שירה בתנועה |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
למנוע את המקרים הבאים ולא רק לטפל אחרי שקרה הכל
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
שירה בתנועה • 15 באפר׳ 2006
חדשות, כמוני, שנכנסו בשבוע האחרון קראו כבר 3 שרשורים על תקיפות ומעשים קשים.
סיפורים כאלה גורמים לחלק מהחדשות להתרחק אבל חלק מהחדשות עלולות להפגע כי הדומים המסוכנים לא תמיד נראים מסוכנים. קראתי שיש פורומים סגורים של סאביות עם שמות של דומים מסוכנים אבל לדעתי הם לא יעזרו בגלל שתי סיבות. א. לא כל בחורה מגדירה את עצמה ישר כסאבית, דומית או מתחלפת או כל הגדרה אחרת כאשר היא חדשה. בחורה גם לא רוצה להחשף לפני כולם בהתחלה. ב. עובדה שכל הרשימות האלה לא עוזרות כי הן בפורומים סגורים. מי שצריך להגיע אליהם לא מגיע אליהם. קראתי בבלוג של דום1 שאומרים שיש מישהו שמשתמש בסכין יפנית וחותך בחורות אבל לא יודעים מיהו. אני חושבת שצריך לפתוח את המידע הזה, בהסכמת אותם דומים. אולי כמה אנשים שכולם סומכים עליהם ידברו עם המתלוננות ועם הדומים ואז יפרסמו שהיו תלונות? אם הדומים רוצים להראות שהם בסדר הם חייבים להסכים שיספרו שהיו עליהם תלונות והם יכולים לספר את הגרסה שלהם אחרת לא יקבלו אותם למסיבות ולשאר המקומות. אם דומים ידעו שאחר כך יספרו עליהם והרבה אנשים ינדו אותם אני חושבת שהם יזהרו יותר. |
|
DOM 1(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
DOM 1(שולט) • 15 באפר׳ 2006
ההבדל המהותי בין לחתוך מישהי עם סכין יפנית לבין התעללות היא ההסכמה שלה .
ומה אם היא נטולת כוח להתנגד כי מוטל עליה שלטון אימה? איך אפשר לבקש ולדרוש מאותה נשלטת אחריות על עצמה- אי אפשר. אז כן. אם את חדשה שום פורום סגור לא יעזור לך. |
|
שירה בתנועה |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
חשוב לדומים להיות מקובלים ולהגיע למסיבות?
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
DOM 1 כתב/ה: ההבדל המהותי בין לחתוך מישהי עם סכין יפנית לבין התעללות היא ההסכמה שלה .
ומה אם היא נטולת כוח להתנגד כי מוטל עליה שלטון אימה? איך אפשר לבקש ולדרוש מאותה נשלטת אחריות על עצמה- אי אפשר. אז כן. אם את חדשה שום פורום סגור לא יעזור לך. השאלה מה לעשות? חשוב לאותם דומים להיות מקובלים ולהגיע למסיבות? איום בנידוי אם לא יסכימו לפרסום יעזור אם יבטיחו שגם הם יכתבו את התשובות שלהם? אפשר לנדות אותם? |
|
ראש השבט(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
ישנה רק בעיה קלה..
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
ראש השבט(שולט) • 15 באפר׳ 2006
שהם מחליפים ניקים בזריזות שהם נחשפים.. אז עדיף בשקט.. מאחת לשניה..
אולי טוב שתחששי. תקחי דברים בזהירות עם הזמן שלך. תבקשי מדום שפונה אליך שיתן שם של סאבית בעבר. אם הוא דום מנוסה ואמין תמצא סאבית שלו בעבר שתדבר איתך.. בכל מקרה חשובה הזהירות ,ולא רק כאן.. בהצלחה.. |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
Zarial(מתחלפת) • 15 באפר׳ 2006
קודם כל בהצלחה.....
בקשר לשאלה שלך .... כי חדשה כאן או בכלל בעולם הבדס"מ אני מציע לך למצוא לך מישהי שהיא די ותיקה שתוכל לעזור לך, להדריך אותך במה שצריך, לתת לך טיפים מהניסיון האישי שלה. זה נראה לי הדרך הנכונה לא ליפול איפה שאחרות כבר נפלו. יש המון דברים שבאים קודם לפגישה. לדבר עם אותו אדם, לנסות לראות את התגובות שלו, מניסיון שלי אחרי כמה זמן תראי את "המנורות אדומות" . יש המון טריקים לדעת מי האדם מאחורי המסך. כמובן שהפגישה הראשונה חייבת להיות במקום ציבורי, ככה תהיי לך אפשרות לקום וללכת אם לא נראה לך. מה עוד..... יש הרבה בתחושות שלך, סמכי עליהם הם נכונות. חוץ מזאת שאומרת לך לקפוץ למים כי כל כך בא לך כבר להיות שם, אל תלכי עם התחושה הזו, חכי כמה זמן תראי איך מתפתחים העניינים. וחוץ מכל זה הרבה בא עם הזמן ואין מה לעשות בקשר לזה רק להיות זהירה. בכל מקרה תהיי זהירה תעשי חיים מקווה שעזרתי לך |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
יש מה לעשות וזה טוב להיות מודעת לשכנות.
