שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני התחלתי- עכשיו תורכן :)

עוף חול
לפני 18 שנים • 30 במרץ 2006

אני התחלתי- עכשיו תורכן :)

עוף חול • 30 במרץ 2006
השכנה ממול רוצה "לדבר" איתי!
מה היא רוצה הזונה הזאת! כמה שאני שונאת אותה! איך שהיא מסתכלת ומדברת אלי בכזאת התנשאות וזלזול... היא תמיד הזכירה לי מין גרסה סטייל מצ'ו של "מלכת הכתה" מימי בית הספר היסודי... יפיפיה נחשקת אבל פועלת אנטרסים... רעה! ביץ' אמיתית אבל עושה את זה בסטייל בניגוד לפרחות ימי היסודי יש לה שכל זאתי וגם יופי והיא לא חוסכת להשתמש שניהם- זונה כזאת!
בקיצור הסיפור הוא כזה- הייתה ישיבה להחלפת הועד- היא היחידה שעוד לא הייתה- זונה אמרתי? אבל תמיד היא יוצאת מזה בכזו אלגנטיות... טוב נו זה לא מפתיע בהתחשב בעובדה שיש לנו שלושה- כן שלושה רוקים זקנים בבניין... מספיק שהיא תסתכל עליהם ותגיד שבאופן הכי ישיר שהיא לא צריכה להיות ועד כי לא מתאים לה הריר ינטוף והם יעשו כן עם הראש.. נו אז העניין מסודר לא.. אני כנראה לא צד... אבל לא בפגישה הזו שמתי לזה סוף... תמיד הייתי סופגת בשקט הפעם לא הסכמתי אני לא ממשיכה עם הועד הוא עובר אליה! היא נלחמה הזונה באלגטיות הכל כך אופיינית לה כמובן, אבל נלחמה.. בסוף הפגישה זה הגיע לריב של ממש רק אני והיא השאר נידפו את עצמם חוץ מהרוקים- היא הייתה צריכה לנדף אותם... בסוף היא אמרה שהיא "תשמח לדבר איתי על זה בארבע עיניים" עכשיו אני הולכת לדירה שלה אני הולכת להגיד לזונה כל מה שאני חושבת עלייה ועל הגופה שהיא השיגה לעצמה הזונה!
|
|
/ \
דפקתי לה בדלת לא בסמפטיות יתרה והדלת נפתחה.. בהתחלה לא ראיתי אותה.. אז פשוט נכנסתי בדלת הפתוחה סוגרת אחרי את הדלת.. "שלי?!" שאלתי בקול...
"בחדר" שמעתי אותה אומרת
הלכתי לחדר שמה מימין נפעמת מהחוצפה נכנסת... לא הספקתי להגיד מילה שמעתי את הדלת נטרקת מאחורי ואת סיבוב המפתח במנעול ניסיתי להסתובב לראות אבל היא תפסה אותי מאחור בחוזק שלא האמנתי שיש לה אזקה לי את הידיים במה שהרגיש כמו אזיקי עור קשרה את העיניים בסרט שחור כל זה תוך התפתלות שלי בידיים שלה וצעקות "מה את עושה מטומטמת עזבי אותי!!"
היא סיימה וזרקה אותי על המיטה שלה שהייתה בחדר... היא טיפסה מעלי והשכיבה אותי על הבטן חיברה אל אזיקי הידיים עוד שרשרת מתכת כך זה הרגיש וגם אל הרגליים זוג אזיקים מחוברים לשרשרת שניהם ממתכת... כל מה שראיתי היה המתפחת השחורה דרכה חדר מעט מן אור החדר... היא אחזה בשערי ואמרה בקול שקט ומסוכן לאוזן שלי "עכשיו 'חמודה' שלי את הולכת לשכב פה ולהירגע עד שאני יחליט ואם את רוצה שזה לא יהיה כמה ימים כדי שתרגיעי את עצמך כמה שיותר מהר- כי לי יש זמן את מבינה את זה?!"
"מטומטמת חכי שאני יקום מפה את לא יודעת עם מי את מתעסקת! אני יצרח לך מהיום עד מחר אם צריך אנשים יבואו את מבינה! חולת נפש! זונה! שחררי אותי שרמוטה קטנה אין לך מושג איזה טעות את עושה!" אבל את כל זה צעקתי לה בזמן ששמעתי את הצחוק המלגלג שלה באוזן שלי והרגשתי אותה יורדת ממני, שמעתי את מנעול הדלת נפתחת מחדש וראיתי את החושך המוחלט כשכבר לא חדרה טיפת אור דרך הסרט השחור שמעתי את הדלת ננעלת בשנית...
המשכתי לצעוק עוד המון זמן מיני קללות וצעקות לאנשים בחוץ שהייתי כל כך בטוחה שישמעו או יקשיבו אני לא יודעת אולי שעה וחצי... אבל בסוף כל כך כאב לי הגרון והיה לי קשה להרים ככה את הראש ולנסות לתת לקול ביטוי שלא יחנק בסדיני המיטה שצנחתי בדממה חזרה למזרון עוד המשכתי לנסות ולהשתחרר אבל לא הוצאתי קול כולי עוד זועמת על השרמוטה הזו- איך היא מעיזה!
אחרי זמן לא מבוטל שכבתי ככה חסרת אונים ושותקת והמחשבות נדדו למקומות אחרים... המון זמן לא שכבתי ושכבתי ככה סתם וחשבתי... השעות עברו ואני טעיתי אם היא בכלל עוד בבית... הייתי כל כך עייפה... וגם רעבה לא ידעתי כמה שעות עברו ככה בחושך המוחלט רגישה לכל רחש שלא נשמע... באיזה שהו שלב נרדמתי בעל כורחי כי ניסיתי להשאר ערה כשהיא חוזרת אבל כנראה זאת הייתה אחת המטרות שלה שאני יעביר כך את הלילה...
התעוררתי מבעד למטפחת עוד היה חושך מוחלט והגרון צרב לי... עכשיו באמת אבדתי תחושה של זמן מנסה שוב להתרגל לתנוחה שכבר נשכחה ממני בזמן השינה... שעות עוד שכבתי שם מנסה מידי פעם לקרוא שמישהו ישמע... הייתי חייבת לשרותים רעבה וצמעה והיה לי ממש קר... אחרי שקראתי לה... ולא באה תשובה התחלתי לבכות... בשקט מוחלט אבל הייתי חסרת אונים לחלוטין...
אחרי זמן מה היא נכנסה לחדר... שמעתי את סיבוב המפתח ונדרכתי...
"נרגעת זונה קטנה?!" היא שאלה... - לא עניתי לא רציתי שתשמע שבכיתי
"אני מבינה שאת רוצה להשאר פה עוד כמה שעות- את לא משתפת פעולה... לא הספיקו לך 12 שעות עד עכשיו? את מתעקשת להשאר יממה שלמה?? אולי שתיים??
היססתי... לא רציתי שתשמע שבכיתי מה היא תחשוב?? אבל לא יכלתי יותר...
אבל היא כנראה חשבה שאני לא צריכה להסס ולא לחשוב פעמיים ושמעתי אותה הולכת ומתרחקת
"אני מבינה שנוח לך ככה... אוקיי אז אני לא יפריע לך!"
הדמעות חנקו שוב "נרגעתי..." אמרתי חלושות...
"ככה יותר טוב" היא אומרת מתקרבת למיטה... היא נגעה בכיסוי העיניים שהיה לח מהדמעות של
קודם ואלו של עכשיו...
היא התרחקה מהמיטה שמעתי רשרושים בחדר היא התעסקה עם משהו... שמעתי את הצעדים שלה חוזרים למיטה
ואז- היא תפסה בכח את החולצה ומשכה כלפי מעלה וגזרה! פשוט גזרה בלי רחמים את הטישרט הקצרה של "הליכוד" שסיימה פתחה את סוגר החזייה
ותחליה את אותו הדבר במכנס... לא רק שלא אמרתי מילה הייתי בשוק! לא יכלתי לפצות פה!

