לא בוגד - לא כי הוא לא רוצה - אלא כי הוא לא יכול? שימי לו חגורת צניעות. לא צריך שום חוקר פרטי..... אהה עוד משהו לגבי הומואים לטנטיים.... כל גבר הוא הומו בפוטנציה, כל אישה לסבית בפוטנציה. אבל כל זמן שהם לטנטיים - הם לטנטיים, כלומר חבויים (בשונה מיציאה מהארון במקרה הזה אפילו כלפי עצמם הם לא נפתחו מספיק כדי לגלות את זה - ולכן הם לטנטיים). האם ומתי זה יחלחל להם החוצה? לפעמים כשיתקלו בגרוי המתאים בעיתוי ובנסיבות המתאימות.... לפעמים לעולם לא. |
|
isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
חגורת צניעות זה אחלה רעיון
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
isolde(שולטת) • 6 במרץ 2006
אנדר, אתה פאתטי בנסיונות שלך להרשים
לא קיבלת כמה שנים ונוס את ה סתום וילדותי וגם ההומור שלך לא משהו יש אנשים שלא יסכימו עם זו שכתבה שכל האנשים הם בי בפוטנציה הומוסקסואלים שונים במבנה המוח שלהם משאר הגברים לגבי לסביות לא נעשה מחקר מקיף מספיק אמון? עם עבד? או שעד עכשיו כל הרמשים שכתבו לי ויצרתי קשר איתם היו מתחלפים בתחפושת? שיוכיחו בכל דרך אפשרית את הנאמנות שלהם ולא ינסו לסחוט עונשים או שאנטוש אותם אחרי שבזבזתי זמן יקר על לסנן וליצור איתם קשר ראשוני ולגניחט שכתב על מלכות בתשלום, אתם זונות.נקודה.תמיד. גם אם אתם וניליים.אנחנו רק לוקחות בשעה את מה שאתם מרויחים ביומיים. ועוד משתמשות בכם כדי לנקות לצוד חרקים לסחוב לחפש חומר בספריה ועוד כיד הדמיון אפילו שקלתי לתת לאחד הסאבים המתלמדים שלי לראות את האוסקר לייב ולספר לי בדקדוק על כל מחשוף ומחשוף והאם ג'ייק לבש אחד היום בבוקר אבל בסוף החלטתי שאף אחד מהם לא ראוי לעינוי הזה |
|
שיקי(נשלט) |
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
Re: חגורת צניעות זה אחלה רעיון
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
שיקי(נשלט) • 6 במרץ 2006
isolde כתב/ה: אנדר, אתה פאתטי בנסיונות שלך להרשים
לא קיבלת כמה שנים ונוס את ה סתום וילדותי וגם ההומור שלך לא משהו יש אנשים שלא יסכימו עם זו שכתבה שכל האנשים הם בי בפוטנציה הומוסקסואלים שונים במבנה המוח שלהם משאר הגברים לגבי לסביות לא נעשה מחקר מקיף מספיק אמון? עם עבד? או שעד עכשיו כל הרמשים שכתבו לי ויצרתי קשר איתם היו מתחלפים בתחפושת? שיוכיחו בכל דרך אפשרית את הנאמנות שלהם ולא ינסו לסחוט עונשים או שאנטוש אותם אחרי שבזבזתי זמן יקר על לסנן וליצור איתם קשר ראשוני ולגניחט שכתב על מלכות בתשלום, אתם זונות.נקודה.תמיד. גם אם אתם וניליים.אנחנו רק לוקחות בשעה את מה שאתם מרויחים ביומיים. ועוד משתמשות בכם כדי לנקות לצוד חרקים לסחוב לחפש חומר בספריה ועוד כיד הדמיון אפילו שקלתי לתת לאחד הסאבים המתלמדים שלי לראות את האוסקר לייב ולספר לי בדקדוק על כל מחשוף ומחשוף והאם ג'ייק לבש אחד היום בבוקר אבל בסוף החלטתי שאף אחד מהם לא ראוי לעינוי הזה פלצנות במיטבה. מהדברים הכתובים שכתבת בעבר ניתן להסיק שאת בחורה אינטלגנטית ובהחלט מסוגלת להרבה יותר מזה. היותך מתנשאת ומגעילה לא הופך אותך למיוחדת... מה שכתבת בסוף רומז שאת לא נמצאת כאן מאהבתך את השליטה אלא משנאתך את הגברים הנשלטים, אני מקווה שאני טועה, כי אם לא, רחמיי נתונים להם. |
|
יהואש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
על מה הזעם
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
יהואש(נשלט) • 6 במרץ 2006
למען האמת אני חושב שהשאלה בהחלט ראויה ואינני מבין את הלעג והקצף על Isolde. אמנם Isolde כותבת מעט פרובוקטיבי, אך אין בכך טעם לפגם - נהפוך הוא.
