Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
21 במרץ 2006
תלוי בין שמים לארץ ....
לפני 18 שנים •
21 במרץ 2006
Zarial(מתחלפת) • 21 במרץ 2006
רתמה עוטפת את גופי חזק
מרגישה בטוחה מתרגשת ..... העיניים שלי מכוסות כרגיל חושך מרחפת שומעת אניגמה המוזיקה הזאת תמיד מעבירה בי צמרמורת תלויה באוויר ידיים פתוחות כאילו אני עוד שנייה ממריאה רגליים מפושקות עד הכאב הקל ביניהם ראש מורם עם הגאג המחובר לקולר פטמות שלי כבר התרגלו לכאב של מצבטים ואני מחכה .... יודעת שאתה כאן איתי יודעת שאתה מחכה לרגע בו אפסיק לחכות יודעת שאשמע את הצלפה שנייה לפני שארגיש אותה לפתע לא מרגישה הצלפה מרגישה משהו רך ועדין עובר על גופי מרגיע אותו מנסה לזהות מה זה ולא מצליחה אבל נעים לי נרגעת....... הווליום עולה המוזיקה סוחפת אותי כבר לא מרגישה את הנגיעות הקטנות מתמכרת למוזיקה לאט..... הצלפה ראשונה הוציא אותי מהמקום בו הייתי כאב חד ממוקד הפסקתי לנשום לשנייה עוד הצלפה ועוד בפנים הרגליים על התחת רגליים ושוב הנגינה שלך מתערבבת עם המוזיקה מתחילה להרגיש את הכאב מתפזר בתוכי כל כך טוב כל כך כואב התמכרות מסוכנת שאין ממנה יציאה גם לא מחפשת ..... פוקחת עיניים רואה שלולית של רוק על הרצפה איפה אתה? מרגישה אותך בא מאחורי מכניס בתוכי פלאג מנפח אותו, מדליק את הרטט אני מרגישה את גלים של הנאה מרגישה אותו בתוכי ואתה ממשיך בנגינה שלך .... לא יכולה יותר רוצה להתפוצץ תערובת של כאב והנאה אני כבר לא מחכה מתפוצצת למיליון רסיסים נעלמת כבר לא איתך .... מרגישה קור עובר על גופי מרגישה את ידיך מלטפות אותי יחד עם קרח מעביר אותם בכולי נרגעת ... המוזיקה לא נעלמת עדיין שם עדיין איתי אני ..... הכאב ההמום עדיין שם הפלאג עדיין בפנים משגע אותי ושוב פעם אתה מנגן את הנגינה האהובה עליך מאסטר שלי הישבן כבר בוער אני נעלמת בתוך מוזיקה אוהבה בתוך נגינה שלך מסחררת ועוד הפסקה מהשוט שלך אתה רוצה את הפה שלי תמיד לרשותך מוריד לי גאג מוריד את השרשרת מעט עכשיו הפה שלי מולו כל כך רוצה לענג אותך לינוק, ללקק, לעטוף הפה שלי שאתה כל כך אוהב שומעת את הגניחות שלך בשבילי הם הקול של גן עדן רוצה לשתות אותך אתה לא נותן לי " עוד לא כלבונת אהובה עוד לא....." אומר לי אתה מחבר עוד שרשרת לקולר שלי מרים אותי אני עדיין באוויר עומדת כמעט השדיים שלי מחליף מצבטים במשקולות כבדות או כמה הם כואבות מתחיל להצליף על שדיי בעדינות מתחיל מרגישה את שוט מלטף אותי עם הזמן מתחזק יותר ויותר חותם אותי בו סחרחורת קלה מרגישה אתה כנראה שמת לב שואל ברכות "את בסדר?" רק עם הראש עונה לך "כן אדוני" "אז ממשיכים?" שומעת אותך מחייך ממשיך לנגן פעם חזה פעם ישבן לא יודעת איפה תבוא המכה הבאה מתפתלת מהכאב הנאה נעלמת מכאן אני לא איתך המוזיקה יצרה בי עולם משלה בתוך היער מתהלכת לאט בוחנת סביבה חדשה מתמכרת לריח משכר תוך שנייה אני כבר לא שם אני איתך זרמים של חשמל מעירים אותי ושוב פעם הזרם הזה חותך לי את הבפנים מרגישה אותו בתוכי מתפזר בדמי ושוב פעם אתה מוריד אותי לוקח את פי בחוזקה אני שלך שותה אותך רוצה עוד... משחרר אותי לאט מחבק, מלטף ועוטף ורק עכשיו אני יכולה לחזור אל היער שלי עטופה בך....... |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
פשוט ועוטף
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
SEAMASTER(שולט) • 23 במרץ 2006
נהנתי מאוד לקרוא , ארוטי סוחף ומרגש ולכן בחרתי להקפיץ !
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
23 במרץ 2006
aka BODYGUARD • 23 במרץ 2006
צודק איש...
מהמקום שלי הגבתי לזריאל אישית.. אולי כעת הזמ להגיב גם כאן.. לי זה עשה דפיקות לב חזקות.. מאד חזקות. |
|
כיסונית |
לפני 18 שנים •
24 במרץ 2006
ועכשיו תורי :)
לפני 18 שנים •
24 במרץ 2006
כיסונית • 24 במרץ 2006
בייבי,
כמו תמיד ממש מדהים, ארוטי, סוחף ומשאיר ללא מילים והכי חשוב.... הכותרת פשוט מקורית אוהבת }}{{ |
|