לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרי של דמיון=]

עוף חול
לפני 18 שנים • 8 באפר׳ 2006

פרי של דמיון=]

עוף חול • 8 באפר׳ 2006
היא הסתכלה עלי ממרום קומתה... עלי שכובה על הרצפה רועדת מהמאמץ, נאבקת עם הרגל שלה על הזכות לקום ולעמוד... אבל הרגל שלה לבדה הצליחה להחזיק אותי לרצפה...
אני משתוללת והיא צוחקת וממשיכה להדוף עם הרגל עד שנמעס לה והיא מהדקת את הדריכה כך שאני לא יכולה לזוז... כבר יש לי דמעות עלבון בעיניים.... "שששש כלבונת, למה את נלחמת איתי כשאת יודעת שאין לך סיכוי? אה מאמי?" דמעה אחת זולגת "אווו לא נורא מותק... עכשיו שקט קטנה"
היא יורדת לידי מחליפה את הרגל בשתי ידייה ומדביקה נשיקה... שמיד אחריה מצמידה לי את הניילון הנצמד לפה ומתחילה ללפף... כל גופי הערום נעטף... אני מתקשה לנשום רק מהאף....היא רואה ועושה חור קטן לפה שאוכל לנשום גם משם לעת עתה...
אף פעם עוד לא עשינו סשן עם הניילון הנצמד...
גבירתי נשאה אותי אל הספה שם הכיבה אותי והתיישבה היא לידי על הספה... מסתכלת עלי... היא גזרה את הניילות מכוס והחזה... וטיה הגדילה את החור לנשימה... היא ליטפה את הפטמות בעדינות ואת הכוס... משחקת לה בנחת...
"את לא יכולה לזוז מאמי... אני שולטת עכשיו על לאן ואיך תלכי וכמה... ואם תנשמי או לא תנשמי... את לא יכולה לזוז מילימטר עכשיו... רק אני מחליטה... את שלי עכשיו.... יותר מתמיד את שלי... תלויה רק בי ובחסדיי..." היא חתכה עוד טיפה של נילון שיחשוף את כף ידי אותה היא החזיקה "אם תרצי משהו תלחצי את ידי..."
פחדתי, למרות שזאת גבירתי ושיכנעתי את עצמי שאין ממה... ותרכזתי כולי ביד שאחזה בי ושמרה עלי...
הוא סובבה אותי עוד אוחזת ביד אחת בידי וביד השנייה לקחה שוט זמש והחלה להצליף על אחורי שהשאירה חסופים מראש... הם התחממו במהירות והיא החליפה לרכיבה... מצליפה הצלפות שנעשות רק יותר חזקות ומהירות ובקצב אחיד.. אח"כ במהירות ומיומנות החליפה לרצועות העור...
חשתי את עצמי מאבדת תחושה... ונוסקת למרחקים... היד שאחזה היטב בגבירתי בטח הרפתה קצת... מה שגרם לגבירתי אמת מידה לגבי המצב בו אני שרויה...
אני לא זוכרת הרבה מאחרי זה רק שהרגשתי את המחט הראשונה דוקרת.... ומסתובבת... וחזרתי למצב של הלא ידוע...
כשהתעוררתי כבר לא הייתי עטופה... הייתי קפואה.... אבל זה לא שינה לי כי הייתי מחובקת בחום ע"י גבירתי שזה עושה את הכל!
"כחי תאכלי קטנה" לקחתי את השוקולד מוצצת בפי... "אני אוהבת אותך"
"אני אוהבת אותך יותר גבירתי"
"מותק את רוצה להתווכח איתי שוב?? שאני ידביק אותך שוב לרצפה??"
"גבירתי אני אוהבת אותך יותר... זאת עובדת החיים גבירתי אין מה לעשות נגד זה" "אממ רגע מה אמרת גבירתי? משהו על רצפה?"
שילמתי על זה, אבל היה שווה icon_wink.gif

איזה באסה שזה הכל פרי הדמיון המפותח שלי... icon_sad.gif
ובכל זאת מקווה באהבתםicon_smile.gif

נ.ב- אני חייבת לשאול... לברר... מישהו פעם באמת ראה פרי דימיון??? מישהו טעם אחד כזה??? מזה משהו כמו אננס כזה? מנגו? משהו טרופי... ואולי אדר? נראה לי עבדו עלינו חברים אין פרי כזה... זאת המצאה פרועה...- נו אלוהים תעזור לי מתישהו אני כולי תקווה... בנתיים תסבלו את היציאות שלי מידי פעם icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif

אוהבת -חיילת-
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 12 באפר׳ 2006
infinite​(נשלטת) • 12 באפר׳ 2006
אוהבת את הדמיון שלך icon_smile.gif
תודה וחג שמח תמשיכי לכתוב !
עוף חול
עוף חול • 12 באפר׳ 2006
icon_rolleyes.gif תודה=]
אני יימשיך לכתבicon_smile.gif זאת את שלא ביקרת אותנו הרבה זמן.... שלא תחשבי שאנחנו לא שמים לב... icon_biggrin.gif
infinite​(נשלטת)
infinite​(נשלטת) • 12 באפר׳ 2006
דווקא ביקרתי ולא שמתן לב icon_wink.gif
אני עוקבת פה אחרי כולן icon_biggrin.gif
עוף חול
לפני 18 שנים • 15 באפר׳ 2006
עוף חול • 15 באפר׳ 2006
אינפי- את לא יודעת שלבקר זה כבר לא מספיק פה.... דווקא את... דווקא את מזניחה את הכתיבה... לההה, עלייך לא הייתי מאמינה... אני יחכה לאיזה שרשור פורנוגרפי מעניין... אני וכל הסגל... icon_smile.gif

דומינה_א - תודה רבה ;)