ana |
לפני 18 שנים •
28 במרץ 2006
לאבוד
לפני 18 שנים •
28 במרץ 2006
ana • 28 במרץ 2006
מקווה שתחזיק מעמד
}{ |
|
huan |
לפני 18 שנים •
28 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
28 במרץ 2006
huan • 28 במרץ 2006
אילו כבר שאלות פילוסופיות שאת התשובה הפרטית שלי אליהם אני כבר יודע
בכל מקרה כבר יצא לי להושיט יד ולנסות לעזור לאנשים שהיו במצב קשה לפעמים הצלחתי יותר לפעמים פחות במקרה הזה אני לא אוכל לעזור לבן אדם מהסיבה הפשוטה שהבן אדם כפי הנראה כבר החליט מה הוא רוצה אבל עם הוא היה נותן סימן שהוא רוצה לקבל עזרה כנראה שהייתי מנסה ומציאה לו אותה |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
חואן
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
המלט • 29 במרץ 2006
"אם הוא היה נותן סימן"
ואם לא? הגישה שלך לחיים, בכל הכבוד, מרוקנת את התוכן מצלם האדם; עד כדי כך. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
venus in our blood(שולטת) • 29 במרץ 2006
מצטערים
ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן זה עצוב שהילד נהיה ציפור ומתחיל לעוף זה עצוב שהילד הפסיק לנשום והתחיל למות לא ידענו שכל כך כואב לך, מצטערים זה חמור שהוא נשלח לפסיכולוג כשהוא רק רצה חיבוק זה ברור כשאתם תהיו יתומים אנ'לא אתגעגע לא ידענו שכל כך כואב לך, מצטערים בוא אנו נמחה את הדמעות שלך כי לא ידענו איך בכלל קוראים לך מי חשב שיום אחד נקבור אותך זה עצוב שהילד נהיה ציפור ומתחיל לעוף ______________________________________________________ האיש זועק לעזרה. קשה להבין? קשה לראות מבעד למילים? אבוד, אני חוזרת ומבקשת ממך, הפעם מעל גבי הפורום-אני יודעת שאתה זועק לעזרה ולא תמיד יודע לקבל את היד המושטת לך, לעזרה. יש כאן אנשים שאיכפת להם ממך. להתאבד יהיה ניסיון לא מוצלח לברוח מהבעיות.. אני לא מתיימרת להטיף לך. אני יכולה לחלוטין להבין אותך ולהזדהות עם המצוקה שלך. אני חושבת שבאמת הגיע הזמן ''לעשות לעצמך ''. וזה אומר, בראש וראשונה, לקבל את היד המושטת לך לעזרה. אתה זועק מתהומות הכאב הכי גדולים שלך, ואתה חייב להושיט את ידך חזרה לאלו שרוצים ומנסים לעזור לך. וחואן, לעולם אל תמהר לשפוט אדם, כל שכן אדם במצוקה, עד שהיית בנעליו. קריאה לתשומת לב היא גם סוג של זעקה לעזרה. והזעקות האלו לא נזעקות סתם. אף פעם. אבוד, בבקשה, הושט את ידך חזרה. |
|
פייה{O} |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
פייה{O} • 29 במרץ 2006
huan כתב/ה: כן זו התגובה שהייתי מצפה לקבל עם באמת הייתי רוצה למות (וגם לא הייתי מפרסם את זה בראש חוצות)
זה הרבה יותר טוב מלהיסגר במחלקה סגורה מסומם לגמרי מתרופות לתקופה לא ידועה ביגלל שאיזו מישהי "הומנית" שיודעת טוב יותר מה טוב בישבילי הלשינה עלי למשטרה או לכל גורם אחר והפריע לי לעשות מה שהייתי צריך ורציתי לעשות קודם כל, אי אפשר לאשפז בכפייה מישהו "רק" בגלל שהוא מצהיר על כוונת התאבדות אם הוא אינו פסיכוטי. חוץ מזה, ההנחה היא שאדם לא סתם רוצה להתאבד מתוך מחשבה צלולה ובריאות נפשית, אלא מתוך בעיה מאוד מאוד עמוקה, שאולי הוא לא רואה לה פתרון שעשוי להיות קיים. עצם הכתיבה על כוונות התאבדות בבלוג פומבי זה סוג מסויים של זעקה לעזרה. אבוד - יש הרבה גורמים שיכולים לעזור במקרים שכאלה, ואם אתה מעוניין לדבר עם מישהו יש תחנות בריאות נפש כמעט בכל עיר עם עזרה פסיכולוגית / פסיכיאטרית בחינם. |
|
קייסי |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
יופי חואן, שנעניק לך את פרס המתאבד המצטיין?