את ההמשך שלי אני כבר יכתוב בבלוג=] אבל פה אולי למישהי בא להמשיך?? icon_wink.gif

-חיילת-
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 31 במרץ 2006
infinite​(נשלטת) • 31 במרץ 2006
לאאאא תמשיכי את מה זה ככה באמצע האקשן icon_eek.gif
קלייר​(נשלטת)
קלייר​(נשלטת) • 31 במרץ 2006
טי שירט של הליכוד?
נו ואת שואלת את עצמך למה היא עושה לך את זה? icon_smile.gif
עוף חול

חחחח

עוף חול • 31 במרץ 2006
אינפי- אני ימשיך בבלוג... אל תדאגי icon_wink.gif כאן- למה לא שאת תמשיכי... כן אני חושבת שזה נכון... מי בעד שאינפי תמשיך שירים יד.... icon_lol.gif icon_lol.gif

קלייר- מזל! הייתי לובשת מרץ הייתי שוכבת שם שבועיים... icon_biggrin.gif
עוף חול
לפני 18 שנים • 21 באפר׳ 2006

המשך בבלוג...=]

עוף חול • 21 באפר׳ 2006
למעוניינות\ים בהמשך הפנטזיה "השכנה ממול-פרי דמיוני"

כנסו לבלוגית שלי icon_wink.gif
קישורית-
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=15008
סוף סוף החכמתי לעשות לזה המשך... שהבטחתי כבר מזמן... מקווה שתהנו לכם icon_smile.gif

אוהבת -חיילת- icon_biggrin.gif
godisafemale​(שולטת)
לפני 18 שנים • 21 באפר׳ 2006

מה שאינפי מחליטה

godisafemale​(שולטת) • 21 באפר׳ 2006
מה שאינפי מחליטה על החיילת זה טוב. סיפור מדליק...

icon_wink.gif