מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
עיצה לגבי חברה שלי....
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 12 באפר׳ 2006
טוב אני צריכה עיצה לגבי חברה שלי... כעיקרון אני דו מינית ויש לי חברה שכנראה גם נמשכת לבנות, היא פשוט רומזת שכן ואז מתחרטת ואומרת שכן ואז מכחישה...
בכל אופן, הכרנו השנה בלימודים ועם הזמן התחלתי להרגיש שאני נמשכת אליה וישנו כמה פעמים יחד... אני נורא מפחדת להרוס את החברות בינינו כי סך הכל אני נמשכת לבנות רק בצורה מינית ואני לא חושבת שאני יכולה להתאהב בבנות... ובכל זאת, סקס יכול להרוס... עכשיו לא רק זה,היא גותית והיא יודעת שאני נמשכת לבנות ושאני בקטע של בדסמ והיא מתעניינת בזה אבל אף פעם לא ניסתה ולפעמים היא הביעה התעניינות לנסות יום אחד. הצעתי לה כמה פעמים לקשור אותה רק בשביל שתראה איך זה והיא הסכימה אבל כל פעם שרציתי לנסות היא אמרה "לא עכשיו, שבוע הבא...." אני כל כך מפחדת להגיע לנקות אל חזור כי היא חשובה לי בתור חברה ומצד שני לפעמים אני מרגישה שיש בינינו כימיה כזאת שהיא לא בדיוק איך לומר... אפלטונית... הנה קטע מהבלוג שלי לפני שלושה שבועות עליה: אני והגותית שכבנו יחד במיטה שלה. לילה לפני זה, היא הציעה לי לישון אצלה וחשבתי שהיא צוחקת עליי כי היא כל הזמן עושה לי פרצופים כשאני נרדמת אצלה במקרה (או שלא?). הלכתי. אתמול היא אכלה אצלי צהרים, בישלתי פסטה והיה נורא טעים. לפני שבישלתי, היא נכנסה לחדר שלי לרגע וראתה פלאג על השולחן ואטבי עץ. רציתי למות כשקלטתי אותה נכנסת לשם. אמרתי לה שתעוף והחבאתי את זה. היא הייתה מזועזעת במסווה של צחוק. כיבנו את האור הראשי, היא הדליקה את מנורת הלילה. התפשטתי ונשארתי רק עם חוטיני ונכנסתי מתחת לשמיכה. היא היתה לבושה בגופיה ובשארוול. האור נכבה ואנחנו פטפטנו, אבל לא הצלחנו לישון. "תורך לעשות לי נעים בגב", היא אמרה. "אז תורידי את החולצה" "אבל אני בלי חזיה" "אז מה? גם אני" "אבל אני מתביישת". טוב, אני מפשילה לה את הגופיה לשכמות, היא שוכבת על הצד ואני מתחילה ללטף לה את הגב לאט בקצות האצבעות, בציפורניים. "מיאו...", היא אומרת. "מה זה אומר?" "שזה נעים לי", היא לוחשת בחיוך. בלימודים אנחנו כל הזמן מייללות, גם באמצע שיעור. העור שלה רך וחלק ואני מתחילה כמעט לשרוט אותה, קרובה אליה נורא, מריחה אותה... לשה חזק את הבשר שלה ושומעת התנשפויות קלות וכמעט לא מורגשות. עכשיו אני בכלל מגורה. מפסיקה, לפני שיהיה מאוחר מידי. "למה הפסקת? "אין לי כוח" "נו... עוד! עוד!" "תתחנני", אני אומרת בזדוניות. "לכי תזדייני" "תביאי גבר...". היא צוחקת ואני ממשיכה. "תבדרי אותי", היא מבקשת כמו מלכה מפונקת. אני מספרת לה בדיחות. כמעט את כולן היא מכירה והורסת באמצע. "די, תורך". אני מסתובבת על הבטן והיא מלטפת לי עם הציפורניים את הגב והמותניים, עושה לי צמרמורות מטורפות. אני רועדת מדגדוג והיא צוחקת עליי ועושה לי דווקא. עינוי מתוק שכזה. מפסיקות לכמה זמן, שוב מדברות. הפעם אני נצמדת אליה, כך שהאגן שלנו קרוב אחד לשני. אני מלטפת לה את המותן, את הבטן, את הקו של המכנסיים. אני עולה לקו התחתון של החזה. מרגישה את העלייה של החזה הקטן שלה. מתה למחוץ אותו. מתאפקת.