שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עשרה דברות של תענוג הגבר

Zarial​(מתחלפת)
לפני 18 שנים • 11 במרץ 2006

עשרה דברות של תענוג הגבר

Zarial​(מתחלפת) • 11 במרץ 2006
1. קבלי אותו כמו שהוא

ולא כמו שאת רוצה לראות אותו, אפשר לשנות דברים קטנים אבל לא גדולים. ואם את לא יכולה לקבל אותו כמו שהוא אז אולי עדיף ולא תהיי איתו כלל. ככה לא תצטרכי לדאוג איך ללכת בדרך שלו. .
2.תאהבי את הזין שלו

גבר אוהב את הזין שלו תאהבי גם את. בשבילו זה לא רק המקור הגדול של הנאה, זה האני השני שלו. כמובן שתתייחסי גם לאזורים אחרים בגוף שלו פטמות, תחת, אוזניים, פה אבל תזכרי תמיד שאין דבר כזה יותר מידי יחס לזין שלו..

3.תהיי מקור היופי בחיים שלו

את ממש לא חייבת להיות יפה כמו דוגמנית, תבררי איזה חלקים הוא אוהב הכי הרבה ותדגשי את היופי שלהם. תאהבי את הגוף שלך, תענגי את המבט שלו והוא אף פעם לא יטה אותו ממך.
4.תהיי לו להשראה

השכל, היופי והנפש שלך כל הלאה מקור השראה שלו, אבל הדחף שלו להשראה הוא הנאה שלך והדחף הכי חזק ההנאה המינית שלך. גברים חושקים בהכרה. תני לו השראה לתת לך הנאה, אהבה אושר.

5.תעוררי אותו

גברים – ציידים מלידה, הם תמיד מחפשים לכבוש. שהמיניות שלך תמיד תעורר אותו. שביעות תמיד גורמת לחוסר עניין. שידע תמיד שיש עוד אנשים שחושקים בך. תפתיעי אותו עם הפתעות קטנות תמיד

6.טפלי בו לפעמים אבל אל תחנקי אותו בחיבוק שלך

כל גבר זקוק לטיפול של אישה מידי פעם. וכל גבר זקוק לליטוף אימהי מידי פעם, המטרה שלך זה למצוא את מינון הנכון לליטוף הזה.

7.גלי את הרצונות הכמוסים שלו ואת הפנטזיות שלו

גברים אוהבים להגשים את הפנטזיות והפטישים המיניים שלהם. אם תגלי מה הם ותצליחי להגשים לו אותם או לפחות לדבר על זה, את תצליחי ללחוץ על אותו כפתור קסום בשכל, גוף והנפש שלו שהוא כל כך מנסה להסתיר.

8.אל תשכחי אף פעם מה אמא אמרה : " בכל גבר חיי ילד"

אצל גברים מסוימים רואים את הילד ישר, אצל אחרים הוא חבוי עמוק בתוך הנפש שלהם, אבל הוא קיים תמיד. תמציא את הילד הזה, תקראי לו, שחקי איתו, דברי איתו. אבל תזכרי תמיד בשביל ילד כל העולם זה משחקים וצעצועים. אל תשכחי על התכונה הזאת בגבר.

9.תראי בו גיבור

תתפעלי ממנו – והוא יהיה נאמן לך, אולי מילה גיבור לא כל כך אהובה עליו, אבל הוא אוהב את הרגשה שאת גאה בו. זה מלטף לו את האגו.

10.תבלעי

לפחות לפעמים. בשביל גבר זה אושר פיזי וסמל נפשי איחוד, חיבור. שמרי את הפה שלך לגבר שאת אוהבת ובטוחה בו.

תוגרם מאתר רוסי
Succubus​(אחרת)
Succubus​(אחרת) • 11 במרץ 2006
לא שאני לא מסכימה, וכן, אני זוכרת באיזה פורום אני נמצאת כרגע (תמיד מנסים להזכיר לי, משום מה...) - אני רק רוצה לציין שאפשר היה להחליף את "גבר" ב"אדם" ו(בשינויים קלים בטקסט) זה היה עובד לשני המינים. אהבה זה ככה, לכל כיוון. icon_smile.gif
Tame
Tame • 11 במרץ 2006
מתי יהיו עוד תרגומים?
Zarial​(מתחלפת)
Tame כתב/ה:
מתי יהיו עוד תרגומים?

רוצים עוד?

תבקשו יפה ......
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
aka BODYGUARD

בייבי???

aka BODYGUARD • 11 במרץ 2006
תבקשו יפה אה?
לבלוע , לפעמים, אה?

(ממרק את הקיין, הכלי שיודע לתרגם כל שפה...)

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Zarial​(מתחלפת)

Re: בייבי???

BODYGUARD כתב/ה:
תבקשו יפה אה?
לבלוע , לפעמים, אה?

(ממרק את הקיין, הכלי שיודע לתרגם כל שפה...)

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

אופססססס
שיט
מאסטר אתה לא צריך לבקש אתה רק צריך להגיד ......
ולבלוע - זה למתחילות....... icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif

אני שוקלת לעביר את הפוסט לאלפוני.......
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 11 במרץ 2006
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif