צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לטבחיות/ים באתר

theslv​(נשלט)
לפני 18 שנים • 4 באפר׳ 2006

שאלה לטבחיות/ים באתר

theslv​(נשלט) • 4 באפר׳ 2006
אמאשלי.... היתה עושה פעם עוגת שכבות מהספר של חנה שאולוב...
משו עם שוקולד וריבה...
עוגה מס 57 אני חושב ...
הדף ניקרע...
ואמא שלי רוצה להכין את העוגה...

הפכתי את האינטרטנט ולא מצאתי...
מישי/ו יכול/ה להעלות את המתכון?


icon_eek.gif


תודה
lilianna​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 4 באפר׳ 2006
lilianna​(לא בעסק) • 4 באפר׳ 2006
עוגת ז'רבו (עוגת שכבות אגוזים) עם ריבת משמש במילוי ושוקולד בציפוי ?
שיקי​(נשלט)
לפני 18 שנים • 4 באפר׳ 2006

Re: שאלה לטבחיות/ים באתר

שיקי​(נשלט) • 4 באפר׳ 2006
theslv כתב/ה:
אמאשלי.... היתה עושה פעם עוגת שכבות מהספר של חנה שאולוב...
משו עם שוקולד וריבה...
עוגה מס 57 אני חושב ...
הדף ניקרע...
ואמא שלי רוצה להכין את העוגה...

הפכתי את האינטרטנט ולא מצאתי...
מישי/ו יכול/ה להעלות את המתכון?


icon_eek.gif


תודה


אחת ההודעות הכי מגניבות שראיתי באתר הזה icon_smile.gif

מצטער שאני לא יכול לעזור לך, אני בעוגות חלש, אבל המון בהצלחה!
theslv​(נשלט)
לפני 18 שנים • 4 באפר׳ 2006
theslv​(נשלט) • 4 באפר׳ 2006
lilianna כתב/ה:
עוגת ז'רבו (עוגת שכבות אגוזים) עם ריבת משמש במילוי ושוקולד בציפוי ?



יש מצב...
הציפוי פריך והריבה מדביקה את השכבות.... וכן... היו שם אגוזים....
את יכולה לפרסם את המתכון??? בבקשה!!!

ושיקי.... העיקר הכוונה!!!

icon_cool.gif
lilianna​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 5 באפר׳ 2006
lilianna​(לא בעסק) • 5 באפר׳ 2006
אני אשלח לך לפרטי את המתכון מכיוון, שאני לא חושבת שזה מותר לפרסם ככה חומר מספר.
נמש
לפני 18 שנים • 5 באפר׳ 2006
נמש • 5 באפר׳ 2006
תרצה את המתכון מ - "אמא הונגריה למהדרין" ולא מהספר?
theslv​(נשלט)
לפני 18 שנים • 5 באפר׳ 2006
theslv​(נשלט) • 5 באפר׳ 2006
תודה lilianna המתכון בדרך לאמא....




נמש כתב/ה:
תרצה את המתכון מ - "אמא הונגריה למהדרין" ולא מהספר?


אשמח גם אשמח נמש יקירתי!
Dom Mati​(שולט)
לפני 18 שנים • 5 באפר׳ 2006

אפשר בכלל לפתוח שירשור של מאכלים שונים

Dom Mati​(שולט) • 5 באפר׳ 2006
אפשר בכלל לפתוח שירשור של מאכלים שונים
ואצרף כאן לאניני הטעם מתכון לקרם בוואריה שנמצא אצלנו למעלה מ30 שנה

קרם בוואריה

רכיבים:
100 גרם שוקולד מריר.
1 כוס חלב.
ג'לטין.
כף רום וכף וניל או ליקר לפי הטעם.
6 עד 8 כפות סוכר.
4 ביצים.
2 שמנת מתוקה.
אגוזים.