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
קייסי • 29 במרץ 2006
huan כתב/ה: כן זו התגובה שהייתי מצפה לקבל עם באמת הייתי רוצה למות (וגם לא הייתי מפרסם את זה בראש חוצות)
זה הרבה יותר טוב מלהיסגר במחלקה סגורה מסומם לגמרי מתרופות לתקופה לא ידועה ביגלל שאיזו מישהי "הומנית" שיודעת טוב יותר מה טוב בישבילי הלשינה עלי למשטרה או לכל גורם אחר והפריע לי לעשות מה שהייתי צריך ורציתי לעשות יופי חואן, באמת, משום מה אין לי חשק להריע פה לך במחיאות כפיים סוערות על זה שלא היית "מפרסם את זה בראש חוצות". לא רוצה לפרסם? אל תפרסם. רוצה שאיש לא יפריע לך לעשות מה שאתה צריך ורוצה בגלל "הלשנה למשטרה", לא יודעת אם לאחל לך שמשאלותיך יתגשמו. רק תרשה לי להיות קצת פחות נחרצת ממך באשר להשלמה הסטואית של בחור צעיר עם הרצון למות. ובכל מקרה, חואן, אתה ואופן ההתמודדות שלך עם החיים הם לא הנושא כאן, נכון? אז אולי נניח בצד את מצוקת הצומי שלך לרגע ונדון באבוד? אם מישהו כאן מכיר את אבוד אישית ויודע מה מצבו כרגע, או יודע איך ליצור איתו קשר שאינו וירטואלי, אשמח לקבל הודעה בפרטי. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
למען ההגינות,
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
venus in our blood(שולטת) • 29 במרץ 2006
אני ממליצה להתרכז במי שבאמת חשוב כאן , ולא בדיעות\ מחאות כאלו ואחרות.
כולנו כאן הבענו את דעתנו, אני חושבת שכרגע צריך להתרכז במתן עזרה ממשית. זה לא מוכרח להיות, נכון לנקודה זו בזמן, טיפול מקצועי, ( ואני ממש לא שוללת את זה בהמשך, אך אני חושבת שזה תלוי ברצונו של אבוד, רצון שיש לכבד,לפני הכל ). אני מצטרפת בזאת לקריאתה החשובה של קייסי- אם למישהו או למישהי יש דרך ליצור קשר עם אבוד, בתקשורת בלתי וירטואלית- זה הזמן. אבוד, אני יודעת שאתה כואב, וחושש ומיואש. אבל, בבקשה ממך, רק אתה יכול להושיט יד חזרה. יש כאן אנשים שיקיפו אותך בכל מה שתצטרך כרגע. אל תיעלם לך שוב. אני מבקשת ממך, הזעקה שלך מהדהדת פה אצל כולם ולא נתקלת בקיר אטום. יש לך דרכים ליצור קשר. המון ידיים מושטות אליך לעזרה ולחיבוק אמיתי, בבקשה, הושט את ידך . רק צעד אחד קטן. |
|
Dirty Dick |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
חואן
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
Dirty Dick • 29 במרץ 2006
אגב פילוסופיה - רצון זה משהו שלא בטוח שקיים אצל מי שמגיע למחשבה על נטילת חייו
אם אתה חושב שמי שמתאבד הפעיל שיקול מודעות ובחירה תחשוב שוב |
|
moonstone(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
moonstone(נשלטת) • 29 במרץ 2006
שמתם לב שאתם מנהלים דיון על בנאדם מאחורי גבו,
על סמך דברים שכתב בבלוג שלו??? מעבר לזה שלא ברור למה הוא התכוון ולא טרחתם לשאול אותו, ואולי אתם מביכים אותו ?!? צורם לי מאוד! לדעתי יש למחוק את השרשור הזה ולשלוח התנצלות לאבוד היקר. נשמות טובות |
|
קייסי |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
קייסי • 29 במרץ 2006
moonstone כתב/ה: שמתם לב שאתם מנהלים דיון על בנאדם מאחורי גבו,
על סמך דברים שכתב בבלוג שלו??? מעבר לזה שלא ברור למה הוא התכוון ולא טרחתם לשאול אותו, ואולי אתם מביכים אותו ?!? צורם לי מאוד! לדעתי יש למחוק את השרשור הזה ולשלוח התנצלות לאבוד היקר. נשמות טובות |
|