יורדת לבטן ולמותן, מתרחקת מאזור הבערה. "על מה את חושבת?" היא שואלת. "לא משנה...", אני אומרת לה ומסמיקה בחושך. "נו, תגידי לי" "לא רוצה, את תכעסי" "למה שאני אכעס? זה רע?" "אולי. לך בכל אופן... וכבר אמרתי לך פעם ולא רצית" (הצעתי לה לקשור אותה כדי לצלם והיא אמרה בסדר- אבל דוחה את זה מידי פעם. היא אפילו נדלקה כשראתה את הנרות בחדר שלי וביקשה שאני אטפטף עליה ולא יצא). "נו, תגידי לי על מה את חושבת". אני שותקת, קמה והולכת לשירותים להשתין. מושכת קצת זמן וחוזרת. "אני לא יכולה להרדם", אני אומרת לה. מדליקה את מנורת הלילה וקוראת ספר. היא מנמנמת לידי, אבל שתינו לא נרדמות. רק בשלוש לפנות בוקר סגרתי את האור והלכנו לישון מכורבלות. אחרי עשר דקות, לא היה לי נוח, אז הסתובבתי לצד השני. טוב, די ברור לי שמצד אחד בא לי עליה ומצד שני אם בא לי עליה זה רק משהו מיני ומצד שלישי אם היא תגיד "לא" זה יהרוס ואם היא תגיד "כן", זה יכול עוד יותר להרוס וחבל לי בגלל שהיא הפכה להיות אחת החברות הכי קרובות אליי.. בקיצור, כנראה שכדאי לי להתרחק ולא להדיח אותה ל"דבר עבירה"... מה אתם חושבים? |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
וזה קרה אתמול...
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=34690&blog_id=3927 זה הוכיח לי שהמצב שלנו נהיה מסוכן... בנות הייתן כבר במצב כזה??? מה עושים??? היא באמת חברה טובה שלי ואני מפחדת לאבד אותה, מצד שני אם אני אתרחק, איך אעשה זאת בלי שהיא תרגיש בכך ותפגע?.... |
|
scarlettempress{L} |
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
לא פשוט.
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
scarlettempress{L} • 12 באפר׳ 2006
קודם כל - כל הקטעים האלה מהבלוג שלך נשמעים מרגשים בטירוף. מה לא הייתי נותנת פעם כדי להגיע למצבים כאלה עם נשים...
טוב, אמרת שאת לא חושבת שאת יכולה להתאהב באישה. אז קודם כל - זה לא נשמע מוחלט, אבל מנסיוני - רוב הנשים שאוהבות גברים לא יוותרו על אורח חיים סטרייטי סתם כך ויקפצו לזוגיות עם אישה, אלא יסתפקו בחוויות מיניות בלבד ובסופו של דבר יחזרו לגברים. זו לא ביקורת, כנראה שגם אני הייתי נוהגת כך אם לא הייתי מגלה שאני יכולה לאהוב ולהשתוקק באמת רק לנשים. את צריכה להיות כנה עם עצמך - האם את רוצה לפתח חוויה שכזו עם חברה טובה במחיר אפשרות לאבד אותה. משיכה מינית חזקה יכולה להטריף, אבל גם היא בסופו של דבר חולפת. יש חברים ששורדים דברים כאלה ויש כאלה שלא. וזה הסיכון שתקחי על עצמך. אם היית אומרת לי שאת מאוהבת בה ואם היא רק תרצה את תצללי לתוך זוגיות אמיתית איתה - הייתי אומרת לך - כן, קחי את הסיכון הזה ומיד. אבל אם זה לא המקרה, אני לא יכולה לעודד אותך לכך. ממה שאת כותבת משתמע שגם היא נמשכת אלייך. יכול להיות שגם בשבילה זה רק מיני. ואולי בשבילה זה יותר - ותחשבי כמה היא תפגע אם זה יעודד אותה להתאהב בך ואת לא תחזירי לה אהבה. אולי היא עוד לא גילתה שהיא בכלל לסבית, מי יודע? פעם הייתי במצב דומה עם חבר מאוד טוב שלי. לקחנו את הסיכון ונשבענו שזה לא יהרוס את החברות שלנו. עברנו הרבה, וזה לא הרס. אבל זה נדיר, אנשים מתפעלים כשהם שומעים את הסיפור שלנו. לא מזמן חברה טובה שלי עשתה צעד דומה ואיבדה חבר קרוב... קחי את כל הדברים האלה בחשבון. ואם את מחליטה שאת רוצה לשמור את העניינים אפלטוניים - אין צורך להתרחק ממנה לגמריי. פשוט תמנעי ממצבים ושיחות עם פוטנציאל סכנה (כמו אלה שתיארת) וחכי עד שהלהט יירגע ותמצאי אובייקט אחר לתשוקתך. (ואולי, אם החברות שלכן מספיק חזקה, אתן יכולות אפילו לדבר על זה בצורה פתוחה אם המצב יגיע לכך שלא תהיה ברירה.) בהצלחה לך - ואם לא איתה, שיהיו לך המון חוויות מטריפות עם נשים אחרות |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
12 באפר׳ 2006
אני מסכימהאיתך, בשבילי גברים הם תמיד במקום ראשון...