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד יחד עם החלב, לאחר שמקבלים עיסה אחידה מורידים מהאש ומוסיפים את הג'לטין וממסים טוב טוב (אחר נוצר משקע בתחתית הכלי).
מקציפים את החלמונים עם 1 או 2 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת.
מקציפים את החלבונים עם 1 או 2 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת.
מקציפים שמנת מתוקה אחת עם 1 או 2 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת.
שוברים מספר אגוזים ומוסיפים לתערובת.
שופכים את התערות לכלי יפה ומכניסים למקרר כדי שהתערובת תתקשה.
מקציפים את השמנת הנוספת עם 1 או 2 כפות סוכר ומורחים מעל לקישוט ויופי.
מקשטים עם חצאי אגוזים, מחזירים למקרר לצינון נוסף ומגישים.
ניתן לקשט גם עם סירופ שוקולד אבל מומלץ רק בזמן הגשה.

בתיאבון.
Dom Mati​(שולט)
לפני 18 שנים • 5 באפר׳ 2006

אפשר בכלל לפתוח שירשור של מאכלים שונים

Dom Mati​(שולט) • 5 באפר׳ 2006
אפשר בכלל לפתוח שירשור של מאכלים שונים
ואצרף כאן לאניני הטעם מתכון לקרם בוואריה שנמצא אצלנו למעלה מ30 שנה

קרם בוואריה

רכיבים:
100 גרם שוקולד מריר.
1 כוס חלב.
ג'לטין.
כף רום וכף וניל או ליקר לפי הטעם.
6 עד 8 כפות סוכר.
4 ביצים.
2 שמנת מתוקה.
אגוזים.

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד יחד עם החלב, לאחר שמקבלים עיסה אחידה מורידים מהאש ומוסיפים את הג'לטין וממסים טוב טוב (אחר נוצר משקע בתחתית הכלי).
מקציפים את החלמונים עם 1 או 2 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת.
מקציפים את החלבונים עם 1 או 2 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת.
מקציפים שמנת מתוקה אחת עם 1 או 2 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת.
שוברים מספר אגוזים ומוסיפים לתערובת.
שופכים את התערות לכלי יפה ומכניסים למקרר כדי שהתערובת תתקשה.
מקציפים את השמנת הנוספת עם 1 או 2 כפות סוכר ומורחים מעל לקישוט ויופי.
מקשטים עם חצאי אגוזים, מחזירים למקרר לצינון נוסף ומגישים.
ניתן לקשט גם עם סירופ שוקולד אבל מומלץ רק בזמן הגשה.

בתיאבון.
נוריתE
לפני 18 שנים • 6 באפר׳ 2006

מפורום אוכל בנט

נוריתE • 6 באפר׳ 2006
מתכון: עוגת שוקולד של חנה שאולוב

רכיבים:
200 גרם מרגרינה
כוס וחצי סוכר
4 ביצים
כוס וחצי קמח תופח
200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:



מחממים את התנור ל180 מעלות.
מרככים את המרגרינה ומערבבים אותה עם הסוכר בערך 2 דקות.
מוסיפים לתערובת את הביצים אחת אחת, ואחרי כל תוספת מערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח מערבבים. ממיסים את השוקולד, מוסיפים אותו לתערובת ומערבבים.
משמנים תבינת עגולה מספר 26 או מלבנית 30x27 ואופים 35-40 דקות.
התוצאה מעולה!!! וממש בלי בעיה... רק תיזהרו שלא תשפך לכם התערובת מהתבנית icon_smile.gif

ותודה על הטיפים, נראה לי שאני פשוט אחזור לתבנית הפיירקס המלבנית שהשתמשתי בה עד עכשיו... חשבתי שזה יהיה רענון מעניין להשתמש בעגולה אבל אחרי שאני אשפשף את התנור מחר נראה לי שאני אוותר icon_smile.gif

הערות:
slayee :מאת

22:12 :שעה 17/10/2002
:תאריך