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
עינבר • 15 באפר׳ 2006
היי לך, קודם כל ברוכה הבאה לכלוב, יש הרבה אנשים נפלאים וחוויות מתוקים.
1. לזכור שיש הרבה גברים נפלאים 2. אני ארחיב את ההצעה של zarial כדאי ליצור קשר עם מספר נשים מנוסות ומוכרות בקהילה ולברר על בחור שאת מתכוונת להכיר, גם להתייעץ לגבי מה לעשות ובכלל זה נחמד שיש מישהי שמבינה אותך באמת. אני מציעה לא להסתפק במישהי אחת , שלא תמצאי אותה מסרסרת עבור אדון X (יש גם כאלה). וניתן גם לבקש ולהכנס לאחד הפורומים הסגורים, הן סגורים לסאביות בלבד, לא אטומים. 3. חובה לקרוא את המאמר המצויין של אור השליטה בנושא כללי בטחון "עשי ואל תעשי" להכרויות BDSM. http://www.thecage.co.il/magazine,475.html ויש גם דברים פוסט טוב שכתב דן_קאפ על משפטי מפתח של דומים מסוכנים. 4. אם את חדשה אין לך מה למהר עם ההתנוסיות האלה, לא להכנס לשסן בפגישות ראשונות. מי שרוצה רק לחוות משהו ואין לה עכבות, עדיף שתתנסה במועדון, מוקפת באנשיםץ בקיצור, לקרוא, להקשיב ולהזהר, את יכולה להפחית את הסיכון.דווקא בהכרויות שהכרתי דרך האתר והמועדון, הצלחתי לא להסתבך יותר מדיי. |
|
שירה בתנועה |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
תודה רבה על העצות הטובות
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
תודה למי שענה לי על העצות הטובות.
זריאל וענבר תודה מיוחדת לכן על כל העצות. שירה |
|
ana |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
ana • 15 באפר׳ 2006
יאללה שימו כבר כמה שמות, שברשימה לפחות.
מה הבעיה ?????????? אם במילא ניתן להחליף ניקים .......... זה חשוד לאללה, גם כל הפרוצדורה הזאת של חניכת סאביות חדשות, שהיא דוחה למדי, בעיניי ולא מתאימה לכל אחת |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
Re: למנוע את המקרים הבאים ולא רק לטפל אחרי שקרה הכל
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
פעם פרח(נשלטת) • 15 באפר׳ 2006
לגבי הפורומים הסגורים - אפשר לפנות למישהי שחברה שם, או למנהלת עצמה ולבקש מידע, או לבקש שישאלו על דום כזה או אחר.
וכמו שכתבו לך, כדאי מאוד ליצור קשר עם סאבית מנוסה יותר שתעזור בתחילת הדרך. לדעתי מי שצריך להיות בעולם הזה, ימצא את דרכו לפה, גם אם זה מפחיד אותו או שהוא נתקל בסיפורים מפחידים. ולסיפורים המפחידים האלה יש דווקא צד חיובי - הם גורמים לסאביות להזהר יותר. ויש נאיביות מסויימת בדברייך - אדם שפוגע בצורה כל כך קשה באחרים, באמת ייזהר יותר אם ירגיש שמפרסמים אותו, אבל זה לא ימנע ממנו להפסיק לגמרי. אין מצב לפרסם את השם האמיתי של אותם אנשים, זה חושף את האתר לתביעה משפטית. פרסום הכינויים זה גם לא משהו חכם, כי כינוי אפשר להחליף כמו גרביים. "אנשים שכולם סומכים עליהם" - אין פה ועד נבחר. זה פשוט לא עובד ככה. במצב כיום הדרכים הכי טובות להזהר כתובות בפורום אלפוני. זה עולם שבו אסור לקפוץ ולמהר. צריך להזהר את מי פוגשים בחדר פרטי. ומי שלא נזהרת מסכנת את עצמה. |
|
DOM 1(שולט) |
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
אנה:
לפני 18 שנים •
15 באפר׳ 2006
DOM 1(שולט) • 15 באפר׳ 2006
ana כתב/ה: יאללה שימו כבר כמה שמות, שברשימה לפחות.
מה הבעיה ?????????? אם במילא ניתן להחליף ניקים .......... על פי חוקי האתר מדובר באאוטינג , שלא יפתור שום דבר. מי שתצטרך סיוע תדע איך להגיע לשופטים. אף אחד לא מוגן. |
|