Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
היום יומולדת לשי דאב!!! מזל טוב!!
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
Tainted(לא בעסק) • 9 במרץ 2006
איש יקר ונפלא,
הראשון שהכרתי- והכיר לי את כולם, זה שהכין את השוט הראשון שלי, החצי השני של המלאכית שלי, מזל טוב ליום הולדתך!!! לכבוד הוא לי להקרא חברה על ידיך, לכבוד הוא לי להיות במעגל הקרוב של אדם כל כך מיוחד ויקר. לאיחולי היומולדת השנה אאחל שתמיד תהיה מוקף בחברים אמיתיים ואוהבים כמו היום, שתמיד תחיה את החיים בתשוקה ותאווה כמו שאתה חי אותם היום, שכל דבר שיקרה בדרכך, ישאיר לך טעם מתוק של עוד, וכל שאיפותיך ימצאו דרכם ויוגשמו. קשה לי קצת לאחל לך את מה שאני מתקשה להביע במילים אדם עם לב רחב ואוהב, ללא גבולות, עם שתי ידיים אוהבות ושומרות עוטף ומגן, עוזר ומפרגן, איש אהוב על כולם, ונאהב על ע"י האחת המיוחדת ביותר. זכיתי לבלות איתך עוד שנה נפלאה, של אהבה, של אירוסים, של מסיבות, של חתונות.. מחכה לחגוג איתך גם בשנה הבאה, עם איחולים מחודשים. אוהבת אותך כל כך... דומי |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
הגבירה שלי(שולטת) • 9 במרץ 2006
צרור ברכות גם מאיתנו.
שלי וגל. |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 9 במרץ 2006
מאחלים לך המון אושר , המון אהבה והגשמה של כל החלומות ... מפטרוניוס וממני . |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 9 במרץ 2006
שי דאב המקסים...
מליונים של איחולים לשנה נפלאה, לשנה קסומה ומלאת הפתעות נעימות. מליונים של איחולים לשנים שיבואו אחריה ויביאו איתם את מה שלבך רוצה... מאחלת לך מזל טוב מכל הלב! }{ H.Q |
|
Fritz The cat |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
שי יקיר לי
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
Fritz The cat • 9 במרץ 2006
יומולדת שמח לך.
שהיום הזה יהיה דגל לשאר ימות השנה , לאושר שאליו צריך לשאוף ואותו צריך לממש. שתזכה להרבה אהבה ,חיבוקים ושאר דברים שממלאים את הלב בדם ובחיים. מאחל לך את כל האושר והשמחה שהעולם יכול להעניק לאדם בודד בחייו . אוהב קוסם |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
מזל טובבבבבבבבבב
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
דום-34(שולט) • 9 במרץ 2006
לאיש שלנו
בעל ידי הזהב מה יש לאחל לאיש מקסים כמוך הרבה מזל טוב בריאות ועושר ורק טוב בחיים אוהב אותך דום-34 |
|
נעמה26(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
נעמה26(שולטת) • 9 במרץ 2006
איש יקר ומקסים
מאחלות לך את כל הטוב שבעולם המון המון מזל טוב ליום ההולדת ... תמשיך להיות מקסים ומדהים ומהמם ... אוהבות אותך מאוד ..... נעמה26 ו TIA |
|
מאי |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
שיייייי
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
מאי • 9 במרץ 2006
המון מזל טוב ליום הולדתך!!!
שתזכה לעוד הרבה שנות יצירה ועבודה פוריות, הרבה אהבה עם בת זוגתך, בריאות וסיפוק בכל אשר תעשה. נשיקות, מאי |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
למקסים מכולם
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
דיווה(מתחלפת) • 9 במרץ 2006
לאיש והחיוך הענק
ולא שוכחת את הלב הרחב המון מזל טוב מדהים אחד שתקבל הכל ובקלות <כי מגיע לך> שתזכה לראות את עצמך כמו שהסובבים רואים אותך עד 120 מותק מכל הלב הוא וגם אני |
|
המלכה קארינה(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
9 במרץ 2006
המלכה קארינה(שולטת) • 9 במרץ 2006
טוב... הגיע תורי
קודם כל - תודה דומי יקירתי על פתיחת השרשור - אוהבת אותך אישה שלי אהובי היחיד !!!!! ממממיייייייי ממוותתתקקקק אהבה, מאחלת לך (יווו נגמרו לי המילים ) כל דבר שאתה רק חולם עליו שתצליח ב-10% מחלומותיך , הלוואי ותמיד אראה חיוך על שפתיך, הרבה אושר ושמחה, אהבה וכיופים, בריאות והגשמה, מכות וליטופים..., עבודה טובה ומשגשגת וכמובן - הרבה הרבה הרבה בריאות !!! מאחלת לנו לעוד הרבה שנים טובות ביחד של זוגיות, אהבה, הבנה, קבלה, הקשבה, אמון והמון המון המון סקס (איך אפשר בלי ?) מודה לך על הכל מודה על כל מה שאתה מי שאתה מה שאתה איך שאתה וכי זה - אתה !!! ותודה לכם - חברינו היקרים ! משפחה שניה שלנו ! כי בלעדיכם - לא היינו כאן... אוהבת אותך מאוד אהובי - שי שלי אוהבת אותך ++++ אוהבת אותך יותר. מזל טוב גבר שלי..... בן 29 (צעיר.....) |
|