הרודנית(שולטת){אבק דרכים} |
לפני 18 שנים •
3 במרץ 2006
היי כולכן.
לפני 18 שנים •
3 במרץ 2006
הרודנית(שולטת){אבק דרכים} • 3 במרץ 2006
רציתי לשאול, להתייעץ ולהתעניין.
מישהי כאן שלטה עם מישהי נוספת במישהו? כשולטת שווה או כ"מספר 2" (מעל 0, מתחת למספר 1)? |
|
infinite(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
infinite(נשלטת) • 4 במרץ 2006
היי רודנית וברוכה הבאה לפורום !
השאלה שלך לא ממש ברורה אך אם הבנתי נכון את מתכוונת לסיטואציה בה יש שולטת דומיננטית אחת , נשלטת שלה שהיא בעצם מתחתיה אך היא שולטת בעבד נוסף שהוא בעצם "תת עבד" כזה זו קטע דיי מדליק למרות שאני מעדיפה תמיד להיות עם גבירתי בלבד ,זה הכי אמיתי והכי אינטימי . פחות קשור לפורום הזה ,מה שתיארת אך עדיין אני בטוחה שיש הרבה שאוהבים את זה |
|
עוף חול |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
עוף חול • 4 במרץ 2006
אני חושבת שהייא התכוונה למצב בו יש שתי שולטות... ששולטות באחת...(או אחד)
ואם יש יותר דומיננטית או שהן שוות בסשן... אבל עזבי בואי נשאל אותה למה התכוונת רודנית יקרה?? |
|
rock |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
אני יודע שהתנסו, כי...
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
rock • 4 במרץ 2006
הציעו לי פעם, אבל לא התאפשר.
אם מישהי רוצה לנסות... אני אשמח לעזור.. או לסתום? |
|
Succubus(אחרת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
Re: היי כולכן.
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
Succubus(אחרת) • 4 במרץ 2006
הזדמן לי פעם (שליטה שווה עם עוד מישהי, על מישהו ממין זכר, כך שאני לא בטוחה אם זה מה שאת מחפשת, לפי הפורום), אבל באופן חלקי. כלומר, זה היה משהו שהתחיל במקרה, לא משהו שהיה מתוכנן כסשן, ובאיזשהו שלב הבנתי שלא בא לי על זה ועברתי לצפייה. זה שהחלטתי שלא בא לי על זה, אגב, לא היה קשור לסיטואציה של השליטה המשותפת (שהיא דבר ממש ממש מגניב בעיניי) אלא לדינמיקה שבין האנשים המעורבים, שלא מצאה חן בעיניי.
|
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
כן, הרבה פעמים
לפני 18 שנים •
4 במרץ 2006
godisafemale(שולטת) • 4 במרץ 2006
וזה היה בעיקר מצחיק ומבדר.
|
|
הרודנית(שולטת){אבק דרכים} |
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
למען הסר ספק (ולא שלא מחמיאה ההתפלפלות הפרשנית על כוונתי).
לפני 18 שנים •
5 במרץ 2006
הרודנית(שולטת){אבק דרכים} • 5 במרץ 2006
מה ששאלתי היה האם מישהי התנסתה בשליטה עם מישהי נוספת (או נוספות) על עבד. כשולטות שוות, בהיררכיה, בכל צורה שהיא.
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
מיתוסית(שולטת) • 7 במרץ 2006
גם אני התנסתי כמה וכמה פעמים בשליטה עם מלכה נוספת על עבד, כששתינו שוות, שתי מלכות על שני עבדים ואפילו שלוש מלכות על שני עבדים..
אבל מה את רוצה להגיד בזה? יש משהו שאת רוצה להתייעץ בו? |
|
לבטוב(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
11 במרץ 2006
Re: למען הסר ספק (ולא שלא מחמיאה ההתפלפלות הפרשנית על כוונתי
לפני 18 שנים •
11 במרץ 2006
לבטוב(לא בעסק) • 11 במרץ 2006
הרודנית כתב/ה: מה ששאלתי היה האם מישהי התנסתה בשליטה עם מישהי נוספת (או נוספות) על עבד. כשולטות שוות, בהיררכיה, בכל צורה שהיא.
אני עשיתי זאת יחד עם מלכתי ואני חייב לציין שזה פשוט נפלא לדוגמא: עיני היו קשורות והייתי צריך לנשק כף רגל ולדעת למי היא שייכת לקבל הצלפה ולדעת מי הצליפה כמובן שלכל אי דיוק יש את העונש שלו. היו עוד כל מיני משחקים וזה היה נפלא , הרגשתי גם את הנאת שתי השולטות בסיטואציה הזאת וזה היה נהדר |
|