שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדיחות

Whip​(שולט)
לפני 18 שנים • 17 באפר׳ 2006

בדיחות

Whip​(שולט) • 17 באפר׳ 2006
כומר נכנס למספרה ומסתפר
לאחר התספורת שואל את הספר :"כמה עלי לשלם לך ?"
עונה לו הספר "זה חינם הרי אתה כומר ..."
למחרת מוצא הספר 100 מטבעות זהב במספרה .
אחרי שבוע מגיע למספרה שייח ערבי עשיר ומסתפר . לאחר התספורת שואל את הספר "כמה עלי לשלם לך?" . עונה לו הספר :"זה חינם הרי אתה שייח מכובד..."
למחרת מוצא הספר 100 מטבעות זהב במספרה
אחרי שבוע מגיע למספרה רב יהודי ומסתפר.
לאחר התספורת שואל את הספר :"כמה עלי לשלם לך ?" עונה לו הספר :"זה חינם הרי אתה רבי ..."
למחרת מוצא הספר 100 רבנים במספרה שלו...

שאלה: למה הערבים לא מפוצצים את מגדלי עזריאלי ?
תשובה: משום שהם יצטרכו לבנות את הכל מחדש .

איש אחד הולך ברחוב וצועק: "חמישים אלף חמישים אלף ."
שואל אותו איש אחר: "מה חמישים אלף ?"
האיש ממשיך וצועק: "חמישים אלף חמישים אלף ."
שואל האיש: "מה חמישים אלף ?"
האיש ממשיך וצועק: "חמישים אלף חמישים אלף ."
שואל האיש: "מה חמישים אלף?, הפסדת בהימורים ?"
עונה האיש: "חמישים אלף איש באצטדיון בלומפילד ורק עלי חרבנה הציפור ."

כורדי אחד נמצא בבנין בעל 100 קומות בקומה האחרונה .
הוא הסתכל דרך החלון וראה איש קטנטן .
הוא ירד קומה וראה אותו קצת יותר גדול .
ירד עוד קומה וראה אותו עוד יותר גדול .
ירד עוד קומה וראה אותו עוד יותר גדול ,
וככה עד הקומה האחרונה כשהוא הגיע למטה ,
רץ הכורדי אל אותו בנאדם חיבק אותו ונישק אותו שאל לשלומו, והבנאדם השני שאל אותו:"מאיפה אתה מכיר אותי ?"
ענה לו הכורדי: "אני מכיר אותך מאז שהיית קטן".

נהג משאית נוסע בכיף פתאום עוצר אותו גמד ואומר:"אני גמד מניאק צהוב, אם לא תביא לי בננה לא תוכל להמשיך לנסוע ."
חושב הנהג למה לו להסתבך בגלל בננה מביא לו בננה וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר לו :"אני גמד מניאק אדום אם לא תיתן לי חיבוק לא תוכל להמשיך בנסיעה". חושב הנהג אותו דבר וממשיך לנסוע. פתאום עוצר אותו גמד ואומר:" אני..." והנהג עוצר אותו ואומר "אני יודע, אתה גמד מניאק כחול, מה אתה רוצה ?"
הגמד אומר: "רישיונות בבקשה ..."

ערס אחד הולך ברחוב פתאום הוא אומר לאיזה איש איך קוראים לך??? האיש עונה לו: "לא רוצה להגיד לך". תיק תק הערס מוציא רובה, יורה לו בראש ואומר "לא רוצה - לא צריך , מחר זה יהיה בעיתון.."

משקיע פוטנציאלי מסייר במפעל לייצור מוצרי גומי .
הוא רואה מכונה המייצרת פטמות לבקבוקי שתייה של תינוקות, ומהמכונה עולים קולות רעש מוזרים .
מנהל המפעל מסביר לו: "הרעשים שאתה שומע זה הרעש שעושה ניקוב הפטמה ".
התחנה הבאה היא מכונה המייצרת קונדומים, וגם כאן מדי פעם נשמעים קולות מוזרים .
המנהל מסביר למשקיע: "כאן אנחנו מנקבים כל קונדום חמישי"."מנקבים? קונדומים?", מופתע האורח, "זה לא פוגע במכירות ?"
" קצת", מודה המנהל, "אבל זה מאוד מקדם את מכירת הפטמות של בקבוקי התינוקות ..."

טיסת נוסעים הנמצאת מעל הים התיכון משדרת הודעת "מצוקה "
" מדבר קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, איבדנו מנוע אחד ואנחנו מבקשים רשות לנחות בכל שדה תעופה במזרח התיכון לא כולל ישראל "
- אין כל תשובה -
" מדבר שוב קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, איבדנו זה עתה גם את המנוע השני ואני מבקש רשות לנחות בכל שדה תעופה פנוי במזרח התיכון, לא כולל ישראל ".
- אין כל תשובה -
" מדבר שוב קברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, אנחנו נואשים, איבדנו זה עתה גם את המנוע השלישי, אני מבקש דחוף, רשות נחיתה בכל שדה תעופה במזרח התיכון לא כולל ישראל ".
- עדיין אין כל תשובה -
לבסוף הקברניט התפרץ לרשת האלחוטית: "מדבר הקפטן של טיסה 174 של סוריה איירלאנס, אנחנו טסים עם מנוע אחד בלבד והוא עומד להישרף כל רגע, אם לא ימצא לנו מיד מקום לנחות, אנחנו נתרסק, אני מבקש רשות נחיתה בכל שדה תעופה במזרח התיכון אפילו בישראל ".
לאחר מספר שניות נשמע בתא הטייס " שלום לקברניט טיסה 174 של סוריה איירלאנס, מדברים ממגדל הפיקוח של שדה התעופה בן גוריון, אנחנו רוצים לעזור !"
עונה הקברניט הסורי : " אללה הוא רחמן, בבקשה תן לי הוראות !"
מגדל הפיקוח : האם אתה יודע עברית?
הקברניט הסורי : לא !
מגדל הפיקוח: או. קיי, אז בבקשה תחזור אחרי " יתגדל ויתקדש שמי רבה...."