נשים הן רק קינוח למנה העיקרית, זה המצב שלי כרגע בכל אופן... ואממ.. היה לי פעם קטע שהיה לי ידיד טוב וניסינו לצאת והתאהבתי בו והוא לא ופרקנו די מהר את החבילה אבל היחסים נהרסו כי הוא נזהר מלספר לי דברים ולהיות איתי בכל מיני מצבים כדי לא לפגוע בי. רק אחרי הרבה זמן, היחסים החלו אט אט לחזור לעצמם. אני חושבת שהגענו לנקודה מסויימת אני והיא שיהיה קשה לחזור ממנה... |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
קלייר(נשלטת) • 13 באפר׳ 2006
נשמע בבירור שהמשיכה כאן הדדית. אבל למה לרוץ ישר לקשירות?
את כותבת בבלוג שלך שאת לא רוצה שהיא תרגיש שאת מינית כלפיה, אבל ברור ששתיכן מיניות האחת כלפי השניה, אז למה שתעצרו את זה? קשירות זה כייף אבל הם הרבה יותר מרגשות כשיש שם גם נשיקות, ומגע מיני ואינטימיות שהיא מעבר לאינטימיות של שתי חברות שמצמררות האחת את השניה. אני במקומך הייתי קופצת למים, מביאה את המיניות, את התשוקה, היא תהפוך את המגע, הקשירות, השעווה להרבה פחות טכני וליותר מרגש |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 13 באפר׳ 2006
כתבתי את זה כי כל הקטע זה שהיא ביקשה שאני "אלמד אותה קשירות", שהיא "רק רוצה לדעת איך זה להרגיש קשורה ושנר מטופטף עליה" וכו'
אז זרמתי עם זה, כאיךוש אני מדריכה אותה או משהו ולא שזה קרה מתוך זה שזה בא מתשוקה של שתינו, מבינה? יש התפתחות בעניין: אתמול בערב דיברנו במסנג'ר והיא שאלה מתי אני מטפטפת עליה שעווה שוב... אמרתי שאני אל יודעת, בטח במעונות ואז היא שאלה אם התגעגעתי אליה. הייתי מופתעת ואמרתי שלא והיא אמרה שאני רעה כי היא כן (ההפתעה שלי נובעת מזה שכשהכרנו היא היתה אדם מאוד סגור שלא מרבה להפגין רגשות ומחשבות פיזית או מילולית) ואמרתי שחשבתי עליה והיא אמרה שזה אוצו דבר... מפה לשם, שתינו דיברנו על המ שהיה במיני סשן ההוא והיא אמרה שהיא רוצה עוד ואני התפתלתי ואמרתי שאני לא יודעת איך להגיב ומה מותר ומה אסור והיא לא ממש הבינה ובסוף חשפנו את הקלפים וזה היה קשה כי כל אחת רצתה לראות מה השניה תגיד ולפי זה היא תאמר... למשל שאלתי אותה לאחר שלקחתי הרבה אומץ אם היא נמשכת אליי והיא אמרה שהיא לא יודעת. שאלתי מה יגרום לה לדעת והיא אמרה שזמן... אני לא בטוחה מה הרגשתי באותו רגע אם היא אומרת את האמת או לא. כששאלה אותי אמרתי שבמידה מסוימת כן. סיפרתי על החששות שלי שחהברות בינינו תהרס והיא אמרה שאין שום סיבה שזה יהרס בגלל שאני אמרתי שאני לא מתאהבת בנשים והיא עצמה לא יודעת כי היא גם לא היתה במצב כזה, אבל אם זה יקרה זה בעיה שלה... בכל מקרה, אני עדיין מתלבטת קשות למרות שהיא רוצה כי יכול להיות שזה כן ישפיע עליי במידה כלשהי, בייחוד עניין של שליטה, כלומר מה יקרה אם נתנשק פתאום בסשן, האם נרצה גם מעבר לו? מה יקרה בלימודים? ואולי אני בעצם לא כל כך רוצה אותה... אני ממש מבולבלת... |
|
scarlettempress{L} |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
scarlettempress{L} • 13 באפר׳ 2006
אני מאוד מבינה כמה המצב הזה מבלבל...