לגופו של עניין: תמיד האמנתי שהבדסמ הוא ראשוני יותר: אפיסטמולוגית, פסיכולוגית, ואולי אף ביולוגית, לנטיה מינית לכיוון גברים או נשים. הקדימות האפיסטמולוגית צומחת מהמקום בו הכאב והגירוי בעקבותיו קודמים להתכוונות המינית, הקדימות הפסיכולוגית-התפתחותית משום שההכרה בעונג בעקבות כאב (וחזרה עליו) מופיעים לפני תסביך אדיפוס (כך אצל פרויד במאמרו על הכאב והעונג - מושגים תיאורטיים אותם המציא ודרכם התפתח מההתרכזות במין לתיאוריית הארוס טנטוס שלו). הקדימות הביולוגית - טוב, יש לציין שאין ולא היתה מעולם הוכחה גנטית לנטיות הומוסקסואליות. השינויים במוח ובהורמונים יכולים להיות תוצאה של הנטיה המינית המוקדמת ולאו דווקא סיבתה. הניסיון של הקהילה ההומוסקסואליות ל'הצדיק' את הנטיה דרך הגנום נראית לי פסולה מסיבות מוסריות (אין כל רע בלהיות הומוסקסואל - נרכש או מולד) ובעייתית מסיבות תיאורטיות. והקדימות - הפרקטיקה החברתית של יחסי כוח שלובה במשחק חברתי מיני לעתים אצל אותו מין (כמו אצל כלבים השולטים/משחקים זכר עם זכר) כך שקשה לשפוט על קדימות אולי על שזירה של שני האספקטים. בהקשר לשאלה עצמה: התשובה לדעתי שלילית. אצלי למשל יחסי השליטה והרצון להשלט ע"י בנות הופיעה מוקדם מאד. בגיל ההתבגרות רציתי וניסיתי לבדוק עם עצמי האם אני אולי הומוסקסואל - אך לא היתה אצלי משיכה לבני מיני (אע"פ שהעדפתיה, שכן קל יותר להיות הומו מבעל נטיות מזוכיסטיות). אז מדוע בכ"ז הקשר בין הומואיות לבין סאביות מופיע?! דומה שמסיבות חברתיות. שכן הבדסמ מכניס לתוכו הרבה אספקטים חברתיים, וחברה בה אנו חיים, לצערנו, הנשיות נתפסת עדיין כמזוכיסטית (ראו הלנה דויטש הטוענת ב-1930 שמזוכיזם הוא מהטבע הנשי). בעקבות כך לא מעט סאבים אוהבים את ה'השפלה' של היות לבושים כנשים ומבצעים פעולות נשיות (ממש כשם שאחרים מעדיפים דווקא כאב, או השפלות על רקע לאומי), אצל חלק מהם יכולה להיות משיכה לגברים חזקים כחלק ממשחק התפקידים (ואין בכך כמובן כל רע). |
|
סוכן משנה מבנה |
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
וואו.
לפני 18 שנים •
6 במרץ 2006
סוכן משנה מבנה • 6 במרץ 2006
|
|