בל{SK} |
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
אנה, מקווה שהבנתי אותך
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
בל{SK} • 7 במרץ 2006
ana כתב/ה: מזאת "אהבה" בכלל ? "להכיל את הכאב באהבה וברכות... ולהתייחס אליו" נשמע לי כמו תחושה של "אמא" מה זאת אהבה זאת שאלה ל10 שרשורים ואם זאת מי שהרגיש אהוב ונאהב יודע.
גם אמא אוהבת ומכילה, זה לא אומר שאדון לא יכול. ana כתב/ה: אם תרשו לי להשתתף במטאפורות....מי פה התינוק ומי פה האמא ??? אשכרה מבלבל..... יש ביחסי שליטה, יחסים סימבויטים כמו של אם לתינק. מעין תלות הדדית. הסשן הוא דינמיקה בה הקיום של הדום והסאבית הופכים לישות אחת. במהלך הכניעה וההתמסרות, לפעמים הדום מרגיש דרך הסאבית והסאבית מרגישה דרך הדום. במצבים מסוימים , רגשית ופיזית, הסאבית נזקקת לאדונה , כמו תינוק להורה.
זה לא קורה בכל מערכת יחסית בעולם ה BDSM, אבל יש כאלה שזה בשבילם שליטה. ana כתב/ה: האם זהו מסע משותף לפיתוח עור עבה ומציאת תעלות נוחות ורטובות שיחדרו אותו ? לא בהכרח, זה מערכת יחסים , אני לא הייתי מפתחת ציפיות למסע משותף ספציפי, למרות שברור לי שתמיד יחסים ובמיוחד יחסי שליטה הם מסע כלשהו.
ana כתב/ה: האם מסעה של הנשלטת מוגבל רק לפיתוח העור העבה (בהקשר לכאב) ? אני לא חושבת שמישהו מצפה מנשלטת לפתח עור עבה לכאב. יש כאלה שהזמן מרגיל את הגוף שלהן, אבל יש ימים שזה משתנה. אם כבר מסע, אז אולי מסע של התמסרות למען אדונה.
ana כתב/ה: האם ניתן להתייחס לכאב ללא מחשבה על סיפוקו של השולט ???? יש נשים שמתגרות מהכאב עצמו, הן מאזוכיסטיות וזה מה שמגרה ומענג אותן, יש כאלה שעושות את זה רק מתוך העונג שבלסבול למענו. רובנו איפה שהוא על הרצף.
ana כתב/ה: האם התשובה "לא", איננה מעוררת תהייה אצלכם ? מניסיוני הדל כשולטת , התהייה שלי היא: לא רוצה , לא צריך. אפשר סתם לראות סרט ולא לעשות סשן.
לכל מיני אנשים זה מעורר כל מיני תהיות, יש כאלה שזה מגרה אותם ויש גם כאלה שלא מסוגלים לתהות על כלום |
|
ana |
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
ana • 7 במרץ 2006
תודה רבה רבה לך בל.
כתבת- יש ביחסי שליטה, יחסים סימבויטים כמו של אם לתינק. מעין תלות הדדית. הסשן הוא דינמיקה בה הקיום של הדום והסאבית הופכים לישות אחת. במהלך הכניעה וההתמסרות, לפעמים הדום מרגיש דרך הסאבית והסאבית מרגישה דרך הדום. אהבתי את כל התשובות ובהקשר לכאב- לא ברור לי עדיין...האם צריך לסבול אותו כתשלום עבור הסימביוזה הנ"ל או שהוא חלק טבעי ומהנה ממנה ? מבינה מהמשך דברייך שאצל הסאבית זה אינדיווידואלי ולרוב במיקום מסויים על גבי רצף זה. (מקווה שהבנתי נכון). מבינה שזה כך גם אצל השולט, מבלי שייחשב לפסאודודום.... כן ?? בתגובתך לטיצ'ר מה 22/08 כתבת- היכולת שלנו להכיל כאב היא עוצמה מדהימה ב BDSM באופן פרדוקסאלי כמעט, מדהים ונפלא אנחנו גודלים מהכלה של הכאב שאנחנו יוצרים בתחילה דרכי הייתי נפעמת בכל פעם שזה היה קורה לא מבינה איך אנחנו גודלים מההכלה של הכאב, מלבד סיפוק זמני, אם אני מתייחסת תיאורטית למטאפורת הסימביוזה הנ"ל. אין ספק שזה מהנה כמו רכבת הרים וסרט טוב ..... אז מדוע להתמודד עם כאב כואב ??????? לא מבינה למה (תיאורטית).....מלבד סיפוק גחמת שולט, כפי שהוא קורא כאן שאמור להתרחש או לשם נהנתנות סאב-ספייסית גרידא ? לא שאני מתלוננת....רק מעוניינת בחשיבה רווית נסיון שמסוגלת להשתמש במטאפורה שציינתי, כפי שאכן עשית. תודה רבה |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
7 במרץ 2006
נוריתE • 7 במרץ 2006
אין פה הרבה מה להתמודד,
מקבלים את הכאב, זורמים איתו נותנים לאנדורפינים לשלוט. הוא לא "תשלום" בעבור משהו , הוא לא צריך להוות לא "תשלום" ולא תנאי לכלום או שאוהבים כאב וצריכים ומקבלים אותו או שלא.או נותנים בהקבלה. מי שמתנה כאב כ"תמורה" לדברים אחרים בין אם הוא שולט או נישלט ,הרי שזה הופך לניצול פשוט. אם הוא יותר מידי, כמו שקורה לפעמים, מיסתגלים לאט לאט בשלבים עושים הפסקה וממשיכים הלאה. |
|
בל{SK} |
לפני 18 שנים •
11 במרץ 2006
לאנה
לפני 18 שנים •
11 במרץ 2006
בל{SK} • 11 במרץ 2006
את לא חייבת להבין עד הסווף, רק לקבל שכל אחד עושה את BDSM שלו
להבנתי, טיצ'ר התייחס לכאב שכואב במהלך הסשן, אבל משרת משהו שעושה טוב לשני הצדיים, במקרה זה , זקוקים לאהבה ולהכלה של אחרי הסשן , כדי שהחוויה תישאר חיובית ומעצימה. הגדילה, כמו שחוויתי אותה, הייתה שעברנו את בה ביחד ויכולנו לו. הרגשתי ממש חזקה ומאושרת. הכאב שעושה רע באמת, הוא משהו שלא אמור להיות חלק מיחסי שליטה, אנשים שעובדים על עוצמות גבוהות של שלעטה וכאב, זה מה שנכון להם. אבל קורה לפעמים כמו שליילה ליילה ענתה לשאלתי : בל כתב/ה: מה עושים שהכאב כ"כ גדול, שהוא מציף ?
laila כתב/ה: אם הוא יותר מידי, כמו שקורה לפעמים, מיסתגלים לאט לאט בשלבים
עושים הפסקה וממשיכים הלאה. אין כאן הטפה מיסונריות, זה לא שחייבים להגיע לעוצמות כאב כאלה ואם לא, אז זה לא BDSM מי שיכול להיות מאושר בלי עוצמות כאב גדולות, שיהיה מאושר בחלקו. |
|