ציטוט: סיפרתי על החששות שלי שחהברות בינינו תהרס והיא אמרה שאין שום סיבה שזה יהרס בגלל שאני אמרתי שאני לא מתאהבת בנשים והיא עצמה לא יודעת כי היא גם לא היתה במצב כזה, אבל אם זה יקרה זה בעיה שלה...
קודם כל זה ממש טוב שדיברתן על זה. זה נורא קל לה להגיד שאם היא תתאהב זה "בעיה שלה"... אבל אם המשיכה ביניכן חזקה ושתיכן מעוניינות, וזה ברור לשתיכן שאין כאן כוונות רציניות, אז יכול להיות שאם תחליטו שלא משנה מה - זה לא יפגע בחברות, אולי זה באמת יעבוד. אין ספק שזה מאוד מפתה במיוחד כששני הצדדים בעניין... אני בספק שאפשר לעצור את זה ואולי בעצם גם אם תנסו להתאפק בכוח זה לא ממש יעזור וגם זה יכול להפריע לחברות. תשובות מוחלטות אין כאן ואתן לא תדעו עד שתנסו. ואם מה שמפחיד אותך זה - מה יקרה אם תתאהבו ואם את מוכנה בכלל לזוגיות עם אישה וכל מה שכרוך בכך מבחינה חברתית וכו'... זה בהחלט חומר למחשבה. אבל אולי עוד מוקדם לדבר על זה. קחו את זה צעד אחר צעד. |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
כחולית יקירה שלי
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
השרלילית(פמית מתחלפת) • 15 באפר׳ 2006
יקירתי,
אנחנו לא מכירות מאתמול (רמז רמז, קראו לי פה פעם תבונת אש ולפני כן anaphasa). נשמע לי שאת עומדת בפני גילוי של עולם חדש: גם מישהי שקרובה אלייך רגשית וגם משיכה מינית. ואוי ואבוי, היא אישה. מותק, אם אתן צריכות להיות ביחד או לחילופין גם לסביות (רחמנא ליצלן טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה לא עלינו) - את זה הזמן יגיד. כל מה שאת יכולה לעשות זה לא לשחק משחקים ולדבר את מה שאת מרגישה באמת. נשמע לי ששתיכן קצת יותר מדי במשחקים וככה לא מגיעים ממילא לשומקום. דברי אמיתי, היא תיאלץ לענות לך. ואם תתאהבו, אז יופי. אהבה זה טוב. ואם לא, אז תצטרכו למצוא דרך לשמר את החברות הטובה לאור החוויות החדשות ולסכם ביחד ויפה את המחקר המשותף. הרי את יודעת שבסיכומו של דבר, אם משיכה מינית קיימת וקיים גם רגש, יש בסיס טוב לקשר. חשבי על זה כעל התחלה יפה. לחזור אחורה כבר מאוחר מדי, אז פשוט שבי ותהני מהדרך. אין לך ממילא שליטה על מה שיקרה רק תהיי אמיתית, והטיב האמיתי של הקשר הזה יתגלה. בברכת "היא משלנו ואיזה כיף לנו", ענת |
|
scarlettempress{L} |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
scarlettempress{L} • 15 באפר׳ 2006
ציטוט: בברכת "היא משלנו ואיזה כיף לנו"
חחח מצחיקה אחת... מסכימה עם כל מילה שכתבת. מקווה שמילותייך הנבונות יעזרו לכחולית |
|